Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 28 paź 2020, 23:15
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 28 paź 2020, 23:16
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 paź 2020, 23:17
Kibole musza sie czuc potrzebni i nieustannie sobie i innym udowadniac ze sa mescy.stary rupieć pisze: ↑28 paź 2020, 23:01Czyli tradycyjni rozpierdalacze miejsc różnego rodzaju teraz pilnują żeby inni tego nie robili
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 28 paź 2020, 23:27
sci
cloner
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 paź 2020, 23:58
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 29 paź 2020, 0:52
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 paź 2020, 5:55
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 29 paź 2020, 7:29
Kojiro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 29 paź 2020, 7:57
We Wrocławiu kilkudziesięciu Twoich byłych kolegów po szalu chciało pokazać kto rządzi, wyzywając i szarpiąc jakieś przypadkowe osoby z marszu w tym dziewczyny. Na jednym z filmów widać dokładnie jak bohater naszych czasów popycha dziewczynę która upada na ulicę. Tak wspaniale i honorowo wzięli się do obrony miasta i kościołów. Na szczęście to tylko jeden z niewielu incydentów, na ulicach było raczej spokojnie. Po takich akcjach trudno się dziwić że ludzie mają kiboli za dno.DDK pisze: ↑28 paź 2020, 23:15Tolerancja pełną gębą z Waszej strony. Aż się żygać chce. Siedzimy na forum piłkarskim, kibice poszli bronić żeby nikt nie rozjebał kościołów, nie popisał pomników, a z Waszej strony wychodzi tylko obłuda.
Ludzie pod szyldem fundacji pomagają dzieciom - zajebiście. Robią to jako kibice - no [k****] jak tak można, jak Wy wszystko rozpierdalacie. Idą stać przed Kościołem, żeby żadne zjeby nie pisały po nich sprejem - zjebane pajace bijące kobiety. Pójdziemy sprzątać cmentarze - "no a zaraz wrócą i z powrotem to rozpierdolą".
To, żę Wy siedzicie w domu i nic nie robicie, nie znaczy, że ja będę siedział i patrzył. Jak ktoś ruszy cośdla mnie ważnego to reaguje. JEśli ktos niszczy flagę, pomniki, kościoły - to trzeba pilnować. Jak ktoś mnie zaatakuje to odpowiem.
Znowu się odechciewa pisania na forum, jak się czyta to całe gówno. Siedzcie sobie tutaj i głaszcie się po fiutach atakując tych złych "kiboli" wszędzie, gdzie tylko można. Dobrze, że możecie to robić tylko w internecie. CZas wylogować się do życia.
stary rupieć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 29 paź 2020, 8:10
Przykro mi że poziom 2 razy wyższy niż twój Cię boli.
Widzę nie masz jaj przyznać. To że odp na post ozoba to jedno ale to że kierujesz się argumentem siły to jest fakt, w temacie rap sie cieszysz jak jakiś patol skopał rapera, zresztą pisałeś podobne teksty nie raz.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 29 paź 2020, 8:39
Hannibal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 29 paź 2020, 8:39
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 29 paź 2020, 9:22
sickstick
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio