AC Milan (zbiorczy) - Strona 186

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 27 lis 2005, 14:25

Ibrahimović pisze:Powiem wtedy ,ze wygrali mecz fartem i bede zły ,ze sie tak męczyli z tak słabym przeciwnikiem
Zgoda mecz wygrany fartem, ale 3 pkt sie należały. Zły nie jestem bo dominowali i to znacznie czuje tylko niedosyt. :?

Ajgor pisze:No ja myślę, że Pirlo od długiego czasu niec nie brakuje przy wolnych... ile on tego strzelił już Natomiast i tak dla mnie największa klasa przy strzelaniu wolnych to van Hoijdonk... To jest masakra
Dla mnie tak samo jak dla zazy numerem 1 jest Juninho, gdy szczela wolne to zagrożenie jest olbrzymie :D. Van Hoijdonk też ma kopa... ale Juninho częściej szczela bramki z wolnych.

*_For_zaza_Milan_* Możemy mieć włoskiego Juninho
:wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 lis 2005, 14:33

Łukasz pamietam że był takie sezon gdzie po ok. 13 kolejkach Juninho miał 6 bramke i wszystkie z wolnych. Jeszcze wtedy grał w Lyonie Peggy Luyindula i Vikash Dhorasoo :wink:

W serie A jest kilka ekspertów od wolnych ale jakoś nie kojaze ładniejszych bramke z tejo elementu gry w tym sezonie hmmmm :roll: Pirlo, Pirlo może Nedved - ba na pewno z Interem wolny max w którki róg. Adriano z Roma [bomba lewa nogą] - Totti chyba z Livorno (?) i tak wychodzi że tak często strzela tylko Andrea. :twisted:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 27 lis 2005, 14:38

Zgadzam się z Tobą, ale jak jest 35 metr wole jak do piłki podchodzi szewa :twisted: on strzela mocną podkręconą piłke po oknie pokazał to w tym sezonie np z psv ale wtedy gomes zrobił niezłą parade. Gdyby strzelał wszystko może teraz byśmy pisali o nim a nie o Pirlo:D. Ładną bramke strzelił z lazio w zeszłym sezonie :wink:

Najbardziej utkwił mi w pamięci strzał Juninho z werderem, coś pięknego :twisted:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 27 lis 2005, 14:59

*_For_zaza_Milan_* pisze: Totti chyba z Livorno (?)
napewno nie w tym meczu bo był wynik 0-0 :wink:

Bardzo dobrze ze teraz Pirlo bedzie siał postrach z wolnych w sumie u nas takiego brakowało Sheva owszem pieknie tez strzela z wolnych ale rzadko natomiast popracowac musza jeszcze na rzutami roznymi bo tu za wesoło nie jest.

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 27 lis 2005, 16:20

ZaZa z tego co się orientuje to gra teraz w Bredzie ale na 100% nie jestem pewien...eh niestety mecz zacząłem oglądac od 10 min i nie widziałem bramki Pirlo :( ale idzisiaj Sport + to trzeba będzie zobaczyć...

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 27 lis 2005, 16:43

No owszem van Hooijdonk teraz w Bredzie. Jak na ten klub wymiata... No ale wiesz... 36 lat robi swoje, więc już wielkiej roli w lidze nie odgrywa :wink:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 27 lis 2005, 16:48

Ajgor pisze:No owszem van Hooijdonk teraz w Bredzie. Jak na ten klub wymiata... No ale wiesz... 36 lat robi swoje, więc już wielkiej roli w lidze nie odgrywa

Bo to ostatni jego a zarazem pierwszy klub w karierze piłkarskiej

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lis 2005, 12:07

Czyli Breda :) W tym wieku już przygasa - Pierre Van Hooijdonk :wink:

Widzieliście informacje że Milan pomoże Messinie :shock: a konkretnie Mafia Wuja Berlusconiego :wink: Ponoć rossoneri wypożyczą im gracz by pomóc w utrzymaniu :wink:

Ładnie się dzieje. "Dali" Juve Abbiatiego, w Sampdoria kolonia rossonerich, teraz Messina prosi o pomoc :shock:

Chyba jak coś to któregoś z młodych graczy. Bo watpie by dali im kogoś z naszej kadry A. Pozzi gra duzo w Empoli, Sami Dalla Bona i Borriello tez graja u Novellion, o Kutuzowie nie ma tematu. Ciekawe co oni wymyslili. Może wypozycza Digao by sie ogrywał w serie A :) albo Abate :) bo o Vierim chyba nie myśla ? :shock:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 28 lis 2005, 14:08

*_For_zaza_Milan_* pisze:Widzieliście informacje że Milan pomoże Messinie a konkretnie Mafia Wuja Berlusconiego Ponoć rossoneri wypożyczą im gracz by pomóc w utrzymaniu

Wiesz Zaza może to będzie wymiana zwodnicy za punkty :?: :lol: A tak na poważnie, to chyba nieźle, niech sobie pograją w takim zespole. Lepsze to niż się pałętać po rezerwach albo młodzieżówce :wink:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 28 lis 2005, 14:15

Dokładnie, niech nabierają doświadczenia. Zastanawiam sie tylko czemu milan :?: Mają jakiś dług wobec nich :?:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lis 2005, 14:20

Może kolesie :) Chyba Berlusconi i Galliani nie wypożycza im gracz kt.óry coś znacza dla Milanu. Może odejdą Ci który siedzą na ławce ale w innych klubach. Ba nawet Abbiati bedzie wolny :roll: Wątpie by zasilił Messina gracz który gra w Milanie. :wink:

Ale ciekawa sprawa :) szkoda że to Messina potrzebuje pomocy :wink:

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 28 lis 2005, 15:15

Zapewne to bedzie jakis młodzik z primavery albo.........

ktory z pierwszego zespołu moze im pomoc:

Simic co prawda łysy mowi ze nie odejdzie ba nawet chce go miec na sezon 06/07 w przypadku gdy ma za konkurencje Cafu i Stama raczej nie ma co szukac miejsca choc od czasu do czasu mozna by mu było dac pograc.
Nie pisze tu o konkurencji nas rodku obrony bo tam szanse ma znikome choc z przyczyn kadrowych w Empoli zagrał i z Fener takze wiec jego chyba nie odadza.
50% ze odejdzie :wink:

Kaladze ten to juz wogole ostatnio nie gra choc nie ma sie co dziwic moze miał 1 czy 2 udane mecze w tym sezonie a reszta szkoda pisac strasznie spadła jego forma moze szukac jej na sycyli tyle ze...w Messinie gra na tej pozycji Parisi watpie by chcieli go posadzic na rzecz Kaki no chyba ze gruzin bedzie na srodku obrony gał :lol:
daje mu 70% na przenosiny

Jankulovski wielkie rozczarowanie dla mnie ze jego Carlo nie widzi :cry: w ostatnim meczu kontuzja Sergio a na boisku kto dziadzio Billy zamiast Marka :shock: nawet w takich meczach ze słabszymi nie daje mu pograc czemu sie pytam lepiej przemeczac Seedorfa :?
75% chyba ze Carlo zacznie na niego stawiac w co jak narazie watpie

no i Abbiati jego czas w Milanie chyba minał jak wroci Buffon w Juve tez (chyba ze beda chcieli go miec jako rezerwowego ale... poto odszedł od nas by nie byc rezerwowym) wiec chyba ma najwiecej szansy na gre w Messinie

Przekonamy sie w styczniu (oby nie Ambro :pray: )

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lis 2005, 15:31

Hunter chyba sam nie wierzysz co napisałeś :p W tych gracz z kadry tylko Simic i Abbiati mogą odejśc. Kaladze doznał urazu na treningu :? a Marek leczył sie 3 miech :( więc jego czas nadejdzie. Nie wiem czy zauwazyłeś ale plan Ancelottiego był taki by Billy zszedł na środek a Marek za Sergio tylko to przypuszczał że Cassetti wytnie Sergio :? To mu zamieszało :) Tak sądze przynajmiej.

Jak by wziąśc liste gracz wypożyczonych pod lupe to Messina może liczyć na wzmocnienia.

P.S Jutro debiut Kalaca w bramke Milanu hehe bo wątpie by Ancelotti Dide wystawił na Coppa.

Kalac, Simic, Lino, Billy, Marek, Ambro [może już ?], Vogel, Seedorf [Albo tu Marek a Kaladze w obrone] Rui Costa Bobo Pippo. Chyba tak zagramy :wink:

P.S. Kakha na środku ? a wiesz że to nie głupi pomysł :roll: juz tak grał przeciesz ? :twisted:

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 28 lis 2005, 15:42

P.S. Kakha na środku ? a wiesz że to nie głupi pomysł juz tak grał przeciesz ?
a wiem
tyle ze z lewej strony mamy bogactwo ofensywy Marek/Sergio/nawet Seedorf a z prawej Cafu :shock:

Zaza nie da sie ukryc ze kontuzja Marka troche wpłyneła na forme i nie zacznie grac na 100% ale w konuc grał w reprezentacji 2 pełne mecze i bardzo podobała mi sie jego gra.

Kaladze nie wiem jest jednym z młodszych w obronie ale z taka forma nie ma szans na gre niech szuka na sycyli jej a ten sezon przejdziemy z Sergio i Markiem badz Paolo na lewej wole ich ogladac niz Kake bo juz mnie nie raz w tym sezonie rozczarował.
Tyle ze w Messinie na lewej gra Parisi wiec zostaje mu srodek.

Mozna by ubic interes z Messina tam jest taki jeden ktorego bym widział u nas :P

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 28 lis 2005, 16:12

Jankulovski i Kaladzie nie odejdą, napewno ich Carlo nie pósci. Nie martw się Marek wkońcu dostanie swoją szanse. Wątpie żeby oni chcieli wogóle grać w Messinie :?

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”