Hehe
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 28 lis 2020, 19:26
Gościu gdybyś ty wrzucił to niszczenie aut jako ciekawostkę to spoko, ale powiązałeś to z przestrzeganiem praworządności, co oczywiście żadnego związku z tym nie ma. Co więcej przedstawiłeś to tak jakby w Polsce do takich sytuacji nie dochodzi, więc przestać odwracać kota ogonem. Jak zwykle coś wrzucasz a dopiero potem myślisz potem próbujesz się z tego wycofać. Za późno. W każdym razie w PL dochodzi pod podobnych przejawów "praworządności" a Twoi koledzy prezentują tożsame z tymi typami na filmiku wartości.Ty próbujesz za to ciągle nieudolnie zmieniać temat rozmowy, gdy argumentów brakuje. Rozmawiamy o paleniu aut we Francji, a ten pyk odbija na jakąś ustawkę i palenie racno beka niesamowita z typa. Już w innym temacie wkleiłem jak przywódczynie strajku kobiet odpalały race, wtedy też mielismy ciiiiiszę
![]()
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 lis 2020, 10:56
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 29 lis 2020, 11:11
sickstick
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 29 lis 2020, 11:17
sickstick
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 29 lis 2020, 11:21
Najwidoczniej udało Ci się uwierzyć, w te brednie w stylu "toleruj moją nietolerancję, przecież jesteś tolerancyjny!" To tak nie działa misiu. Toleruje się to co nie wykracza poza normy. Takich tekstów jak ten twój nie sposób akceptować.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 lis 2020, 11:22
Ojoj, nie chodziło się do szkoły. Akceptacja to nie jest to samo co tolerancja. Nie musisz akceptować moich poglądów, żeby je tolerować.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 29 lis 2020, 11:25
League
cloner
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 lis 2020, 11:30
Użyłeś błędnego pojęcia, a przykrość zrobiłeś sobie myląc się. A krytykę znoszę lajtowo, nie musisz się martwić.(L)oczkerson pisze: ↑29 lis 2020, 11:29Użyłem szerszego pojęcia, żeby Ci nie robić przykrości. Ostatnio kiepsko znosisz krytykę.
cloner
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 29 lis 2020, 11:32
Zauważyłem że prawa strona ma problemy z rozumieniem slowa tolerancja. Wymagają tolerancji od lewej strony myśląc że to działa na zasadzie że mogą ich obrażać bez reakcji bo oni muszą być zawsze tolerancyjni
League
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio