AC Milan (zbiorczy) - Strona 185

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 27 lis 2005, 11:35

panowie a pamieta moze ktos z was kto byl faulowany przy wolnym po ktorym padla bramka na 1:0??

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 lis 2005, 11:46

Mariuszmilan chyba Seedorf ale głowy nie dam nie zwróciłen na to uwagi. Teraz jest powtórka meczu ale już 1:0 także nie sprawdzimy.

No własnie "nowe wolne Pirlo" to już .... 6 bramka w ten sposób :!:

Dwie w reprezentacji i 4 w lidze. Masz racja Chłopaczek że to dziwnie wyglada. Ba nawet taki bramkarz może zkołowany. Bo ona leci do niego a nagle go omija :)

Wczoraj strzelił z 28 metrów a w meczu z Juve z 32 :!: Wczesniej z Udinese z 30 :!: czyli jednak ma patent. Wcześniej też strzelał wolne ale teraz widać że potrafi z każdego miejsca. Technik jest z nigo wspaniały. Wczoraj cudnie kierował grą i swtarzał okazje .. co dale to wiemy :evil:

Przerwtka Seedorfa :twisted: i tak mu zeszła :P a potem spalony a szkoda.

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 27 lis 2005, 11:52

dzieki Zaza...a co do skutecznosci to nie ma sie co tak bardzo martwic, bo ona jeszcze przyjdzie...ja osobiscie wole wygrac 1:0 ale po bradzo dobrej grze (jak wczoraj) niz wygrac 3:0 ale sie bardzo meczyc...juz we wtorek PW i licze ze Carlo da zagrac wszytskim dulerom od poczatku

FORZA MILAN!!

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 27 lis 2005, 11:53

*_For_zaza_Milan_* pisze:No własnie "nowe wolne Pirlo" to już .... 6 bramka w ten sposób

Pirlo to juz taki "włoski Juninho" 8) Bramka przednia ,wygladalo tak jakby pilka skręciła przed bramkarzem :lol:

P.S zaza kiedy udowodnisz ,ze wszystkie mecze ktore byly przedluzane trwały 95' i wiecej :roll: czekam

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 lis 2005, 12:02

Mariuszmilan co racja to racja to gry nie może miec pretensji to wymiatali ale i tak to ich nie usprawiedliwia bo powinni oszczędzić nam i sobie nerwów.

No właśnie teraz Coppa Italia. Zobaczymy Kalaca w bramke :twisted: ciekawy jestem jego postawy :)

Ibrahimović napisałem Ci w komentarzu że tak jest. Daje 100 złoty że dzis Mecz Roma - Viola podtrwa 4 i pół minuty dłużej. Ogladaj :lol: . A udowodnić Ci ? no teraz wychodzi jak słaby kibic jesteś jak nie widzisz spotkań ligowych ... Sam bys sobie odowodnił :lol:

Zreszta ok. Od dzis odserwujemy kazdy mecz i piszemy o ile przedłużył. 80% spotkan będzie 5 minut. 20% - 4 minuty. :Lol: ładny fan hehehe nawet zwyczaje ligi Ci obce :( :p

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 27 lis 2005, 12:14

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ibrahimović napisałem Ci w komentarzu że tak jest. Daje 100 złoty

Nadal nie udowodniłes ,czekam

*_For_zaza_Milan_* pisze:nie widzisz spotkań ligowych

Oczywiście ty oglądasz wszystkie spotkania....

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 lis 2005, 12:21

hehe uciekasz :lol: uciekasz od odpowiedzi. :lol: Ja Ci grarantuje i daje 100 złoty :) wchodzisz ?? byłem pierwszy wiec masz pole do popisu. Wczoraj Ci napisałem udowodnij. Ja Ci udowodnie jedmy. Ogladaj dziecko spotkanie. Bo jak nie ogladasz to jak Ci moge udowodnić ? nie moge ale wtedy też nie pisz nic bo po co :(?

I nie ..... tylko pisz jak wchodzisz lub wymiekłeś i mało wiesz. Proste.

Od dziś oglądaj spotkanie ligowe i pisz ile grali. Zaczynamy od dziś :!: sprawdzimy Cie hehe :lol:

Roma - Viola 4 i pół - 100 ? wchodzisz ?? chybił trafił :lol:

P.S. Nie wiecie co z Sergio ? chyba nic mu nie było ? zszedł by nie nabawić się czegoś ? Dostał w kolano :(

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 27 lis 2005, 12:28

Ty chcesz mnie sprawdzac :roll: Ty byles pierwszy :roll: To zajrzyj sobie chłopczyku pod wczorajszego newsa to zobaczysz kto pierwszy prosil o udowodnienie 8)

Pozdro

Forza Juve

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 lis 2005, 12:38

Udowodnić ? Udowodniłeś teraz że jesteś takim fanem Calcio. Jak Lepper SLD.

Udowodnienie ? ale dziecko to nie oto chodzi jak nie ogladasz spotkan to jak może mówić o udowodnieniu ? Bardzie może mówić o żenadzie że masz się za fana za 10 a nawet takich rzeczy nie wie. Ja Ci wczoraj to zagwarantowałem a dziś daje 100 :) nie wchodzisz - trudno - napisz do Kasi :P Popsotu znów wymiekłeś. Chyba że wolisz zakład w klimatach mercato :?: :LOL:

Nie pisz już tu bo nie ma to sensu. Jak nie oglądasz ligi nie mamy o czym mówić. Jak wchodzisz pisz na prv. Dziś Roma Viola i ogladaj (?) uważnie gdy wybija 90 minuta. Swoja drogą szkoda że mecz jest w momecie nawet ligowej potyczki nr. 1 ale trzeba sobie poradzić :P

Narazie ogladanie :lol: pojedynu z Treviso :twisted: I na "deser" kilka hitów

Forza Calcio

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 27 lis 2005, 12:52

Walka Romy z Fiorentiną na 100% będzie bardzo zacięta i możę być dużo przerw w grze i sędzia może doliczyć 5 min ale nie musi, mnie to osobiście nie interesuje :D Kłócie sie dalej :wink:

Jestem ciekaw w której minucie dziś Juve szczeli i co powiesz jak juve szczeli w doliczonym czasie gry a tak może być bo to jest normalne w piłce nożnej. Milan pierwszy raz w tym sezonie szczelił w dogrywce a na 3pkt zasłużyli.

Co do Pirlo to widać że trenował szczelanie wolnych i to mu wychodzi bo bramkarzy tym zaskakuje... Widać było jak Sicignano zrobił krok w drugą strone bo sie nie spodziewał takiego szczału :D Oby tak dalej i będzie drugi Juninho Pernambucano :twisted:

Kołtoń??? wrrr... ;) :p

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 27 lis 2005, 12:56

Łukasz[ACM] pisze:Jestem ciekaw w której minucie dziś Juve szczeli i co powiesz jak juve szczeli w doliczonym czasie gry a tak może być bo to jest normalne w piłce nożnej. Milan pierwszy raz w tym sezonie szczelił w dogrywce a na 3pkt zasłużyli.

Powiem wtedy ,ze wygrali mecz fartem i bede zły ,ze sie tak męczyli z tak słabym przeciwnikiem

Ja nie powiedzialem ,ze Milan na 3 pkt. nie zasłuzyl (zdobył to zasłuzył) ,ja sie juz wczesniej nastawilem ,ze 3 pkt. zdobęda ,co nie znaczy ,ze to nie byla swego rodzaje niespodzianka ,bo z fenerbacze strzelili(strzelil) 4 bramki ,a ze słabiutkim Lecce męczyli sie niemiłosiernie

Pozdro

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 27 lis 2005, 12:58

Łukasz[ACM] pisze:Co do Pirlo to widać że trenował szczelanie wolnych i to mu wychodzi bo bramkarzy tym zaskakuje... Widać było jak Sicignano zrobił krok w drugą strone bo sie nie spodziewał takiego szczału Oby tak dalej i będzie drugi Juninho Pernambucano

No ja myślę, że Pirlo od długiego czasu niec nie brakuje przy wolnych... ile on tego strzelił już :D Natomiast i tak dla mnie największa klasa przy strzelaniu wolnych to van Hoijdonk... To jest masakra :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 lis 2005, 12:59

Łukasz[ACM] co by nie mówiś Juninho jest jeden :twisted: dla mnie to on zawsze bedzie nr. 1 Bo widziałem juz tyle jego wolnych że ho ho. Ale coś w tym jest że On i Andrea podobnie uderzają piłke.

To najlepiej widać po reakcji bramakarz. Jak piszesz krok i już ją ma a on w drugi róg. Niech wali z każdej pozycji. W kadrze "zabrał" pierwszeństwo wolnych Tottiemu :)

Ej my sie nie kłucimy ? czemu tak sądzisz :wink: nie napisał na prv wiec po temacie - nich oglada mecz dziś :P i zobaczy jak by 100 przegrywał :p

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 27 lis 2005, 13:04

*_For_zaza_Milan_* pisze:i zobaczy jak by 100 przegrywał

Hehe Zaza to ja bym wolał nie oglądać, jakby to był pogrzeb mojej stówy :wink:

Co do Juninho to jst geniusz jeśli chodzi o wolne i absolutny numer... 2 :wink: Dla mnie jak już wyżej pisałem przebija do Holender... Tyle, że to już raczej jego schyłek, więc niedługo awanuje i u mnie na lidera Juninho :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 lis 2005, 13:09

Każdy ma swój styl strzelanie. Jest kilku "mistrzów" Henry też mistrz ostatnio w Premiership zrobił cos co tylko może nazwać geniuszem. Zmieścił ja tak jak chciał. Tuż przy słupku.

Ej Ajgor a gdzie teraz Holender gra ? :shock: bo slad po nim zaginą :? Turcja dobrze myśle ??

Swoja droga dziś Dzihad w Turcji Galatasaray - Fenerbahe :twisted: Święta Wojan dosłownie.....

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”