Real Madryt (zbiorczy) - Strona 205

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Raikkonen
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raikkonen » 01 gru 2005, 22:36

Jeśli być najlepszym zawodnikiem 4 drużyny w anglii to niesztuka to moze sam szczęsci sprubujesz cwaniaku! Cahil wybił się z Chempionship z Millwall trafił do Evertonu gdzie gra rewelacyjnie oraz w reprezentacji jest człowym zawodnikiem a jest to silna reprezentacja więc te fakty chyba oczymś świadczą a to że nikt narazie z włoch ani hiszpani go niesporowadził może wynikać z tego iż niema jeszcze chyba obywatelstwa UE! 8) ale niezdziwcie się jeśli Milan, Juve, Barca......Real w przyszłości po niego sięgnie! Za 5 dni kończy 26 lat więc minimum 6-7 lat gry na wysokim poziomie przednim!

Raikkonen
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raikkonen » 01 gru 2005, 22:41

adekk pisze:Nie ma to jak stale żyć wspomnieniami
albo mi się wydaje albo ty niejesteś zbyt inieligiętny, a popracować nad sobą to chyba ty musisz. Jedno ci powiem."Świnia świni świni nieświadomie. Człowiek świadomie."

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 gru 2005, 22:45

Raikkonen pisze:Niggaz najpierw obejżyj jakiś mecz Cahila a potem pogadamy bo ja stawiam tego zawodnika w jednym żedzie z Gerrardem, Van Bomelem, Aimarem... on naprawde jest dobry ale właśnie mało znany choć kto ogląda lige angielską zna go doskonale i wolałbym nawet Cahila w Realu niż Ballacka! a jeśli Helguera jest przecientniakiem ligowym to chyba wasz Oleguer w 2 lidze powinien grać! tylko mnie nie zbanój :) 8)

Ojej straszne rzeczy opowiadasz... Jasne po co wam Ballack, weźcie tego Cahila, który jak wejdzie na Santiago Bernabeu przy komplecie publiczności to mu sie nogi będą trzęsły. Tutaj potrzebny jest ewidentny lider a nie kolejny zawodnik do ogrania, bo na to napewno Real nie ma czasu. Ballack jest napewno takim zawodnikiem, potrafi dyrygować zespołem, świetnie uderza z dystansy, strzela sporo goli. Zidana zastąpiłby godnie. Do tego nie ma nawet żadnych watpliwości, A co do Oleguera, fakt fantastyczny to on nie jest, ale przekonuje mnie z meczu na mecz, że należy na niego stawiac. A jego forma i umiejętności będą rosły. Helguera to też nie jest Terry :wink:

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 01 gru 2005, 22:49

Raikkonen pisze:Jeśli być najlepszym zawodnikiem 4 drużyny w anglii to niesztuka to moze sam szczęsci sprubujesz cwaniaku!

Drogi cwaniaku..no ale w tym sezonie próżno szukać Evertonu w górnej części tabeli ligi angielskiej...jeżeli on jest faktycznie tak dobry jak go tu opisujesz (mam cichą nadzieje, że jesteś w miarę obiektywny) to ten Everton powinien grać "ciut" lepiej chyba?? :? ..bo Realowi jest potrzebny zawodnik, który wziąłby od czasu do czasu ciężar gry na siebie..a jeżeli wnioskujesz, ze takim graczem jest wspomniany przez Ciebie Cahil, to klub z Liverpoolu nie powinien być tak nisko?? nie wydaje Ci się tak ? :?
Pozdrawiam i życzę odrobinę zdrowego rozsądku...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 gru 2005, 22:51

Raikkonen pisze:Jeśli być najlepszym zawodnikiem 4 drużyny w anglii
Dziwnym trafem Everton zajmuje obecnie bodajże 16 lokatę, ale oczywiście ich 'wyczyn' z poprzedniego sezonu wymaga, aby traktować ich jako dobrą drużynę. Fajnie :lol:
Raikkonen pisze:to niesztuka
To nie sztuka w porównaniu do gry z pierwszym składzie Realu Madryt mając za zadanie pomóc w jego odbudowie i poprawie wyników.
Raikkonen pisze:cwaniaku!
Do mnie to?
Raikkonen pisze:ale niezdziwcie się jeśli ... Barca......
:lol2:
Raikkonen pisze:Za 5 dni kończy 26 lat więc minimum 6-7 lat gry na wysokim poziomie przednim!
Na przednim poziomie czy na wysokim przednim siedzeniu w samolocie wracając do Anlgii?

Jestem za tym, aby Real zakupił go. To będzie prawdziwy zbawiciel. Normalnie ziemia się na Santiago Bernabeu rozstąpi. Czekam na to.

Raikkonen
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raikkonen » 01 gru 2005, 22:58

Niemam nic przeciwko Ballackowi napewno teraz by się Realowi przydał ale trzeba patrzeć w przyszłość! oszywiście gdyby teraz przyszedł Keane, Ballack na 1 sezon moze 2 by Real wspomogli ale tutaj trzeba też świeżej krwi sam Ramos i Robinho niewystarczą potrzeba minimum jeszcze 3 młodych "bardzo dobrych graczy" którzy zastąpią Zidane, Backhama. 8) Z pewnością dobrze że przyjdzi Cicinho bo Salgado ma już swoje lata i to jest + mam nadzieje że te transfery jak Robinho, Ramos, Baptista, Diogo będą pierwszymi krokami do odmłodzenia drużyna ale nadal utrzymania dobrej gry zepspołu. Npaweno w każdym klubie potrzebni są dośwaidczeni gracze w Realu jest to napewno Carlos, Raul, Zidane on są żywym przykładem dla młodszych tak jak Barca ma Puyola który na boisku zastępuje trenara tak każdy zespół powinien kogoś takiego mieś ale musi on mieć kim dowodzić czyli młodymi zdolnymi rządnymi gry zawodnikami. Wzorem tak budowanego zespołu jest Chelsea którą Mourinho prowadzi wręcz wzorowo.

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 01 gru 2005, 23:00

Raikkonen pisze:albo mi się wydaje albo ty niejesteś zbyt inieligiętny, a popracować nad sobą to chyba ty musisz
Widzę, że powoli brakuje Ci jakichś sensownych argumentów..ale nie martw się..tak jest zawsze gdy ktoś staje w obronie Realu Mardyt..to nie Twoja wina...a ty jeżeli mógłbyś to popracuj troche ze słownikiem..nie zaszkodzi, może pomóc... :lol:
A ja żeby nie być Ci dłużnym w cytatach, zacytuje Alberta Einsteina.. słuchaj i spróbuj siebie w tym cytacie odszukać.. (pisze z pamięci, prosze o wyrozumiałość) :
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone : wszechświat i ludzka głupota . Choć co do tego pierwszego to nie jestem do końca pewien"
Żebyś nie miał problemów ze znalezieniem swojej kwestii w tym fragmencie, wytłuściłem ją specjalnie dla Ciebie ..
Pozdrawiam...
P.S.: "Do roboty!" :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 gru 2005, 23:04

Raikkonen
Nowej drużyny nie zbudujesz na samych młodych zawodnikach. Trzeba znaleść odpowiednią proporcję między doświadczeniem a młodością. Ballack by się przydał i nie ma co patrzeć na wiek.
Stara gwardia odejdzie i ktoś musi ich zastąpić. Ktoś doświadczony, gwarantujący dobre występy a nie młokos który może się sprawdzi a może nie.

Raikkonen
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raikkonen » 01 gru 2005, 23:09

Niggaz pisze:Nowej drużyny nie zbudujesz na samych młodych zawodnikach.
Ja o tym wiem i dlatego napisałem że:
Raikkonen pisze:Barca ma Puyola który na boisku zastępuje trenara tak każdy zespół powinien kogoś takiego mieć
adekk cytat ten znam i już się nieraz nadnim zastanawiałem! I a by zakończyć naszą "chyba" bezsensowaną wymine zdań proponuje zgode międzynami! I niemiejcie domnie pretensji o ortografie bo to niejest mój atut!

Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 02 gru 2005, 0:29

Teraz może co nie co o piłkarzach Getafe. :P

A więc w tym sezonie druzyna spod Madrytu gra zespołowo, ale nierówno. Potrafią wygrać 5-1 i przegrać 3-0.

Najlepszymi strzelcami w zespole są Riki i Guiza, którzy mają po 4 trafienia w
primeradivision.

Najbardziej znanym obrońcą w drużynie jest doświadczony Rumun, Cosmin Contra. W pomocy znajomymi nazwiskami są: Celestini i Gallardo. Najsilniejszą formacją Getafe jest atak gdzie można wymienić kilku dobrych napastników(np.Craioveanu, Paunovic, Pachon czy Riki).

Jednak te nazwiska są znane tylko fanatykom ligi hiszpańskiej. Każdy inny wynik niż zwycięsto Realu, będzie traktowany jako żenada królewskich.

Hala Madrid!

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 02 gru 2005, 10:58

A biorac pod uwage to ze gramy u siebie. Porazka czy nawet remis beda wyrokiem dla De Luxe, jakby nie bylo. Co z tego ze sa kontuzje, skoro Sacchi przed sezonem zapowiedzial, ze mamy na tyle zbalansowana kadre iz nawet kontuzje oraz brak formy niektorych zawodnikow nie powinny wplywac na poziom gry prezentowanej przez Krolewskich.

A co do tej waszej dyskusji powyznej. Znowu troche smiesznosci wprowadzone w temat o Blancos, boze skad sie tacy ludzie biora... :?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 gru 2005, 11:54

Smithu pisze:A co do tej waszej dyskusji powyznej.
Szkoda, że Ciebie nie było akurat na forum. Mieliśmy z Adekkiem cholerną ochotę na napinkę, ale nie było za bardzo z kim :? Raikkonen vel Lisek vel Cruyff vel 'inne konta tego forumowicza o których też wiemy' nie był wymagającym przeciwnikiem dlatego też i my nie pokazaliśmy pełni możliwości :lol: :wink:
Smithu pisze:Porazka czy nawet remis beda wyrokiem dla De Luxe, jakby nie bylo.
Ciekawe. Rzeczywiście porażka byłaby niezłym wstrząsem i może wreszcie coś by się zaczęło dziać. W przypadku remisu to trudno powiedzieć. Prawdopodobnie Real w kiepskim stylu, ale jednak zdobędzie 3 pkt i De Lux dalej będzie grzał tyłek w Madrycie.

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 02 gru 2005, 17:31

Smithu pisze: skoro Sacchi przed sezonem zapowiedzial
A czego Sacchi (z całym szacunkiem dla jego osoby) jeszcze nie mówił przed sezonem?? :? ..czego nie obiecywał?? :? troche inaczej to wygląda w praktyce..
Smithu pisze: boze skad sie tacy ludzie biora...
Muszę Cie zmartwić, że takich nastoletnich fanów Realu, jak wyżej wymieniony Raikkonen,jest jeszcze więcej..ale jaki klub, tacy kibice.. :lol:
Smithu pisze: Porazka czy nawet remis beda wyrokiem dla De Luxe, jakby nie bylo
Ciekawe czy taka sytuacja nie wyszła by na zdrowie całemu Realowi?? na pewno się mylę, ale tak się zastanawiam czy De Lux jest oby odpowiednim człowiekiem na odpowiednim miejscu :?
Nie liczę, że Getafe pokusi się o kolejną niespodziankę, ale z drugiej strony, to jest tylko piłka nożna tak samo nieprzewidywalna jak refleks naszych drogowców.. :lol:
Pozdrawiam...

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 02 gru 2005, 17:41

adekk pisze:Muszę Cie zmartwić, że takich nastoletnich fanów Realu, jak wyżej wymieniony Raikkonen,jest jeszcze więcej..ale jaki klub, tacy kibice..
adekk nie lansuj sie tak tylko przejrzyj na oczy... z cala przykroscia musze Cie oswiecic, ze w lidze 12letnich fanow Barcelona zaczyna prowadzic :roll: I im lepiej beda grac Ronaldinho i Messi tym wiecej ich bedzie... Zreszta - poczytaj komentarze na stronie glownej, juz mozna wylawiac poszczegolne "perełki" :?
adekk pisze:Ciekawe czy taka sytuacja nie wyszła by na zdrowie całemu Realowi??
Yyy tak. Zdecydowanie. Wyrzucanie trenera w polowie sezonu, kiedy na horyzoncie nie widac sensownych nastepcow jest iscie genialnym rozwiazaniem :?

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 02 gru 2005, 20:26

Krzysztof Jarzyna pisze:Wyrzucanie trenera w polowie sezonu, kiedy na horyzoncie nie widac sensownych nastepcow jest iscie genialnym rozwiazaniem
Nie, zdecydowanie lepszym jest spisanie całego sezonu na straty...co to dla takiego klubu jak wielki Real ;) :? ?? i z całej palety trenerów nie widzisz żadnego lepszego od De Luxa???.....tak bez skrupułów wolisz zostawić ten cały "bałagan" w rękach tegoż jegomościa, który widać, że został przerośnięty przez całą tę sytuację....chyba nie spodziewał się takiego obrotu spraw....nie spodziewał się tak jak każdy przed nim przychodzący trener, nie wliczając w te grono del Bosque, po którego nieoczekiwanym odejściu było już tylko gorzej.....no tak zawsze lepiej i bezpieczniej, ale też mniej efektywnie...a może dojdzie do jakiegoś przełamania (co jest równie prawdopodobne, jak to że w następnym roku zima nie zaskoczy drogowców :lol: ).....może De Lux przypomni sobie, któryś z tajemniczych sposobów ujarzmiania grupy niezgranych artystów....
Pozdrawiam...

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”