Real Madryt (zbiorczy) - Strona 204

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 30 lis 2005, 16:22

*_For_zaza_Milan_* pisze:Napisał ktos Riquelme ? ja sądze że to by by idealny zwrot akcji ze sprawa Eto'o - jak ktos widziałe ile wniusł go tylko Villareal po konztuji to wie. Normalnie "niebo a ziemia" - Szkoda że Barca go tak sprzedała

Szkoda, że za taki mały hajs. I tak by nie grał u nas więc po co było mu nlokowac rozwój.

Ultras-Sur pisze:Raul jak zaczynał to każdy się dziwił jak 17 letni chłopak może grac w I składzie Realu.Został najlepszym strzelcem Ligi Mistrzów mimo nie najlepszego początku . W debiucie nie strzelił 2 100% akcji
A widzisz jak ktos wtedy nie dałby mu szansy gry, to dziś mogło by Raula nie być, tzn byłby na wypożyczeniu np W Mallorce. Raul trafił w najodpowiedniejszy moment by karierę zrobić. I widac, że naprawdę mieli zaufanie do niego, NIe tak jak szefostwo Barcy, które puściło JRR (choć ten faktycznie nie spisywał się najlepiej). Kto wie, może jakby Riquelme sie u Nas sprawdził to Ronaldinho grałby teraz w Man Utd albo Realu, ale ja nie żałuje, dobrze jest jak jest. Mamy w drużynie zawodnika, którego chciałaby każda drużyna, który może wszystko i na 100 % Złota Piłka trafiłasłusznie w jego ręcę, bo to jest najodpowiedniejsze miejsce.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 30 lis 2005, 16:52

Ultras-Sur pisze:Został najlepszym strzelcem Ligi Mistrzów mimo nie najlepszego początku . W debiucie nie strzelił 2 100% akcji

Z tego co wiem Reul w debiuciew Cl zdobyl hat-tricka...Real wygral wtedy 6:0 czy 6:1 i było to hmmm....wyleciało mi z głowy :?

Sacchi dziaj powiedział że zimą przyjdzie pomocnik środkowy, lewy skrzydlowy i moze napastnik :wink: bajki pewnie.

Ciekawe kogo na lewke? Moze Maloude heh pewnie niewykonalne Lyon znajac zycie nie pusci go tak latwo bo ekipe maja teraz przednia...

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 30 lis 2005, 17:40

Toudinho pisze:Z tego co wiem Reul w debiuciew Cl zdobyl hat-tricka...Real wygral wtedy 6:0 czy 6:1 i było to hmmm....wyleciało mi z głowy
Dokładnie zaliczył Hattricka w debiucie w CHampions League tylko że to był jego 4 czy 5 w Realu.Własnie po tym meczu zaczęto na niego stawiać i dziś jest symbolem Madrytu
kulekfcb pisze:A widzisz jak ktos wtedy nie dałby mu szansy gry, to dziś mogło by Raula nie być, tzn byłby na wypożyczeniu np W Mallorce. Raul trafił w najodpowiedniejszy moment by karierę zrobić
Dokładnie teraz nawet większosć z nas pewnie by o nim nie słyszała.We wszystkim liczy sie szczęscie :wink: i od niego zależą losy piłkarzy

Pozdro

Raikkonen
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raikkonen » 01 gru 2005, 17:11

Raul jest świetnym napstnikiem a był jeszcze lepszym w ostatnich 2 sezonat zatracił coś z swego geniusz a szkoda i niegra już tak jak dawniej ale nadal jest symbolem Realu a jego następcą jeśli chodzi o taką żywą legęde myśle że będzie Casillas ponieważ jest zajeb... bramkarzem wychowankiem Realu i już teraz deklaruje że tu chce grać przez całą kariere więc...

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 01 gru 2005, 19:40

A ja nie jestem przekonany, czy przedluzenie kontraktu z Helguera to dobry krok, bo to oznacza, ze wiekszych zmian w srodkowej obronie nie bedzie. To dobry pilkarz, ale Real potrzebuje czegos wiecej niz tylko dobrego pilkarza na tej pozycji :) A co do Raula, to mam nadzieje, ze paradoksalnie ta kontuzja i przerwa w grze dobrze na niego wplynie. Wypocznie, zateskni troche za boiskiem i bedzie gral jak kiedys :D Pozdro 4 all

Raikkonen
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raikkonen » 01 gru 2005, 21:47

makis co do Raula z tą przerwą spowodowaną kontuzją to może masz racje! a Helgura może to i dobrze że zostanie ponieważ wątpie iż Perez zakupi jakiegoś kalsowego obrońce potym sezonie(oprucz Cicinho) ponieważ teraz przyszli Ramos i Diogo teraz raczej kase wyda znowu na ofensywnych zawodników a jeśli chodzi o transfery defensywne to najwyże jakiś defensywny pomocnik! jeśli chodzi o zawodnka ofensywnego, mało znanego ale grającego bardzo dobrze to tylko Tim Cahil z Evertonu on jest kompletnym graczem umie wszystko co potrzebne pomocnikowi dobry strzał, dobry drybling, dobrze gra głową, znakomicie podaje i umie wykorzystać okazje sam na sam z bramkarzem jeśli tak owe ma! ale i tak najchętniej widział bym w Madrycie Sneijdera!

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 gru 2005, 21:54

Raikkonen pisze:wątpie iż Perez zakupi jakiegoś kalsowego obrońce potym sezonie(oprucz Cicinho)
A Cicinho to może jest klasowym obrońcą :roll: Bez przesady. Dla mnie jako kibica Barcy i antyfana Realu podpisanie kontraktu z Helguerą to dobra wiadomość. IMHO Ivan to przeciętniak jakich mnóstwo w lidze i może tylko zajmować miejsce w składzie innym zawodnikom. Akurat obecnie lepszych obrońców w Realu zbyt wielu nie widać, ale w przypadku ewentualnych zakupów to Ivan zajmowałby jakieś miejsce.
Raikkonen pisze:Tim Cahil
Jeżeli taki zawodnik ma być receptą na poprawę gry Realu to ja nie mogę się doczekać. Walka o puchar UEFA będzie priorytetem.

Raikkonen
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raikkonen » 01 gru 2005, 22:03

Niggaz najpierw obejżyj jakiś mecz Cahila a potem pogadamy bo ja stawiam tego zawodnika w jednym żedzie z Gerrardem, Van Bomelem, Aimarem... on naprawde jest dobry ale właśnie mało znany choć kto ogląda lige angielską zna go doskonale i wolałbym nawet Cahila w Realu niż Ballacka! a jeśli Helguera jest przecientniakiem ligowym to chyba wasz Oleguer w 2 lidze powinien grać! tylko mnie nie zbanój :) 8)

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 01 gru 2005, 22:06

Raikkonen pisze:wątpie iż Perez zakupi jakiegoś kalsowego obrońce potym sezonie(oprucz Cicinho)
Naśmiałem się...uhuhuhu.....jeżeli to jest głos wszytkich fanów tego stołecznego klubu to robi mi się na samą myśl szkoda...jakie wysokie cele sobie stawiacie.....uhuhuhuhu...Cicinho może i jest dobry...ale nie ma co w bawełne owijać, tylko prosto z mostu powiedzieć, że Real nigdy nie był potęgą jeżeli chodzi o defensywę...(odkąd pamiętam)...i jeżeli szczytem możliwości Realu jest wspomniany Ivan Helguera, no to będą chyba problemy w fazie grupowej UEFA..a tak na serio..to w Realu potrzebna byłaby jakaś potężna zmiana priorytetów..bo budowę drużyny jeżeli dobrze pamiętam zaczyna się od defensywy, a nie od ataku...ale może w końcu ktoś na Santiago Bernabeu na to wpadnie...prędzej czy później..chyba raczej później :lol: ....
Pozdrawiam...

Raikkonen
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raikkonen » 01 gru 2005, 22:10

adekk a ja jeśli pamiętam to Real z swoją drużyną budowaną od ofensywy wygrał 3 razy LM więc...... najpierw pomyśl(2razy_ później powiedz!

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 01 gru 2005, 22:11

Raikkonen pisze:zbanój Smile Cool

on Cię może co najwyżej zbanować. 'Zbanój' raczej nie może.

Kto to jest właściwie ten Cahil? Ten z Evertonu, tak? No cóż w tym roku Everton miał b. słaby start, więc może on się po prostu wyróżnia pozytwnie na tle słabego zespołu.

Raikkonen pisze:wolałbym nawet Cahila w Realu niż Ballacka!

Wy potrzebujecie Ballack'a. Może on coś ruszy. Cahil chyba by się trochę bał wchodząc między Zidane, Ronaldo, Raul.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 gru 2005, 22:16

Raikkonen pisze:Niggaz najpierw obejżyj jakiś mecz Cahila a potem pogadamy bo ja stawiam tego zawodnika w jednym żedzie z Gerrardem, Van Bomelem, Aimarem...
Rzeczywiście spotkań Premiership z reguły nie oglądam, ale staram się być na bierząco. Tim Cahill prezentuje się w tym sezonie bardzo dobrze i to między innymi dzięki niemu Everton gra jako tako (jak na swoje predyspozycje), ale tacy zawodnicy pojawiają się co sezon a jeszcze szybciej wracają do szeregu. To nie jest zawodnik na miarę jednego z lepszych (ledwo mi to przez gardło przeszło, ale jednak) klubów świata. Nie skazuję go od razu na to, że jest słaby, ale póki co ma jeszcze wiele do udowodnienia. Real i La Liga to nie jest miejsce na udowadnianie, że nadaje się do gry z najlepszymi. Musi to udowodnić wcześniej. Spójrz ile bardzo dobrych sezonów rozegrał Gerrard, van Bommel czy Aimar (chociaż ten ostatni kiedyś grał lepiej). Różnica chyba jest widoczna.
Wspomniałeś także o Ballacku. Chyba myślimy o tym samym Ballacku z Bayernu. Tym który od dawna reprezentuje staly wysoki poziom. Nie od 1-2 sezonów tylko od bardzo dawna. Ile takich bardzo dobrych sezonów rozegrał Cahill?
Raikkonen pisze:a jeśli Helguera jest przecientniakiem ligowym to chyba wasz Oleguer w 2 lidze powinien grać! tylko mnie nie zbanój
Nie zbanuje Cię bo i po co mi to. Helguera jest dla mnie przeciętniakiem a Oleguer zawodnikiem który ostatnimi czasy zaczyna się powoli ale skutecznie wybijać ponad szarą przeciętność i gra naprawdę dobrze. W porównaniu do Ivana jest młody i czyni bardzo szybkie postępy (porównaj choćby ostatnie sezony).

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 01 gru 2005, 22:17

Raikkonen pisze: ja stawiam tego zawodnika w jednym żedzie z Gerrardem, Van Bomelem, Aimarem
czy wszyscy fani Królewskich rzucają tak słowa na wiatr czy ten obywatel jest szczególnym?? :lol:..nie wiem, nie widziałem..ale idąc drogą logiki, to jeżeli ten zawodnik jest taki fenomenalny jak go tu przedstwaiasz..to dlaczego on gra jeszcze w Evertonie?? :? a Ty wiesz chcoiaż jak grają w/w przez Ciebie gracze..to nie są zwykli rzemieślicy piłki, ale geniusze...wiesz o kim mówisz?? :?
Raikkonen pisze: a jeśli Helguera jest przecientniakiem ligowym to chyba wasz Oleguer w 2 lidze powinien grać! tylko mnie nie zbanój
uhuhuhuuhu....czy ktoś jeszcze wątpi w to, że ten kolega jest niepoprawnym marzycielem...kogo Ty zestawiasz?? mi się wydaje, że Oleguer i Helguera są równymi zawodnikami, bez żadnych rewelacji (i uważam tak tylko daltego, że pisze to na tym topicu :lol: ;) )

Śmiechowy jesteś kolego...poprosze o kolejną porcję kapitalnych żartów na dobranoc... :lol:
Pozdrawiam....

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 gru 2005, 22:24

bagg pisze:Cahil chyba by się trochę bał wchodząc między Zidane, Ronaldo, Raul.
Cahil po 2-3 starciach z Puyolem doszedłby do wniosku, że czas wracać do Evertonu pewnie. Brylować w Evertonie to nie sztuka.
bagg pisze:on Cię może co najwyżej zbanować. 'Zbanój' raczej nie może.
Może chodziło o 'zgnój' :roll:
Może później :wink:

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 01 gru 2005, 22:26

Raikkonen pisze:adekk a ja jeśli pamiętam to Real z swoją drużyną budowaną od ofensywy wygrał 3 razy LM więc...... najpierw pomyśl(2razy_ później powiedz!
Nie ma to jak stale żyć wspomnieniami :lol: i żeby czasami działać wg zasady "stop monotonii!" od czasu do czasu przestawić swój tok myślowy na niepoprawne marzycielstwo.. :lol:
Życzę powodzenia i radości z pracy nad sobą.... :lol:
Pozdrawiam...

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”