Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 12 lis 2020, 16:32
piotrcies
Eyesmon
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 12 lis 2020, 16:37
No przecież. To Kaczyński jest winny strajkowi kobiet i incydentom na marszu niepodległości. To i on jest winny pedofilii w kościele. Usunąć Kaczyńskiego i wszystko magicznie się w tym kraju naprawi. Jakie to proste
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 12 lis 2020, 16:38
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 lis 2020, 16:41
Rozróżniaj dwie różne kwestie. Kobiety wyszły na ulice bo się nie zgadzały z orzeczeniem TK i nie miało to nic wspólnego z lewicą. Ale... po chwili lewica się podpięła do sukcesu oddolnego strajku i właściwie to go zagarnęła, w dodatku dobierając lgbt do siebie jako partnera. Czaisz bazę? czy trzeba rozrysować?
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 lis 2020, 16:42
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 12 lis 2020, 16:50
Eyesmon
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 lis 2020, 17:09
Chlopaczek pisze: ↑12 lis 2020, 15:30Niestety neomarksistowska ideologia progresywnej lewicy powoduje ze przepelnieni patriotyzmem biali heteroseksualni mezczyzni nie moga juz byc soba czyli obrazac albo bic kogo tylko maja ochote. Ta niesprawiedliwosc powoduje frustracje co skutkuje obrazkami takimi jak wczoraj tym bardziej ze pozamykali im silownie i jakos musza sie wyzyc. Trzeba zrozumiec chlopakow.

cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 lis 2020, 17:17
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 12 lis 2020, 17:18
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 lis 2020, 17:25
Chciałem pokazać że się mylisz.Chlopaczek pisze: ↑12 lis 2020, 17:17Jezeli chciales tym zdjeciem udowodnic ze osoby o innym kolorze skory niz bialy moga przebywac w polskiej przestrzeni publicznej to wywazyles otwarte drzwi. Niemniej gratulacje.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 lis 2020, 17:29
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 12 lis 2020, 17:29
Ale to są dyskusje. A Ty mi mówisz teraz o konkretnej sytuacji. Jak mi PiS zabierze 50% to Ci powiem czy pójdę na marsz czy nie. Na razie mi nie zabrał.Chlopaczek pisze: ↑12 lis 2020, 17:07A o przejmowaniu Stanow przez BLM po wygranej Bidena albo o tym kiedy Kamala przejmie wladze to byla rozmowa o faktach czy to Twoje projekcje?
To tylko przyklady z ostatniego okresu Twojej tworczosci.
Eyesmon
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio