FMy - Strona 288

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
adrian7776
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adrian7776 » 26 lis 2005, 18:36

zagraj liverpoolem lub arsenalem jak chcesz LM odrazu wygrac. ja z srednich proponuje herts everton atletico betis . :P

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 26 lis 2005, 18:37

w takim razie zagraj jakims sredniakiem. nie wiem kogo Ci poradzic bo nie gralem takimi druzynami, ale moze sprobuj np.: aston villa, betis, totenham, paris, newcastle :)

ps. jest juz fm scout do fm06??

Awatar użytkownika
adrian7776
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adrian7776 » 26 lis 2005, 18:42

gianbuffon pisze:w takim razie zagraj jakims sredniakiem. nie wiem kogo Ci poradzic bo nie gralem takimi druzynami, ale moze sprobuj np.: aston villa, betis, totenham, paris, newcastle :)

ps. jest juz fm scout do fm06??
na 99% nie bo sam szukalem i nigdzie znalezc nie moglem :? jak ktos znajdzie niech sie odezwie.

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 26 lis 2005, 19:33

Jutro mam zamiar zacząc grać Liveproolem. Nie wiecie ile ma ten klub na transfery i kogo mi polecicie. Chcialem kupic Tuncay ale jak gralem Chelesa to jakos nie moze sie odnalesc w angielskich klubach. Jaką mi poecicie taktyke. Co myslicie o 1:4:2:3:1. Najbardzeij bym chcial wzmocnic bocznych obronców i pomocnikow.Więc kogo mi polecicie

cukierwks
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cukierwks » 26 lis 2005, 20:17

siema gram WKS ŚLĄSK WROCŁAW mam 2 miejsce w tabeli mozecie mi podac jakiś dobrych obrońców najlepiej lewwy i prawego pomocnika

Awatar użytkownika
adrian7776
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adrian7776 » 26 lis 2005, 20:48

cukierwks pisze:siema gram WKS ŚLĄSK WROCŁAW mam 2 miejsce w tabeli mozecie mi podac jakiś dobrych obrońców najlepiej lewwy i prawego pomocnika
mozesz z jagi adriana gudewicza sciagnac , przemka kuiga i łatke . polecam ci ba polska lige bramkarza koperivec czy cos takiego.

Awatar użytkownika
skate83
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: skate83 » 26 lis 2005, 21:43

mam pytanie do FMmaniaków. Czemu w mojej grze nie podświetlone jest "Nowa gra"?? odpowiedzcie szybko na moje pytanie na gg najlepiej[/url]

Awatar użytkownika
Muki
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Muki » 26 lis 2005, 23:07

gianbuffon pisze: ps. jest juz fm scout do fm06??
Nygreen coś pisał że w grudniu będzie, albo na mikołaja albo na Boże Narodzenie, bo wprowadza ostatnie poprawki. A przydalby sie Fm Scout 2006 , którego zawsze używam tylko do podpatrzenia ile musze zapłacić za danego gracza, inne opcje mam wyłączone ponieważ używanie ich uważam jakby za granie z kodami. Przyznajcie, FMScout to trochę "kodowy" program :]

Co do piłkarzy polecam gorąco Tuncaya, którego miałem w kolejno: Barcelonie, Manchesterze United i Juve - wszędzie świetnie się spisywał. Doskonale strzela Ambrose z Charltonu, kupił go Real. Trochę mnie to zaskoczyło...

FM 06 jednak długo nie zagościł w moim laptopie, ponieważ za wolno tam chodził, dopiero teraz sobie przerzuciłem na stacjonarnego kompa i zaczynam od nowa. Chce przejąć Anderlecht Bruksela. Kogo polecacie kupić?

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 27 lis 2005, 9:13

Wczoraj ostatecznie udało mi się zainstalować Fm'a :) Po wielu nieudanych próbach... Grać zacząłem F.C. Barceloną ponieważ to jeden z moich ulubionych klubowych i chciałem mieć troszke więcej kasy by sięgnąć po zawodników światowej. I kupiłem Lamparda(pieniądze na niego musiałem pozyskać ze sprzedazy Deco i Motty), Teveza(ponieważ brakowało w klubie dobrego napastnika oprócz Eto'o i Ronaldinha postanowiłem poszukać jakichś zmienników, bo Larsson i Maxi Lopez kompletnie się nie nadwawali) i Boruca (jako trzeciego bramkarza, choć czasami miał występować w wyjściowej jedenastce ale tylko w lidze). Przygotowania zacząłem od wyczieczki do Brazyli, bo chciałem sprawdzić umiejętności tamtejszych piłkarzy i zarazem moich. No i brakowało mi dobrego środkowego obrońcy na zmiennika Puyola, kupiłem Kislyuaka. Tydzień po wyprawie do Brazylii, odbyliśmy z klubem tournee po Angli. Ku mojemu zdziwieniu Arsenal przyjął propozycję sparingu. Inne zespoły z którymi graliśmy w Angli to Tottenham, Chartlon i Sheff Wed. Mecze wszystkie wygralismy, a mecz z Arsenalem był bardzo zacięty wynik był bardzo zaskakujący bo było to 7:4 :D Przygotowania do sezonu zakończyłem trudnym sprawdzianem - turniejem Barcelona Cup na który przybyła londyńska Chelsea i Lyon. Turniej wygrała Chelsea, a moja Barcelon była druga. Mój zespół opierał się na takich zawodnikach: Valdes - V. Bronkchorst, Oleguer, Puyol, Belleti - Xavi, Messi, Lampard, Giuly - Ronaldinho, Eto'o . Sezon odbył się bez niespodzianek, bo zająłem miejsce którego oczekiwałem - czyli pierwsza. Przewaga nad drugim w tabeli Betisem wybiosła 4 punkty. Ligi Mistrzów niestety nie udało mi się wygrać, choć byłem o krok. W półfinale przegrałem z Milanem 3:2 i odpadłem z rozgrywek. Milan później wygrał z Interem w finale. Jak dla mnie to osiągnałem dosyć dużo bo wygrałem ligę hiszpańską w której zanajdują się dosyć dobre zespoły jak Real Madryt, Deportivo, Betis itp. Do drugiego sezonu nie dotrwałem bo uważałem że już mi się troche znudziła Barca. Więc dzisiaj zaczynam Lechem Poznań ponieważ to moja ukochana drużyna.

Ja polecam Ci kupić jakiegoś dobrego napastnika bo nie mają tam za dobrych. Myślę że może to być Żurawski, Tevez lub Boyd

henry17
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: henry17 » 27 lis 2005, 11:17

ja wybrałem Elche!zobaczcie na statsy Franka koleś jest zaj.... gram taktyka 1-4-3-2-1 franek z przodu tkz.żądło :D na srodku pomocy wymiata Basinas a na lewej flance super gra Żuk pozdro

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 27 lis 2005, 12:20

Zna ktoś może jakieś dobre talenty na ligę polską, muszą kosztować do miliona złotych i od 18-28 lat. Bo jak pisałem gram Lechem i narazie jestem w trakcie poszukiwań zawodników. Chciałem kupić kilku dobrych kolumbijczyków(oni się chyba najbardziej w polskiej lidze nadają) ale nikt nie chciał się zgodzić. Zespół jest dosyć silny i w sumie nie potrzebuje wzmocnień, ale chciałbym mieć już te głębsze zaplecze zespołu :) Potrenuje troche gracza i może pomoże osiągnąć sukces mojemu zespołowi.

henry17
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: henry17 » 27 lis 2005, 13:30

davciol
spróuj Grzegorzewskiego szybko się rozwija,anthony Silva jest GK jak grałem Koroną to w 2 sezonie chciał go kupić Totenham spróbuj!a jakie trensfery przeprowaqdziłeś?/ :?:

Awatar użytkownika
fistachu
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fistachu » 27 lis 2005, 13:57

Dobry jest Krzysztof Bąk, sprowadziłem go do Widzewa i naprawde dobrze sie spisywał.

punys
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: punys » 27 lis 2005, 14:53

davciol pisze:Zna ktoś może jakieś dobre talenty na ligę polską, muszą kosztować do miliona złotych i od 18-28 lat. Bo jak pisałem gram Lechem i narazie jestem w trakcie poszukiwań zawodników. Chciałem kupić kilku dobrych kolumbijczyków(oni się chyba najbardziej w polskiej lidze nadają) ale nikt nie chciał się zgodzić. Zespół jest dosyć silny i w sumie nie potrzebuje wzmocnień, ale chciałbym mieć już te głębsze zaplecze zespołu :) Potrenuje troche gracza i może pomoże osiągnąć sukces mojemu zespołowi.
proponuje ci:
Macieja Kaczorowskiego 12 meczy - nota 8,00 free
Marcina Szmuca 12 m - 8,33 11 goli free
kamila Locha 6 m - 8,00 5 goli free
Lazarevski(Groclin) 16 m - 8,31 cena 0$
Gilcimar(Zagłębie) 15 m - 7,80 9 goli cena 0$

gram wymyślonyn zespołem w 2 lidze polskiej Zaczołem bez zawodników i ściągnąłem ok 25 zawodników z FREE do tego Lazarevski i Gilcimar za darmo - u mnie się sprawdzają
narazie po 16 kolejkach zajmuje 3 miejsce z 1 punktem straty do Lechii

Janusz Surdykowski też free 17 lat narazie na rezerwie 7 m 4 gole 7,43
przyszłościowy grałem kiedyś Lechią to w trzecim sezonie pukał jak porąbany dla Wisełki

dodam jeszcze kilku z porzedniej gry:
Renzo Pozzi(Tacuarembo) lewoskrzydłowy z Urugwaju fenomen jak na polske, Szymanek (Polonia), Zjawiński (Legia), Loda(Lechia), Daniel Cruz(Legia) pisałem już wcześniej o nich częśc sprzedawałem za kilka milionów
Ostatnio zmieniony 27 lis 2005, 15:25 przez punys, łącznie zmieniany 1 raz.

henry17
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: henry17 » 27 lis 2005, 15:03

ile wam czasu zajmuje przejście jednego sezonu?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”