To skąd wiesz że strajkują nienormalne?
League
cloner
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 29 lis 2020, 13:49
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 29 lis 2020, 13:55
Po ch głupie pytania zadajesz. Przecież i tak wypisujecie tu, co wam ślina na język przyniesie i nikogo o zdanie nie pytacie.
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 29 lis 2020, 13:56
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 lis 2020, 14:00
Chyba kpisz. Znalezienie partnera nie jest trudne. Znalezienie odpowiedniego - już tak. Nie zadowalam się byle czym/kim.
cloner
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 29 lis 2020, 14:04
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 lis 2020, 14:06
Coś ty taki nietoleracyjny?
cloner
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 29 lis 2020, 14:08
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 lis 2020, 14:09
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 29 lis 2020, 14:11
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 29 lis 2020, 14:14
Gościu ty masz 34 lata. Skoro do dzisiaj nie znalazłeś cytuje "normalnej partnerki" (aż strach pytać jaką masz definicje odpowiedniej partnerki) to znaczy, że w oczach takich kobiet jesteś cytuje "byle czym/kim". Żyjesz sam ze sobą, gówno wiesz na temat budowania jakichkolwiek relacji damsko - męskich a chcesz układać innym życie. Ja rozumiem, że w Polsce jest cała zgraja takich moralizatorów za piątaka (w sutannach), no i pewien starszy pan o nieokreślonej orientacji, ale to jest nienormalne.Chyba kpisz. Znalezienie partnera nie jest trudne. Znalezienie odpowiedniego - już tak. Nie zadowalam się byle czym/kim.
Tak samo w kwestii rodziny, mam swoje zasady, ty ich mieć nie musisz, dlatego latwiej ci znaleźć partnerkę, bo tobie więcej kwestii jest obojętnych. A ja mam wyrobione zdanie na wiele tematów, stąd tak trudno się dopasować. Kumasz? Czy nadal tłumaczyć?
Wszystkich rozwodników zapraszamy do PIS - u, oczywiścieA jak ja miałem żonę i mam córkę to mogę się wypowiadać
Nie pytam, ale postanowiłem tym razem głupio spytać. Jestem za, ale przeciw. Schizofreniczne to trochę.- MarcinW jak zawsze wulgarnie i w liczbie mnogiej do mnie. I oczywiście o zdanie nikogo nie pytam.
MarcinW
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio