Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 18 lis 2005, 18:02
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 20 lis 2005, 23:52
Specjalnie nie szukalem ale nie che mi sie wiezyc ze to prawdziwa wersja, pewnie jakis fakekulekfcb pisze:Ale na necie już chodzi.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 21 lis 2005, 14:19
Bienias pisze:Specjalnie nie szukalem ale nie che mi sie wiezyc ze to prawdziwa wersja, pewnie jakis fake
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 24 lis 2005, 23:37

t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 25 lis 2005, 21:36
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 25 lis 2005, 21:55
Ja sie nie moge doczekać płyty Pelego a wychodzi ona dopiero za 17 dniBienias pisze:za 3 dni wychodzi plyta WWO a za 20 jest koncert....juz nie moge sie doczekac
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 26 lis 2005, 0:04
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 lis 2005, 0:05
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 28 lis 2005, 13:30
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 28 lis 2005, 13:56
Dla mnie najlepszy kawałek z tej płyty to " Gra dużego Formatu" z gościnnym udziałem Ero. Bardzo fajny kawałeczek. Co do reszty płyty jest niezła, Wigor napewno jest lepszym raperem od Jurasa. Ogólnie chłopaki się uzupełniaja. Na początku wogóle ta płyta do mnie nie trafiała. Jednak po kilku przesłuchaniach naprawde uważam, że to jedna z lepszych płyt w tym roku. Ostatni też słuchałem albumu Projektantów ze Szczecina. NIezła płyta, a kawałek z udziałem Łony jest bardzo bardzo fajny.t_JB pisze:Skołowałem nowego Taliba i jest very good![]()
A jak wam podchodzi płyta Jurasa i Wigora ? Dla mnie muzycznie jedna z lepszych ostatnio, a nawijka też niczego sobie. Tylko Juras troche flow słabe.
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 28 lis 2005, 17:33
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 28 lis 2005, 18:43
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 lis 2005, 19:29
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 28 lis 2005, 21:29
Staaaary !!! To najlepsza płyta która wyszła w 2005kulekfcb pisze:t_JB a słyszałeś ten krążek Common "Be"?? ponoc fajny...
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 28 lis 2005, 22:18
No to mnie utwierdziłes w przekonaniu, że warto ją zdobyć. Słyszałem kawałek na Vivie, coś mi tam niektórzy wspominali o tym. No jakTy jeszcze potwierdzasz to musi byc naprawde niezłe. POstaram sie jak najszybciej sprowadzić to do mojej kolekcji i napisze kilka słów o tym albumie... Dzieki t_JBt_JB pisze:Staaaary !!! To najlepsza płyta która wyszła w 2005kulekfcb pisze:t_JB a słyszałeś ten krążek Common "Be"?? ponoc fajny...![]()
Kayne takie bity porobił, że masakra
+ Jay Dee też kozaki. Nawijka Commona mistrz nad mistrze. Tak sie można przy niej wyluzować że szok. Zaje... polecam.
Jakbym miał hajs to bym sobie kupił oryginała CD i vinyla. Vinyl by stał na najwyższej półce.
tu masz recenzje jak sie czyta to aż drzeszcze przechodzą.
http://www.hip-hop.pl/albumy/projector. ... 1117623619
pozdro. Common mistrz !
kulekfcb
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio