Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Bezimienny11
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 36

Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Post autor: Bezimienny11 » 29 lis 2020, 18:57

MarcinW pisze:
29 lis 2020, 18:33
Tak chętnie i często odwołujesz się do mojego "internetowego" wykształcenia a potem rzucasz hasłami typu "pokaż dyplom" i wiesz co powiem sprawdzam. Pokaże Ci ten dyplom a właściwie dwa dyplomy. Mogę Ci pokazać także kwity z aplikacji a nawet egzaminu zawodowego. Ale układ jest taki, że zrobisz dokładnie to samo. Tak chętnie i często oceniasz moje wykształcenie, więc musisz mieć mocne papiery. Chętnie je zobaczę. Oczekuje, co najmniej świadectwa ukończenia studiów doktoranckich.
Po pierwsze proszę o wskazanie moich postów w których nawołuję cię o pokazanie dyplomu.

Po drugie odniosłem się do słów clonera który na podstawie twojej internetowej twórczości stwierdza, że wszyscy prawnicy w PL tacy są, co oczywiście jest nieprawdą.

Po trzecie nie dyplom zdobi człowieka, o czym kilkakrotnie już tutaj wspominałem. Nawet jeśli wkleisz wszystkie swoje wyróżnienia łącznie z tymi ze szkoły podstawowej to na mnie to wrażenia nie zrobi żadnego, gdyż obserwując twoją twórczość na tym forum stwierdzam - patrz początek punktu trzeciego.

Po czwarte - naprawdę masz aż takie kompleksy że chcesz się pojedynkować w necie na dyplomy? Nie odpowiadaj, pytanie retoryczne.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”