Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Post autor: Diamen23 » 25 paź 2020, 11:44

sickstick pisze:
25 paź 2020, 11:04
Czaicie że ministerstwo edukacji nie przygotowało nawet jednej wspólnej platformy do nauczania zdalnego, tylko całą robotę zostawiło na głowach dyrektorów szkół. W związku z czym każda szkoła korzysta z innej platformy, takiej na jaką się zdecydował dyrektor. Moja mama składa sobie etat w 3 różnych szkołach i aktualnie siedzi i uczy się obsługi aż 3 różnych platform - Zoom, Teams i clickmeeting, bo w każdej z 3 szkół korzystają z innej platformy :haha: Minister edukacji ogłosił że szkoły są w pełni przygotowane na obecny model nauczania, a tak naprawdę ministerstwo nie zrobiło zupełnie nic i całą organizację zostawiło na barkach dyrektorów szkół. Państwo z dytky, fuszerka i improwizorka, no ale najważniejsza propaganda żeby mister edukacji mógł dumnie mówić w TVP o tym jak rząd świetnie przygotował nauczycielstwo do obecnego modelu. A prawda jest taka że [ch**] zrobił.

Mogę iść o zakład że za mniej niż miesiąc usłyszymy od ministra edukacji i reszty rządu, że nauczanie zdalne leży i kwiczy z winy nauczycieli nierobów którym nie chce się pracować, mimo że rząd robi wszystko żeby im ułatwić. Tak będzie.
wiadomo, rzucono hasło "szkoły nie zarażają" i odtrąbiono sukces. W Wiadomościach 2. września pokazali, że zarażenia są na takim samym poziomie, więc nie ma się czego bać.
Tragedia to jest.
10 pisze:
25 paź 2020, 11:13
DDK pisze:
24 paź 2020, 15:57
Wydaje mi się, że Wolnościowcy mają trochę odmienne zdanie od Narodowców, ale w sumie nie wchodziłem w szczegóły, bo mi szkoda czasu.
Mnie fascynuje, jak młodzi wyborcy konfy są przy tej okazji nagle szalenie zdziwieni, że światopoglądowo jest to partia katolibańska. To pokazuje, jak często nieświadomie i powierzchownie ludzie oddają swoje głosy.
dokładnie, trochę wstyd że na naszym forum większość osób zagłosowało na kogoś takiego:

poziom empatii na najwyższym poziomie

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”