AC Milan (zbiorczy) - Strona 187

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lis 2005, 16:17

Hunter a oddchdząc troche od tematu. Piszesz tylko Cafu na prawej. A wiesz że Cesar prawdopodobnie odejdzie z Lazio za free ? co to znaczy dla Nas ? A mianiwocie to że Lotito nie może sobie pozwolić stracic za free innego gracza. Ważnego gracza. :roll: Czyli musi działać - w zimie ? :wink: i zarazem zniżyć cene. :wink: Bo po sezonie bedzie miał kłopot mimo tego że tylko jednemu kończy sie umowa.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 28 lis 2005, 16:21

Łukasz ja wcale nie chce by Marek oposcił nas ja jestem za tym by grał jak najczesciej bo bardzo go lubie tyle ze on 2 razy dopiero grał od samego poczatku wiec nie wiem czy mu sie to podoba ostatnio juz zaczał mowic ze chciałby zagrac.
W formie jest niezłej mogł nawet strzelic bramke w meczu z Lecce.
Co do Kaladze to jemu moze by dobrze zrobiło gdyby sie przeniusł na poł sezonu mzoe by forme odzyskał bo przy tej obecnej raczej mało szans bedzie dostawał.
Co do checie gry w Messinie to masz racje ale co bys wolał siedziec na ławce czy grac ?
Carlo lubi kogos posadzic na ławce na długi czas tu mozna poworcic do Dhorasoo kiedy grał zawsze dobrze wypadał ale mimo to grał b. mało i niestety odszedł :(
pozdro.
FORZA MILAN
*_For_zaza_Milan_* pisze: A wiesz że Cesar prawdopodobnie odejdzie z Lazio za free ?
Inter ? :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lis 2005, 16:40

Nie koniecznie Inter :wink: choć Im sie daje z 70% szans na jego podpis. :wink: Ale to nie problem gdzie On trafi bo chyba w Lazio nie zostanie. [Choc deklarował że "tylko Lazio :roll:] Ważniejsze jest to że jak odejdzie to sprawi kłopot Lotito bo gdy mógł go sprzedać za 4 nie sprzedał bo rzadał 9 (?) a teraz bedzie "w placy" - Massimo w lecie był do "kupienia" ale Lazio zawołało za dużo. :wink:

A jeszcze Lippi bedzie miał tu swoje zdanie :roll:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 28 lis 2005, 16:52

Wiem że go lubisz i ja też chce go zatrzymać u nas. To fakt że Carlo nie daje mu szansy ale pewnie ma ku temu jakiś powód i trzyma go na później-taki asik :D

Jeszcze pare kolejek i mamy okienko transferowe, jak myślicie czy milan sie postara o jakiegoś DOBREGO zawodnika, jak tak to kogo :?:

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 28 lis 2005, 17:26

miejmy nadzieje ze Marek jutro zagra...mam jednak pewne watpliwoszi co do jedengo zawodnika ktorego podal Zaza w "swoim" skladzie na jutro:mianowice watpie zeby zagral Marzoratti gdyz w niedziele gral derby w rezerwach 8)

a oto moj skald na jutro:
Kalac-Simic,Stam,Costacurta,Kaladze-Gattuso,Vogel,Jankulovski,Rui Costa-Inzaghi,Vieri

FORZA MILAN

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 28 lis 2005, 20:57

Mnie się marzy DAniel Alves i za Cafu bym nie tęsknił 8) ... Simić powinien pojść na wypozyczenie do Messyny o będzie dobrze...a co do skłądu na jutro to taki - Kalac - Marzoratti,Simic,Costacurta,Serginho- Pirlo,Vogel,Janlukovski,Rui Costa- Bobo,Pippo...

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 28 lis 2005, 21:39

Ja bym za pochopnie ani z Simicia ani z Kakhy nie rezygnował... Sezon długi jest i obaj będą mieli szanse pograć jeszcze na bank, a obaj całkiem nieźle zagrać potrafią :wink:

Ciekaw jestem jak sobie Kalac poradzi... A swoją drogą to ostatnio się śmiałem z kumplami, że ten Eleftheropoulos to swoisty przypadek... gdzie nie gra tam ława, niedługo pół zespołów tak zwiedzi od tej strony :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lis 2005, 23:26

Shevcento chyba Lino zagra nawet na skrzydle :) Takie mecz są dla niego 8) Po wygranych derbach Ancelotti nic mu wiecej dać nie może jak pierwszy skład w Coppa. A i tak bedzie w 7 niebie :) Pamietajmy ze Simic może na środku grać :)

Łukasz[ACM] pisze:Jeszcze pare kolejek i mamy okienko transferowe, jak myślicie czy milan sie postara o jakiegoś DOBREGO zawodnika, jak tak to kogo

Hmmm wątpie :!: Zima to nie czas na "mega transfery" chyba że na siłe (czyt. wymuszone :?) Z drugiej strony jest jeden gracz który może zawitać do Milanu już w zimie. I w całe bym sie nie zdziwił. (nie na siłe :lol:) :wink: Ale nie zapeszam bo jak to mercato 3 prawdy :roll:

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 29 lis 2005, 13:37

:shock: moja reakcja gdy zobaczył liste powołanych na mecz z Brescia
oto lista:

Bramkarze: Fiori, Kalac
Obrońcy: Costacurta, Kaladze, Legati (47), Marzoratti, Jankulovski, Simic, Stam
Pomocnicy: Antonelli (42), Bloudek (44), Gattuso, Piazza (48 ), Pirlo, Rui Costa, Vogel
Napastnicy: Ardemagni (41), Gilardino, Vieri

Duzo młokosów jest nawet Sandro został powołany hehehe no to ciekaw jestem jak bedzie wygladac nasza gra.
słowa Carlo "Poza Kalacem, Marzorattim, Simicem, Costacurtą, Kaladze, Vogelem, Jankulovskim i Vierim, zagra Rui Costa, Inzaghi i po jednej połowie Gattuso oraz Pirlo."
Pippo odpada nie został powołany w jego miejsce wskoczy zapewne Gila.

czyli
Kalac - Lino - Simic - Billy - Kaladze - Vogel - Pirlo/Rino - Jankulovski - Rui - Bobo - Gila

chciałbym ujrzec Ardemagniego ciekaw jestem jak on zagrałby moze lepiej niz Bobo :lol: (mozliwe :roll: )
No zobaczymy jak zagraja dzisiaj oby wygrali.
wynik ? 3-0 dla nas
Gila,Marek,Ardemagni :wink:

Forza Milan

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 lis 2005, 14:44

Po tym skladzie widac ze bedzie to samo co ma miejsce od paru lat czyli olewanie Pucharu Wloch.Taki puchar dla zmiennikow jak sie uda go wygrac to fajnie jak sie odpadnie to tez fajnie bo iles tam meczy mniej w sezonie.Jestem pewny ze Stara Dama tez bedzie wystawiala drugi garnitur.
Wloski zwiazek pilkarski chyba nawet nie mysli zeby uratowac renome tego pucharu.Musieliby wprowadzic przepis w stylu "musi grac minimum 5 pilkarzy z podstawowego skladu z poprzedniej kolejki ligowej" a i tak trenerzy by to jakos obeszli.

Mi starczy ze dojdziemy gdzies tak do cwiercfinalu bo odpasc wczesniej to wstyd.Jakos specjalnie nie emocjonuje sie udzialem Milanu w tych rozgrywkach.Brescie pewnie przejdziemy.Moze jakis mlodzian sie pokaze?To ich szansa.Moze Vieri sie przebudzi? :P

Forza Milan.

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 29 lis 2005, 15:04

Chlopaczek pisze:Wloski zwiazek pilkarski chyba nawet nie mysli zeby uratowac renome tego pucharu.Musieliby wprowadzic przepis w stylu "musi grac minimum 5 pilkarzy z podstawowego skladu z poprzedniej kolejki ligowej" a i tak trenerzy by to jakos obeszli.
kiedys Galliani mowil własnie o tym ze puchar stracił swoja renome ze wszystkie te mocniejsze zespoły graja rezerwami.
W sumie nie ma sie co dziwic terminarz jest przepełniony wiec tym najlepszym daje sie odpoczac a graja młodziki i ci co czesciej siedza na ławce.
Dlatego mowił ze wygrana powinna gwarantowac start w rozgrywakach LM tyle ze UEFA raczej nie zgodzi sie by 5 zespołow Włoskich miało miejsce zapewne wtedy by 3 piersze w tabeli zespoły + jeden ktory wygra puchar Włoch tyle co by było gdyby wygrał zespoł ktry by był w pierwszej 3 :lol: napewno by cos tam wymyslili np. 4 zespoł

Trzeba poczekac do nastepnego sezonu moze cos wymysla

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 lis 2005, 15:09

Gdyby zespol ktory wygrywa Puchar Wloch mogl startowac dzieki temu w LM to byloby to jawne oszustwo i fak pokazany w strone takich krajow jak Polska.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 29 lis 2005, 16:02

Czytając wypowiedzi zawodników i trenera wyczytałem to co zawsze 8) " puchar włoch jest bardzo ważny " ; " nie lekceważymy tych rozgrywek " itp :roll: Zobaczymy jak do tego podejdą w rzeczywistości, nie gra praktycznie cały 1 skałd ale podobno mamy silną ławke więc zobaczymy na co ją stać. Mam nadzieje że wkońcu zobaczymy dziś Jankulovskiego i pokaże sie z bardzo dobrej strony :twisted:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 lis 2005, 17:09

Hunter bo właśnie kadra pokazuje jak ważny jest Puchar Włoch :roll: Oby zagrał Lino i Sandro - Włosi stawiają na atak Ardemagni - Bobo od pierszych minut :twisted: Vogel za Pirlo na rozgrywaniu. Rino od pierwszej. Jankulovski w pomocy, Kaladze na lewej od poczatku a Lino na prawej - środek defensywy jak napisałeś. I w bramce debiut Gozilli Kalaca :twisted:

Mecz z Brescia to mecz przyjaźni :smoke: Sztama Ultras i dziś na San Siro bedzie spoko klimat :) Pewnie mało ludzi bo jak Chłopaczek napisał od kilku ładnych lat ten puchar wyrażnie jest lekceważony. Moga mówić że jest ważny na konferencjach bo tak trzeba jak łepków zmotywują ? Jak ich idole będą lali na Coppa. Tak nie pewno nie mogą. Dojdą dokąd dojda ale oby młodzi grali. Piłkarze którzy szukają formy i młodze gwiazdy primavery. Ancelotti na szczeście tez tak sądzi :p Bo jeszcze tego by brakowało by w Coppa grał pierszym składem :)

Hunter 3:0 tak w ciemno :?: :roll: mocny jestes :) Oni pewnie zagrają "pierwszy i ostatni raz taki składem" - liczy sie gra nie wynik. Te 1:0 starczy :wink:

Forza Milan

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1302

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 29 lis 2005, 17:12

no ja jestem ciekaw gry naszego "2" składu.Zobaczymy gdzie Carlo ustawi Jankulovskiego(mam nadzieje obrona bo sergio tylko do przodu potrafi grać i to by była alternatywa).Zobaczymy co pokaże dzisiaj Kalac to chyba jego debiut.No i nasi dwaj napastnicy wole żeby vieri usiadł i zagrał Gila Ardemagni.A i oby zagrał marzoratti :wink:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”