Po pierwsze proszę o wskazanie moich postów w których nawołuję cię o pokazanie dyplomu.MarcinW pisze: ↑29 lis 2020, 18:33Tak chętnie i często odwołujesz się do mojego "internetowego" wykształcenia a potem rzucasz hasłami typu "pokaż dyplom" i wiesz co powiem sprawdzam. Pokaże Ci ten dyplom a właściwie dwa dyplomy. Mogę Ci pokazać także kwity z aplikacji a nawet egzaminu zawodowego. Ale układ jest taki, że zrobisz dokładnie to samo. Tak chętnie i często oceniasz moje wykształcenie, więc musisz mieć mocne papiery. Chętnie je zobaczę. Oczekuje, co najmniej świadectwa ukończenia studiów doktoranckich.
Po drugie odniosłem się do słów clonera który na podstawie twojej internetowej twórczości stwierdza, że wszyscy prawnicy w PL tacy są, co oczywiście jest nieprawdą.
Po trzecie nie dyplom zdobi człowieka, o czym kilkakrotnie już tutaj wspominałem. Nawet jeśli wkleisz wszystkie swoje wyróżnienia łącznie z tymi ze szkoły podstawowej to na mnie to wrażenia nie zrobi żadnego, gdyż obserwując twoją twórczość na tym forum stwierdzam - patrz początek punktu trzeciego.
Po czwarte - naprawdę masz aż takie kompleksy że chcesz się pojedynkować w necie na dyplomy? Nie odpowiadaj, pytanie retoryczne.