Chwilę po tym, firma Olimp zerwała współpracę z tym nierobem.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 26 paź 2020, 15:05
Ja bym powiedziała, że jeszcze w tym - żeby ludzie nie pałętali się po cmentarzach.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 26 paź 2020, 15:21
Mam dylemat. Czy #wypierdalaj do protestujących to będzie komplement i wyraz poparcia czy obelga ze zwróceniem uwagi, żeby zejść z ulicy?Ogólnopolski Strajk Kobiet zapowiada blokowanie ulic praktycznie we wszystkich miastach na godzinę 16.00. To kolejny etap protestów. Organizatorzy nie podają dokładnych miejsc, które mają być zablokowane. Ale wiele na to wskazuje, że większość osób, które będą wracały do domów mogą mieć poważne problemy z powrotem.
Oficjalnie nie wiadomo, gdzie w Warszawie będą blokowane ulice. Z informacji, które można znaleźć w mediach społecznościowych wynika, że blokowane będzie nie tylko centrum, ale bardzo ruchliwie i newralgiczne skrzyżowania w dzielnicach całej stolicy.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 26 paź 2020, 15:31
Nawet zabawne chociaż jesteśmy po różnych stronach tego konfliktuBienias pisze: ↑26 paź 2020, 15:21Mam dylemat. Czy #wypierdalaj do protestujących to będzie komplement i wyraz poparcia czy obelga ze zwróceniem uwagi, żeby zejść z ulicy?Ogólnopolski Strajk Kobiet zapowiada blokowanie ulic praktycznie we wszystkich miastach na godzinę 16.00. To kolejny etap protestów. Organizatorzy nie podają dokładnych miejsc, które mają być zablokowane. Ale wiele na to wskazuje, że większość osób, które będą wracały do domów mogą mieć poważne problemy z powrotem.
Oficjalnie nie wiadomo, gdzie w Warszawie będą blokowane ulice. Z informacji, które można znaleźć w mediach społecznościowych wynika, że blokowane będzie nie tylko centrum, ale bardzo ruchliwie i newralgiczne skrzyżowania w dzielnicach całej stolicy.
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 26 paź 2020, 15:40
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 26 paź 2020, 16:07
Dzisiaj na wykonane 20 telefonów do klientów 5 powiedziało, że odkładamy na przyszły rok, bo nie wiedzą czy zaraz ich nie zamkną (fryzjerki) albo że strasznie spadły im obroty (branża samochodowa). 2 restauracje już zamknęły się, więc mam dzwonić dopiero po otwarciu całęj branży. Plus 1 gość powiedział, że handlował na targach, a są do końca roku wszystkie odwołane. 8 na 20 klientów, 40%, ciężko to opisać.futbolowa pisze: ↑26 paź 2020, 15:05Tego lockdownu boję się bardziej niż poprzedniego - Polacy są w gorszych nastrojach, biznesy w gorzej sytuacji, to może się bardzo źle skończyć. Sama z siebie nie wiem, co zrobię, jeśli znowu zamknąć gabinety fizjoterapeutyczne. W przypadku takiej kontuzji jak moja, fizjoterapia jest ważniejsza niż sama operacja - i za chwilę zaczną się kluczowe tygodnie.
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vol'jin » 26 paź 2020, 16:39
Vol'jin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 paź 2020, 18:31
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 26 paź 2020, 18:34
sci
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 26 paź 2020, 18:43
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 26 paź 2020, 19:19
DDK