Orange Ekstraklasa - program TVN - Strona 6

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 wrz 2005, 18:49

serek408 pisze:Mogłby byc
Wiesz ilu mogłoby być? Takich są setki. :wink:

serek408 pisze:i Jak Bednarz zacznie tlumaczyć Legię za ich niepowodzenia to zabraknie czasu. Pozatym jaki to jest fachowiec piłkarski :?: Wcześniej niewiele słyszałem o jego wypowiedziach tyle tylko co o ewentualnych zakupach Legii. A to chyba za mało aby wypuszczać go na szeroką wodę.
W sumie to sytuacja przedstawia się tak, że ITI chce za wszelką cenę mieć kogoś związanego z Legią. Taki 'rodzinny' interes. :roll: Według mnie powinni wziąć Gmocha. On się zna, poza tym oglądalność by im wzrosła. Trzeba myśleć strategicznie. :lol:

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 12 wrz 2005, 1:10

Wow. jestem po seansie tego wspanialego programu i musze powiedziec, ze z kazdym odcinkiem jest gorzej... co prawda nie bylo Bednarza :pray: ale za to dalej byl Wdowczyk (nie wiem po co bo oprocz meczu Legii to powiedzial dwa zdania) i red. Błoński :lol: prowadzacy jak zwykle przeszli samych siebie, ale zastanawia mnie jedno - dlaczego oni prowadzac ten program mowia jednoczesnie! momentami nie mozna zrozumiec o co im chodzi bo prawie sie przekrzykuja (nie to zeby cos ciekawego mieli do powiedzenia, ale zawsze). i jeszcze dzisiaj Błoński ze swoja boska dykcja :lol: kompromitacja :? a wstepem do meczu Arki to juz przeszli samych siebie :lol:
Ale pozytywny aspekt to "wywiady" z Franzem - widac ze Smuda wrocil i jest w swojej dobrej formie :lol: :lol: mozna by rzecz: "poprosze dwa bułki i jeden kakał" :lol: :wink:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 19 wrz 2005, 14:06

I sprawdził sie czarny scenariusz Bednarz zastąpi Wdowczyka :? A Gmoch siedzi i czeka na oferty ... :lol:

Jak zwykle prowadzący myślą , że są fajni i idealni. Wytykają każdy błąd głupio go komentując. Tak jakby nie wiedzieli , że futbol to gra błedów. Wczoraj się zastanawiałem po co była pokazana ta podróż z piłkarzami Legii. Żandego komentarzu , ani nic :? Żeby zrobić lepszy program to ci z TVN powinni w pierwszej kolejności zmienic gospodarzy.
Jednak w takim magazynie chodzi głównie o zobaczenie bramek i akcji. A te są przygotowane przyzwoicie.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 wrz 2005, 14:25

W zasadzie przełączałem tylko na skróty spotkań ale wydaje sie ze przez pojawienie sie Bednarza w roli eksperta nie przybędzie im widzów.Wiadomo ze TVN chce miec kogoś z Legii w studiu ale musi byc to ktoś z autorytetem. Wdowczyk przynajmniej starał się być obiektywny, jak będzie z Bednarzem?
Zobaczymy

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 19 wrz 2005, 22:27

Babel pisze:W zasadzie przełączałem tylko na skróty spotkań ale wydaje sie ze przez pojawienie sie Bednarza w roli eksperta nie przybędzie im widzów.Wiadomo ze TVN chce miec kogoś z Legii w studiu ale musi byc to ktoś z autorytetem. Wdowczyk przynajmniej starał się być obiektywny, jak będzie z Bednarzem?
Zobaczymy
z Bednarzem nie jest źle ani nie jest dobrze
to inteligentny wykształcony facet, z odświadczeniem piłkarskim.
Jednak Wdowczyk lepiej to komentował- bez dwóch zdań
wiadomo z jakich przyczyn teraz nie może komentować

Ogólnie program nie jest zły,
jest doiść ciekawie prowadzony

Awatar użytkownika
dzamper
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzamper » 19 paź 2005, 7:36

bardzo dobry program, fajne rozmowy i co najwazniejsze dla mnie wreszcie widze ekstraklase w tv:) tylko czemu tak pozno? i jeszcze jedno: darowalbym sobie te "smieszne" fotomontaze (ostatnio janas)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 19 paź 2005, 10:56

dzamper pisze:bardzo dobry program, fajne rozmowy i co najwazniejsze dla mnie wreszcie widze ekstraklase w tv:) tylko czemu tak pozno? i jeszcze jedno: darowalbym sobie te "smieszne" fotomontaze (ostatnio janas)

Z tego, co wiem, to te magazyny muszą być tak późno, bo ok. 22 przecież się kończą mecze, oni to muszą jeszcze nakręcić i te bramki obrobić... więc Magazyn jest o stosunkowo dobrej porze, zważając na to, że mogli go przecież dać na nast. dzień rano...

Jeżeli chodzi o fotomontaże, to wiesz - muszą nieco rozluźnić atmosferę. :lol:

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 19 paź 2005, 11:42

oglądam ten program jak mi czas pozwala i powiem ze nawet spoko jest, nawet fajny klimacik starają sie zrobic prowadzący.
A co do pory to lepiej chyba jakby puscili w nastepny dzien wieczorem to napewno wiecej ludzi by obejzało, albo niech powtórke puszcza w poniedziałek :!:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 19 paź 2005, 11:45

luk1208 pisze:albo niech powtórke puszcza w poniedziałek

Z tego, co wiem, to powtórka jest w poniedziałek rano w TVN 24... nie jestem pewna, ale są na pewno skróty z tego magazynu.

luk1208 pisze:A co do pory to lepiej chyba jakby puscili w nastepny dzien wieczorem to napewno wiecej ludzi by obejzało
Czy ja wiem... może i by więcej ludzi obejrzało, ale wiesz - TVN rywalizuje z C+, więc raczej muszą dawać w tym samym dniu. :lol:

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 31 paź 2005, 0:31

W dzisiejszym odcinku niektórzy mieli okazję poznać rzecznika Wisły Jerzego Jurczyńskiego. I po raz kolejny wyszedł poziom prowadzących, do którego zdążyłem się przyzwyczaić, ale teraz naszło bolesne przypomnienie. Jurczyński przy nich to jak Monika Olejnik przy większości posłów... zresztą jestem pewien, że kiedy kamera pokazywała Jurczyńskiego, obaj panowie w studiu słuchali z otwartymi ustami; "a więc można powiedzieć normalne, nie rzucając idiotycznego żartu, bez yyyy przerywników i nie tracąc wątku w połowie zdania"? Tylko raz jednemu ze zdumienia wymknął śmiech a'la Beavis lub Butthead. Strasznie wypadło porównanie profesjonalizmu i biesiadnej konferansjerki. No i jaki z tego wniosek? Że powinni rozmawiać z ludzmi pokroju Chałbińskiego czy Jacka "siedzę tu, bo mi płacą" Bednarza, albo Tuzimka, który wygląda jakby zaraz miał zerechotać "Boże, ale ja się znam na piłce"... Przynajmniej nie widać, że trafili do tego programu przez przypadek.

Oczywiście Paweł Wilkiewicz stosunkowo sobie radzi, ale jest przy tym tak nudny i bezbarwny, że sam zapomina o czym mówi... I tylko Gmocha mi brak...

A stadionu kolejki pozwolę sobie nie skomentować...

Awatar użytkownika
budziomir
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: budziomir » 11 lis 2005, 21:22

ogółem, jest to najgorszy program piłkarski jaki oglądałem! Do Canal + w ogóle sie nie równa, Polsatowski programik też był o wiele lepszy. Pamiętam jeszcze z dawnych lat program na TVP 2, baardzo dawno temu, gdy prowadził go Dariusz Szpakowski. Tamte czasy, to także Polska liga w TVP 1 i TVP 2. To były super latka :cry:

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 27 lis 2005, 22:19

Wie ktos o której dzisiaj jest magazyn na tvn24 :?: Zawsze był 22:05, a tu dzisiaj gówno, nie ma.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 lis 2005, 22:22

kama_reda pisze:Wie ktos o której dzisiaj jest magazyn na tvn24 :?: Zawsze był 22:05, a tu dzisiaj gówno, nie ma.
a jak moze byc skoro mecz Wisly z Legia dopiero co sie skonczyl :lol:
musza posklejac materialy, itp.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 kwie 2006, 17:15

Wczoraj musiałem się połozyć, więc nie obejrzałem a na TVN24 pokazywali program z TVP. Wie ktoś coś na temat powtórki? Kiedyś mi śmignęło na TVN Turbo, ale nie ma nic na dziś zapisane w programie :(.

Awatar użytkownika
Gerd
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gerd » 01 paź 2006, 12:43

15.
Obejrzałem tylko kilka tych programów, czasami zachaczę i dłuższy czas posłucham do jakiś pięciu minut. Dłużej jakoś nie mogę zdzierżyć prowadzących ten program, szczególnie tego pana z wyżelowanymi loczkami! Poziom programu mogę porównać do dwóch rzeczy:

1. Poziom jest identyczny, jak komentarz meczów LM w TVN Turbo.

2. Taki sam poziom ma także polski futbol ogólnie, marnota totalna!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”