Real Madryt (zbiorczy) - Strona 203

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Raikkonen
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raikkonen » 29 lis 2005, 16:41

Toudinho niepowiedziałem że Cassano jest stary ale on jest napstnikiem,a mi się wydaje że w Realu bardziej przydałby się pomocnik a Sneijder mimo iż jest młody jest świetny i myśle że prezętował by się lepiej niż Riqulme! 8)

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 29 lis 2005, 16:47

Co do Joaquina to mysle ze to na razie nie nastapi, Becks jest raczej nie do ruszenia na prawej stronie, bardziej prawdopodobny jest transfer Vicente. Cassano to swietny pilkarz, ale czy warto go sciagac znajac jego charakter?? A Sneijdera bardzo chetnie bym zobaczym w Madrycie :)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 29 lis 2005, 23:58

Raikkonen pisze:niepowiedziałem że Cassano jest stary ale on jest napstnikiem

Zobacz Raula tez napadzior z krwii kości, a gra jak pomocnik...strasznie cofnięty, Żurawski czy Wheyne Rooney, Cassano w moich oczach jest tez tego typukopaczem, i z pewnością poradził by sobie na lewej pomocy bo z tego co pamiętam Cassano zaczynał na środku pomocy...takiw stylu mediapunta...

Raikkonen pisze: Realu bardziej przydałby się pomocnik a Sneijder mimo iż jest młody jest świetny i myśle że prezętował by się lepiej niż Riqulme!

Źle myślisz. Riqulme jest ograny w PD i to równo, to solidny rzemieślnik kluczowy gracz Argentyny reprezentacji która jest jedną z najsilniejszych na swiecie.. A Snijder w Ajaxie jest bogiem...ale Robinho w Santosie był wszytskim a w Realu jak dotad idzie mu bardzo źle...nie spełnia się i to samo czekało by Snijdera bo to gracz jeszcze niekompltyny, jeszcze nie rozwinięty...Potrzeba nam graczy spelnionych, o wyrobionej renomie jak Joaquin, Malouda, Riqulme czy Xabi Alonso...

makis pisze:Cassano to swietny pilkarz, ale czy warto go sciagac znajac jego charakter??
Myślisz że popsuł by atmosfere której chyba nie ma...zobacz Iker bez kontraktu Ivan bez kontraktu, jak oni sie czuja...jaka tam moze być atmosfera przy takich wynikach...
A Cassano sam wszystkiego nei zepsuje. Zresztą moze by się zmienił w co wątpie ale jego gra z pewnością pomogła by Realowi zresztą do wzięcia jest za free...

To samo tyczy się Miszy Ballacka widział bym ich obu...

makis pisze:A Sneijdera bardzo chetnie bym zobaczym w Madrycie

Kupić i wyporzyczyć tez bym tak chciał on musi sie ograć a w Realu nie ma czasu an ogrywanie, tu muszą być gotowi do walki gracze...

Styczen tuz tuz a nasz fenomenalny dyr. do transferów Sacchi nie wynalazl nikogo dziwne :wink: taka kasa za pierdzenie w stołe i jeszcze na kazdym emczu jest :wink:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 30 lis 2005, 0:07

Co ja widze, co ja widze, chcecie Cassano? :shock: Boze bron :? Szczerze - na chwile obecna to w Realu brakuje tylko, zeby przyszedl Cassano, Keane i moze jeszcze z jeden robojnik. Proponuje sciagnac jeszcze raz Anelke :!: Bedzie git, moze teraz zaczna sie bic na treningach... W Realu jest potrzebny wstrzas, ale chyba nie w tym kierunku :? Cassano? Co z tego ze jest za free? Owszem, pilkarz dobry, ale czy warto az tak ryzykowac? Niewielu jest na swiecie trenerow, ktorym on sie podporzadkuje :? Lux raczej do nich nie nalezy.
Toudinho pisze:Zresztą moze by się zmienił w co wątpie ale jego gra z pewnością pomogła by Realowi
O ile by gral :? Czy naprawde potrzebna jest kolejna gwiazdka, ktora gra bo nie ma kogo innego wystawic? Tylko tego brakuje Cassano - "rob co chesz i tak bedziesz gral, bo nie ma lepszych"... Ewentualnie podpiszmy z nim kontrakt i niech siedzi na lawie albo na trybunach! Daj spokoj. Chyba nie tedy droga.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 lis 2005, 0:20

Krzysztof Jarzyna pisze:Co z tego ze jest za free? Owszem, pilkarz dobry, ale czy warto az tak ryzykowac? Niewielu jest na swiecie trenerow, ktorym on sie podporzadkuje - Lux raczej do nich nie nalezy.

A co będzie jak sie pieniadza podporządkuje ? wtedy wyjdziecie na cacy ? Bo chyba ryzyko jest znikome. Lepszy interes niż z Owenem.

Cassano teraz jest na dnie a Real (choc to tylko teoria) może mu pomóc wrócic do przygomka "mega talent z Bari" - jako piłka jest jedyny ale niestety na wady poza boiskowe. Co gorsza które mają wpływ na gre...

Napisał ktos Riquelme ? ja sądze że to by by idealny zwrot akcji ze sprawa Eto'o - jak ktos widziałe ile wniusł go tylko Villareal po konztuji to wie. Normalnie "niebo a ziemia" - Szkoda że Barca go tak sprzedała :(

Dziś czytałem co Perez mówił o Kace. I nie tylko mnie rozśmieszył ale i troche się zbłaźnił. Bo nie tak dawno Sacchi mówił że to tej pory pluje sobie w brode że jak sciągał Simplicio do Parmy "przeoczył takiego gracza" A Perez nie mógl z nim mieć kontaktów bo Kake sprowadził były reprezentant Canarinhos i Rossonerich - Leonardo - odpowiedziany za tą częśc swiata dla rossonerich:]

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 30 lis 2005, 11:43

Wg gazety Marca, Real bacznie obserwuje Dirka Kuyta z Feyenoordu, wobec kontuzji i dluzszej przerwy Raula, chca kupic zima napastnika. Co myslicie???? Ma przyjsc tez lewy pomocnik. Ale to jest Marca wiec nigdy nic nie wiadomo :D

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 30 lis 2005, 11:46

Perez mówił w wywiadzie, ze nie ma zamiaru kupowac kogoś na miejsce kontuzjowanego Raula, więc wątpie, aby to z Kuytem było prawdą. No własnie to jest Marca, ja tam nie sądze, a zresztą czy napastnik jest potrzebny...nie no w zasadzie jest, ale jakis na rezerwe bardziej, moze Cavenaghi :D ?
A co do lewego pomocnika, to rzeczywiście jakiś musi przyjść i musi być to Vicente, bo nie znam innego gościa na lewą pomoc 8)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 lis 2005, 11:51

Chyba kluby Premiership na czele z The Red's i Kanonierami są bliżej Holendra już go odserwują od roku :roll: Tym bardzie jak to brzmi "wobec kontuzji Raula" .. chyba wiecej sie ceni niż tylko ząstapienie na czas urazu nawet takiego gracza jak Raul a potem ławka ?

Nie wiem, Sacchi już siedzi troche w Real a nie działa swoją szntuka piłkarską. Może On tak naprawde ma mało do powiedzenia w kwesti transferów ale dziwne że nie działa po swojemu. :wink: Sądziłem że on zagwarantuje Real budowanie drużyny od tyłu na solidnych graczach.

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 30 lis 2005, 11:57

Vicente? Myślicie że od tak go Valencia puści ? bo mi się jakos nie wydaje to prawdopodobne.On jest Bogiem w Valencii, ale co jak co Perez transfery potrafi robić i kązdy się ze mną zgodzi :wink:

Cassano to już nie komentuje :wink: .Chłopak może i jest jednym z lepszych młodych piłkarzy ale nie dla Realu a poza tym nie potrafi panowac nad swoimi emocjami i sadze że przez niego w Madrycie dochodziłoby do niepotrzebnych spięć

Szkoda że Javier został wypożyczony bo teraz naprawde miałby nie jedną szanse na wystep w Białych barwach i udowodniłby że duzo umie a tak ogrywa się w Lidze Belgijskiej.Z drugiej strony patrząc lepiej grać systematycznie niż siedzieć na ławie :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 lis 2005, 12:07

Ultras-Sur to tak samo może pisać o Vincente jak o Cassano :roll: nie zachowanie czy charakter ale możliwośc transferów. :wink:

Piszecie tak o Antonio jak on by wychodził na murawe i pluł, kopał i wyzywał :roll: Przeciesz to jest chore. Wystarczy że jego głowa będzie "zajeta tylko graniem" i wszyscy piejemy z zachwytu. To jest naprawde max gracz nie tylko napastnik. Bo i potrafi sie cofnąć i rozegrac. Technika miód. Trzeba do niego porrostu trafić. Może chyba nawet pieniędzmi. :wink: ale on nie jest ułomny :!:

Portilllo ? wiesz może i lidze Belgijska jest mu dana ? Widziałej jak grał we Frorencji i Real to jeszcze dłuugo za wysokie progi. Oczywiście młody - musi grac strzelac - by się ogrywać - liga Belgijska to tego Mu służy - ale ile takich młodych nie spełnionych było ?

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 30 lis 2005, 12:12

Nie ma raczej szans zeby Vicente przyszedl zima, jak juz to latem i pewnie za gruba kaske :) A co do Cassano to mysle ze powinni szukac kogos innego. Zgadzam sie z For zazza Milan,ze gdyby Kuyt mial przyjsc tylko zeby zastapic Raula na czas kontuzji to nie ma to sensu. Wogole wydaje mi sie, ze nie mamy co liczyc na spektakularne wzmocnienia tej zimy, choc chcialbym sie mylic :D Pozdro

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 30 lis 2005, 13:25

*_For_zaza_Milan_* pisze:Portilllo ? wiesz może i lidze Belgijska jest mu dana ? Widziałej jak grał we Frorencji i Real to jeszcze dłuugo za wysokie progi. Oczywiście młody - musi grac strzelac - by się ogrywać - liga Belgijska to tego Mu służy - ale ile takich młodych nie spełnionych było ?
A w Fiorentinie to tak dużo meczy grał? Zagrał w 2 sparingach przedsezonowych i pare razy został wpuszczony na ostatnie minuty i co ma podczas paru minut udowodnić że jest dobrym napastnikiem jak może nawet przez ten czas nie dotknął piłki?
W lidze Belgijskiej dobrze gra, ostatnio strzela troche bramke wiem że Liga Belgijska to nie jest La Liga czy Serie A ale bramki to bramki a jak dobrze pamietam to strzelił też 1 bramke w Lidze Mistrzów :wink:
Takie jest moje zdanie zgadzać sie nie musicie. :wink:
*_For_zaza_Milan_* pisze:ale ile takich młodych nie spełnionych było ?
Fakt że nie jeden się dobrze zapowiadałi źle skończył ale to nie dotyczy wszystkich.Może te nie za dobre początki zaprocentują w przyszłości. Raul jak zaczynał to każdy się dziwił jak 17 letni chłopak może grac w I składzie Realu.Został najlepszym strzelcem Ligi Mistrzów mimo nie najlepszego początku . W debiucie nie strzelił 2 100% akcji
:wink:
Pozdro

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 30 lis 2005, 13:58

Najważniejsza informacja ostatnich miesięcy...
Iker Caisllas w Realu co najmniej do 2011 roku :D podpisał dzisiaj 5 letni kontrakt...Real jeszcze nie umarł :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 lis 2005, 14:58

Ultras-Sur może mu sie było trudno odnaleść. Ale z tego co wiem to we Florencji wiazali z nim nadzieje ale jak masz wpisany w kontrakt - pracowawca Real Madrty - to też oczekiwanie sa wieksze. Może teraz w Belgi gra inaczej - przyznaje się nie wiem :wink: - ale uwazam że jeszcze nie nadszedł jego czas, by mówic o powrocie - a czy nadejdzie ? okaze się :wink:
Ultras-Sur pisze:Został najlepszym strzelcem Ligi Mistrzów mimo nie najlepszego początku . W debiucie nie strzelił 2 100% akcji

Nie no tak nie może patrzec bo nie jeden geniusz zawalił pierwszy mecz. Opinie na temat gracza po jednym meczu wyrabiają tylko dzieci. :wink: Bo ile to juz było "Bogów Footbalu" :wink: ... w debiucie. :roll: hehe Messi np. dostał czerwien w debiucie w reprezentacji a jak skończy ? jak narazie zapowiada się kolorowo. Wiec tak nie moze a Raul jest tu "przyjładem"

Bonso pisze:Iker Caisllas w Realu co najmniej do 2011 roku

:brawo: mały plus na konto Pereza - przy wszystkich błedach ten plus jest mały. Ale bramkarz wielki :!:

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 30 lis 2005, 16:06

No no Perezisko mnie zaskoczyło :wink: Wreszcie dobry przemyślany ruch i najważniejsze - myślenie o przyszłości.Mądry ruch bo jakby wypuścił Ikera o nie wiem co bym mu zrobił 8)

Szczerze mówiąc to większość wielkich piłkarzy nie zachwycała od pierwszego rozegranego meczu.

A co do Javiera
Mozliwe że najnormalniej Serie A nie jest dla niego Ligą ale jak już mówiłem nie można oceniać piłkarzy po jednym czy nawet 5 rozegranych meczach lecz przynajmiej po 1 sezonie :wink:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”