piotrcies
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 19 lis 2020, 10:41
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 lis 2020, 10:43
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 19 lis 2020, 10:44
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 19 lis 2020, 10:50
Nie. Każdy ze sklepów miał na stanie dodatkowe konsole, które 'były' dostępne od ręki plus mogli przyjąć pewną pulę zamówień z realizacją do połowy grudnia. Pytanie, do której grupy udało się załapać.
Ja kupuję teraz tylko ze względu na Playstation Plus Collection. Jest tam sporo gier, których nie mam, a które chciałbym przejść. Teoretycznie więc konsola wychodzi mi taniej, bo inaczej gierki musiałbym kupić. A nie mam pewności, czy ten bonus zostanie na stałe, czy przypadkiem za jakiś czas nie zniknie. Nintendo swego czasu miało podobną promkę przy 3DS i niestety w pewnym momencie ją usunęli dla nowych nabywców konsoli.
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 lis 2020, 10:52
nie napisałem, że będą 15.12, ale do 15.12. Tzn. możesz dostać szybciej, ale formalnie zamawiasz z datą maksymalną do połowy grudnia.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 lis 2020, 10:57
wszystkie trzy sklepy podały taką informację - na stronie lub w social mediach (Media Expert na Twitterze, Media Markt w odpowiedziach na Facebooku). Każdy sklep zaznacza, że maksymalny termin to 15.12 (zresztą na stronie przy zamówieniu była informacja, że gwarancja dostawy do 15.12), ale mogą być wcześniej.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 19 lis 2020, 11:02
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 lis 2020, 11:05

piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 19 lis 2020, 11:11
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vol'jin » 19 lis 2020, 11:34
Vol'jin

Delpiero14
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl