League
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czubatka » 29 paź 2020, 11:05

czubatka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 29 paź 2020, 16:20

piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 29 paź 2020, 17:57
Kesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 29 paź 2020, 18:05
Pewnie z racji wieku nie masz zbyt dużego doświadczenie w ruchaniu panienek w dyskotekowych kiblach, ale wierz mi że gdybyś z którąś zaciążył, to byłbyś pierwszym który namawia ją do usunięciaKesz pisze: ↑29 paź 2020, 17:57Bawią mnie te dziewoje, głównie studentki jakie puszczają się na prawo i lewo i wpadki w dyskotykowym kiblu chcą skrobać a rząd im nie pozwala... Ojoj... Ja w sumie aborcje bym tolerował tylko w przypadkach wyraźnych komplikacji zdrowotnych zarówno w przypadku matki jak i dziecka a w innych przypadkach... Niech te małoletnie szmaty nauczą się korzystać z antykoncepcji a nie wyłażą na ulice w dobie pandemii - Powinny łazić z transparentem "chcę być bankiem spermy, nie chcę mieć dzieci"
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 29 paź 2020, 18:13
hm ciekawe jaki wiek mi przypisujesz, a w sumie na imprezy nigdy nie łaziłem do klubów i szczerze, jak dla mnie w sumie niech biorą na barki konsekwencje swoich działań, jak dla mnie dobra karma dla puszczalskich szmat czy panów co po wódeczce wsadzą każdej która zechce. Ciekawe co jest bardziej moralne, dawanie dupy po pijaku byle komu a później płacz czy zabijanie nienarodzonego dziecka którego nie jest winą, że mamusia się skurwiła.sickstick pisze: ↑29 paź 2020, 18:05Pewnie z racji wieku nie masz zbyt dużego doświadczenie w ruchaniu panienek w dyskotekowych kiblach, ale wierz mi że gdybyś z którąś zaciążył, to byłbyś pierwszym który namawia ją do usunięciaKesz pisze: ↑29 paź 2020, 17:57Bawią mnie te dziewoje, głównie studentki jakie puszczają się na prawo i lewo i wpadki w dyskotykowym kiblu chcą skrobać a rząd im nie pozwala... Ojoj... Ja w sumie aborcje bym tolerował tylko w przypadkach wyraźnych komplikacji zdrowotnych zarówno w przypadku matki jak i dziecka a w innych przypadkach... Niech te małoletnie szmaty nauczą się korzystać z antykoncepcji a nie wyłażą na ulice w dobie pandemii - Powinny łazić z transparentem "chcę być bankiem spermy, nie chcę mieć dzieci"![]()
Kesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 29 paź 2020, 18:22
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 29 paź 2020, 19:11
a to muszę do nich chodzić by mieć świadomość?
Kesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 paź 2020, 21:47
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 29 paź 2020, 23:28
Pozostaje pogratulować poglądów, które są płytkie, PiS po kolei uwalił tabelkę po, in vitro, teraz zabiera się za aborcję, dlaczego to ludzie nie powinni decydować co jest z ich perspektywy najlepsze? Narodziny dziecka to intymna sprawa pomiędzy dwojgiem ludzi i to oni wiedzą co dla nich jest najlepsze, a nie PiS i kościół. No i oczywiście Ty.Kesz pisze: ↑29 paź 2020, 19:11a to muszę do nich chodzić by mieć świadomość?
Po prostu gdyby zezwolono na aborcję, to też były by dymy, tyle, że zamiast młodych co nie znają pojęcia "antykoncepcja" to wyłazili by starzy, feministki i ludzie w średnim wieku wołających jak to rząd pozwala mordować nienarodzone dzieci. Tak to mamy bandę gówniarzy jacy sami nie wiedzą z jakimi motywami wychodzą na ulicę.
Dobra. To faktycznie nie miejsce do tego więc eot. z moje strony.
wloski
WKB
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: larry26 » 30 paź 2020, 16:49
Ale piwniczak xDKesz pisze: ↑29 paź 2020, 17:57Bawią mnie te dziewoje, głównie studentki jakie puszczają się na prawo i lewo i wpadki w dyskotykowym kiblu chcą skrobać a rząd im nie pozwala... Ojoj... Ja w sumie aborcje bym tolerował tylko w przypadkach wyraźnych komplikacji zdrowotnych zarówno w przypadku matki jak i dziecka a w innych przypadkach... Niech te małoletnie szmaty nauczą się korzystać z antykoncepcji a nie wyłażą na ulice w dobie pandemii - Powinny łazić z transparentem "chcę być bankiem spermy, nie chcę mieć dzieci"
larry26
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 30 paź 2020, 16:56
Sergek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio