Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: kulekfcb » 01 gru 2005, 22:45

Raikkonen pisze:Niggaz najpierw obejżyj jakiś mecz Cahila a potem pogadamy bo ja stawiam tego zawodnika w jednym żedzie z Gerrardem, Van Bomelem, Aimarem... on naprawde jest dobry ale właśnie mało znany choć kto ogląda lige angielską zna go doskonale i wolałbym nawet Cahila w Realu niż Ballacka! a jeśli Helguera jest przecientniakiem ligowym to chyba wasz Oleguer w 2 lidze powinien grać! tylko mnie nie zbanój :) 8)

Ojej straszne rzeczy opowiadasz... Jasne po co wam Ballack, weźcie tego Cahila, który jak wejdzie na Santiago Bernabeu przy komplecie publiczności to mu sie nogi będą trzęsły. Tutaj potrzebny jest ewidentny lider a nie kolejny zawodnik do ogrania, bo na to napewno Real nie ma czasu. Ballack jest napewno takim zawodnikiem, potrafi dyrygować zespołem, świetnie uderza z dystansy, strzela sporo goli. Zidana zastąpiłby godnie. Do tego nie ma nawet żadnych watpliwości, A co do Oleguera, fakt fantastyczny to on nie jest, ale przekonuje mnie z meczu na mecz, że należy na niego stawiac. A jego forma i umiejętności będą rosły. Helguera to też nie jest Terry :wink:

Wróć do „Hiszpania”