Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 151

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1497
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 23 lis 2005, 22:09

juz 3-0 Grazie Adri :wink:

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 23 lis 2005, 22:22

Bravo Adri 4-0

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 24 lis 2005, 9:21

w tym meczu mozna było zauwazyc kilka bardzo ładnych akcji po których padły bramki bramka Figo to klepa z Veronem i Figo bez problemu strzela ale ładniejsza akcje kombinacyjna przeprowadził El Chino :wink: (cieszy ze nareszcie zagrał cały mecz ) z Adriano świetnie rozklepali obrone i Adriano nie miał problemu ze strzeleniem :wink:
kolejny bardzo dobry mecz Figo :arrow: Mancini słusznie zrobił ze wpuscił w 2 połowie za niego Burdisso bo do najmłodszych nie nalezy ale za to ciagle prezentuje sie świetnie choc grac moze jeszcze lepiej :wink:
Adriano wkoncu sie przebudził miejmy nadzieje ze teraz bedzie tak grał cały czas :wink:
Recoba :arrow: ciesze sie ze wkoncu zagrał wydaje mi sie ze prezentował sie na tyle dobrze aby mógl pograc chociaz pare meczy w pierwszej 11

Inter mógł by grac tak cały czas ale potrzeba stałego składu a nie zmian co mecz moge sie załozyc ze w meczu z Messina Mancini i tak wymieni paru graczy i znowu nic z tego nie wyjdzie :cry: :?

Toudinho pisze:jak strzelił Figo wie ktoś moze?
Figo strzelił po klepie z Veronem w krótki róg :wink:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 lis 2005, 19:26

No chłopaki po przerwie reprezentacyjnej się rozegrali :D Najpierw niezły mecz z Parmą , a teraz 4-0 z Artmedią. Obiecująco , ale z ostatecznymi pochwałami poczekajmy jeszcze na kilka kolejek Calcio. Awans jest i tym lepiej bo można się spokojnie przygotowywać do Serie A. Po ostatnim meczu LM gramy z Milanem więc na Rangersów można wystawić rezerwowych :roll:

Wcześniej pisaliśmy o tym , że drażni już nas słaba forma i nieskuteczność Adriano , a tu prosze 8) :D Figo też elegancko się rozstrzelał i oby mu to na kilka tygodni jeszcze starczyło

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 24 lis 2005, 19:34

Gratulacje dla Interu.
serek408 pisze: Po ostatnim meczu LM gramy z Milanem więc na Rangersów można wystawić rezerwowych
Tego wam właśnie zazdroszcze:roll: bo milan z shalke musi wygrać i Carlo nie może odpóścić. Derby się zbliżają :twisted: mam nadzieje że zakończą się tak jak ostatnimi czasy czyli zwycięstwem milanu. :wink:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 24 lis 2005, 21:01

Łukasz[ACM] pisze:mam nadzieje że zakończą się tak jak ostatnimi czasy czyli zwycięstwem milanu.
No a czymże się mogą zakończyć :wink: No to jest faktycznie duży plus, że ostatnia kolejka o pietruchę, a my z Schalke ciężko będziemy mieli, aleGrande Bomber Sheva wierzę, że nie poprzestanie na jednym meczu z taka ilością bramek :wink:
P.S.Gratulacje dla Was za wczoraj i dla Waszego Grande Bombera :wink:

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 25 lis 2005, 15:53

serek408 pisze:Wcześniej pisaliśmy o tym , że drażni już nas słaba forma i nieskuteczność Adriano , a tu prosze
zekomo jakas dziewczyna bodajrze siatkarka pomogła Adriano w przełamaniu sie :wink:

ah .... gdayby nie te kobiety :wink:

Awatar użytkownika
adamek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 25 lis 2005, 20:51

hehe wreszcie Adriano cóż tu dużo mówić :D świtnie... czekałem az powróci :D i liczyłem tak pocichutku na hat-trick :) a tu prosze - piekny hat-trick w LM :D jestem zachwycony :)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 26 lis 2005, 13:23

Couper chce do Interu :!:

"Brakuje mi makaronu i oczywiście włoskiej piłki. Bardzo przemawia do mnie powrót do Włoch i mam nadzieję, że do niego dojdzie, nawet z chęcią znów poprowadziłbym Inter. Ronaldo? To mistrz. Miałem z nim problemy, jednak jego klasa nie podlega dyskusji. Nigdy jeszcze nie mieliśmy jeszcze okazji wyjaśnić sobie tamtych problemów." - powiedział Argentyńczyk.

Troche to dziwne bo narazie pracuje w Mallorce i powinien skupić się na pracy tam , a nie myśleć teraz o Interze :roll: Nie miał bym nic przeciwko gdyby objoł Inter, ale póki co dajmy czas Manciniemu do końca sezonu. Zdobędzie jakieś cenne trofeum niech zostanie , nie zdobęcie można myśleć o rozstaniu.

Co prawda za Coupera Inter grał istne "cattenacio" , ale taki ma styl ten trener. Miał też jeszcze jedną wade - nie potrafił wygrywać z najlepszymi. Ale pamiętne czasy gdy Inter do końca walczył o Scudetto i dopiero w ostatniej kolejce straciliśmy mistrza. W LM za Hectora graliśmy w półfinale i gdyby nie ten remis 1-1 u siebie. Ciekawe co na te słowa Moratti :roll:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 26 lis 2005, 17:02

Już w niedzielę mecz z Messiną. Mam nadzieję , że Inter podtrzyma passę trzech kolejnych wygranych. Wreszcie po kontuzjach wróciły nasze asy , czyli Stankovic i Zanetti. W ostatnich meczach gramy b.dobrze , dlatego liczę na wysokie zwycięstwo. Ostatnio w dobrej formie są Adriano i szczególnie Luis Figo. Po kupnie Portugalczyka myślałem , że będzie kulą u nogi Nerazzurrich a tu proszę , narazie chyba najlepszy piłkarz Interu. Liczę także , że po dobrym meczu , El Chino zagości na dłużej w pierwszej jedenastce.
p.s Sędzią meczu będzie Matteo Trefoloni.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 26 lis 2005, 17:30

Diamen23 pisze:i szczególnie Luis Figo. Po kupnie Portugalczyka myślałem , że będzie kulą u nogi Nerazzurrich a tu proszę , narazie chyba najlepszy piłkarz Interu.
nie chyba ale napewno najlepszy on ciagnie cała nasza gre jak narazie szkoda tylko ze on ma juz 33 lata :? no ale cóz poradzic szkoda ze taki geniusz trafił do nas dopiero na ostatnie lata swojej kariery ale miejmy nadzieje ze juz niedługo objawi sie jakis nowy Figo i bedzie równie dobry :wink:

Awatar użytkownika
Muki
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Muki » 26 lis 2005, 23:33

Przydalby się jeszcze jeden klasowy napastnik Interowi, bo Martins nie jest jeszcze w pełni dojarzałym zawodnikiem. Niech Inter sprowadzi Kurany'ego bądź Vagnera Love - i wtedy się zacznie.

A co więcej - są faworytami do sprowadzenia Ballacka po tym, jak z rywalizacji o niego wycofał się Manchester United!

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 27 lis 2005, 13:23

Oto lista powołanych piłkarzy na mecz z Messiną:

Bramkarze: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 22 Paolo Orlandoni

Obrońcy: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 3 Nicolas Burdisso, 4 Javier Zanetti, 11 Sinisa Mihajlovic, 16 Giuseppe Favalli, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel

Pomocnicy: 5 Dejan Stankovic, 6 Cristiano Zanetti, 7 Luis Figo , 8 David Pizarro, 14 Juan Sebastian Veron, 19 Esteban Cambiasso

Napastnicy: 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 20 Alvaro Recoba, 30 Obafemi Martins

Prawdopodobne składy:

Messina: 1 Storari, 8 Zoro, 4 Cristante, 2 Rezaei, 6 Aronica, 17 Giampa`, 5 Donati, 24 Coppola, 14 Sculli, 7 D`Agostino, 9 Zampagna.

(88 Caglioni, 25 Fusco, 27 Zanchi, 90 Rafael, 11 Di Napoli, 10 Iliev, 13 Yanagisawa)

Inter: 12 Julio Cesar, 4 J.Zanetti, 23 Materazzi, 25 Samuel, 16 Favalli, 7 Figo, 14 Veron, 19 Cambiasso, 5 Stankovic, 10 Adriano, 30 Martins.

(1 Toldo, 11 Mihajlovic, 6 C.Zanetti, 8 Pizarro, 21 Solari, 9 Cruz, 20 Recoba)

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 27 lis 2005, 17:15

Zwycięstwo!
Inter odniósł czwarte zwycięstwo z rzędu pokonując Messine. Gole strzelili Recoba i Cambiasso. Na pewno cieszy postawa El Chino. Po serii meczy na ławce zaczął grać. I to jak :).

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 27 lis 2005, 17:25

Diamen23 pisze:Gole strzelili Recoba i Cambiasso. Na pewno cieszy postawa El Chino.
on musi grac dalej w pierwszym składzie przynajmniej potwierdził ze warto na niego stawiac wczesniej w meczu z artmedia swietna klepa z adriano a teraz jeszcze bramka oby wrócił Chino jakiego oczekujemy :wink:

Forza Chino !!
Forza Cambiasso !!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”