AC Milan (zbiorczy) - Strona 195

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 04 gru 2005, 0:44

tswidok pisze:Lepiepj przegrac 5 meczow z beniaminkami a wygrac z Interem i Juventusem

O jaki prestiz :roll: On sam nie wiem pewnie po co to napisal :lol:

Wydaje mi sie ,ze napisal to pod wplywem porazki Milanu ,taka proba usprawiedliwienia ich :wink:

Ajgor pisze:więc nie rób z siebie debila Ibrahimović

:rotfl4:
Ajgor pisze:Jaka jest sytuacja i siły w Serie A pokazał mecz z Juve... a więc do zobaczenia w kolejnym meczu z Wami...
Nie wystarczy wygrac jednej bitwy ,zeby wygrac wojne :!: Siły w Serie A :roll: Nie zapominaj ,ze juve ma 5 pkt, nad Milanem i jeden mecz mniej :wink:

Do zobaczenie na Delle Alpi :mike:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 gru 2005, 0:45

Nie rozumie niektorych z czego sie tak ciesza :!: :!: w sumie powinni sie cieszyc tylko Interowcy poniewaz przed derbami zmniejszyli dystans do lokalnego rywala - derby beda raczej na remis, zas Juventus i tak jutro zbierze tege lanie :!: i po co sie tak podniecac dzisiasj porazka Milanu jak jutro bedizecie zdegustowani wystepem waszych pupili i bedzie wam glupio :arrow: 3:1
FORZA VIOLA

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 04 gru 2005, 0:49

czeher pisze:bedzie wam glupio 3:1
Głupio to co najwyzej bedzie Wam/tobie ,bo z tego co widze ,to ty jestes pewny na 100% ,ze Juve dostanie lanie :roll: ,ja uwazam ,ze Juventus zremisuje ,a jezeli nawet przegra to nie bedzie mi głupio bo sie nie nastawiam na zwyciestwo i w kazdym swoim poscie nie zapewniam wsztstkich jak to Juve jutro "rozwali" Viole :?

Zobacz na mój podpis ,i zobacz jak to sie wychodzi jak sie jest pewnym na 100% :wink:

FORZA JUVE

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 04 gru 2005, 0:51

czeher pisze:Nie rozumie niektorych z czego sie tak ciesza

No cóż - cieszą się, bo skoro nie daje rady Juve Milanowi, to tylko z potknięć Milanu pozostaje im się cieszyć... Trzeba Ich zrobzumieć :)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 04 gru 2005, 0:54

Ajgor pisze:No cóż - cieszą się, bo skoro nie daje rady Juve Milanowi, to tylko z potknięć Milanu pozostaje im się cieszyć... Trzeba Ich zrobzumieć

:roll: :roftl3: Dobry jestes.

Ty bys sie ne cieszyl jakby Juventus przegral i gdyby Milan mial szanse uciec Juve na 6-8 pkt.

Widze ,ze nawet jakby Milan dalej przegrywał to ty bys sie zbytnio nie zmartwil bo przeciez u siebie wygraliscie z Juve :wink:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 gru 2005, 0:54

Ibrahimović pisze:Głupio to co najwyzej bedzie Wam/tobie ,bo z tego co widze ,to ty jestes pewny na 100%
jestem pewny na 100% ze jutrzejszego meczu nie przegramy :!: ale oczywiscie licze na zwyciestwo, w ubieglym roku bylo blisko ale niestety goalkiper :!: wam pomogl, tym razem nie macie co liczyc bo Frey takich bledow napewno nie popelni

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 04 gru 2005, 0:58

Ibrahimović pisze:Widze ,ze nawet jakby Milan dalej przegrywał to ty bys sie zbytnio nie zmartwil bo przeciez u siebie wygraliscie z Juve

Niezrozumiałeś mojego posta dziecko... idź już spać, bo widać nie rozumiesz już co czytasz... Pozdrawiam Cię i kolorowych snów życzę...

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 04 gru 2005, 1:01

Ajgor pisze:Niezrozumiałeś mojego posta dziecko... idź już spać, bo widać nie rozumiesz już co czytasz... Pozdrawiam Cię i kolorowych snów życzę...

Jesli tak to mi wytłumacz ,a nie odwracasz kota ogonem i wypisujesz te stare zuzute sposoby na zrobienie kogos debilem i ukazanie ,jaki to on jest głupi i wogule... wez sie zastanow

Nie pozostaje nam sie cieszyc tylko z potkniec Milanu ,cieszymy sie takze z równej formy naszego teamu i przewagi 5 punktowej mimo porazki w bezposrednim starciu z drugim zespolem w tabeli :wink:

Takze Pozdrawiam i skoro posta niezrozumialem to czekam na wyjasnienie :P

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 04 gru 2005, 1:04

Chodziło w nim oto, że w tej chwili pozstaje Wam cieszenie się TYLKO naszymi potknięciami, bo conajmniej do następnego spotkania to Milan jest górą... Nara

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 04 gru 2005, 1:11

Ajgor pisze:Chodziło w nim oto, że w tej chwili pozstaje Wam cieszenie się TYLKO naszymi potknięciami
:heft:

Tylko waszymi potknieciami :roll: Ciekawa teoria :lol:

Czyli Juve jest ostatnie w lidze i ma -3 pkt. :roll: :lol:

Ajgor pisze:bo conajmniej do następnego spotkania to Milan jest górą... Nara

Narazie góra jest Juventus ,chyba ,ze tabeli nie widziales :?: :roll:

1. Juventus 13 36 29 - 7

2. AC Milan 14 31 30 - 15

3. AC Fiorentina 13 29 28 - 14

4. Inter 14 29 25 - 11

Oto pierwsza czwórka Serie A 8)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 04 gru 2005, 2:27

Hmmm.
Porazke przyjalem z niezwyklym spokojem.Juz pod jednym z newsow przed meczem pisalem ze to ciezkie starcie dla Milanu bo z Chievo gramy slabo.Ile by sie Chievo nie oslabilo kogo by na lawce nie mialo i tak meczymy sie jak dziewczyna podczas okresu.Wiec gdy zobaczylem wynik 2:1 nie zanotowalem typowego zejscia polaczonego z nerwica i klnieciem do sufitu.

Jesli dzisiaj Viola wygra to w zasadzie nic sie nie stalo zal bedzie tylko tych 3 punktow bo dystans zostalby zmniejszony.Jesli natomiast Stara Dama wygra to bedzie duzy problem.Dlatego przed meczem pomodle sie do mojej maskotki Milanu zakupionej we Wloszech (wiem szpan) o dobry wynik dla nas.

Milan jest taka druzyna ze jak tylko zagraja zle 2 lub 3 mecze to od razu podnosza sie krzyki ze kryzys ze pilkarze wypaleni itd. itp. Kolega napisal mi ze "Milan sie konczy".Spoko spoko daleko nam do sezonu z polowy lat 90 kiedy zajelismy 10 miejsce (pod wodza Capello).Tak to jest przegraja mecz kryzys potem wygraja 5 kolejnych i wszystko wraca do normy.Oczywiscie to nie moze zaciemniac obrazu ze pewna epoka dobiega konca.Mam tu na mysli epoke Maldiniego i Costacurty oraz epoke w ktorej obrona Milanu byla trudna do sforsowania.Milan nie moze ze sredniakami obejmowac prowadzenia a potem przegrywac.To chore.Dziwne ze nie potrafia sie zamurowac.Gdzie to slawne catenacio?Osobiscie nie jestem za bronieniem wyniku ale Milanowi brakuje instynktu lowcy zabojcy nazwijcie to jak chcecie.Rzadko ida za ciosem.Mecz ze Stara Dama to chlubny wyjatek.Strzelasz jedna bramke i dazysz do nastepnej i nastepnej i nastepnej (nauczony doswiadczeniami dopiero przy 4:0 mozna odpoczac).Jesli tego nie potrafia ze sredniakami to niech przynajmniej skutecznie sie muruja bo inaczej z czym do ludzi?

Sezon czy dwa sezony temu mowiac Milan myslano najlepsza lawka rezerwowych (teraz z tym tak srednio) i jedna z najlepszych linii defensywnych.Teraz mowisz Milan i myslisz tylko Shevchenko.Dla osob nieprzychylnych wresja brzmi: mowisz Milan i myslisz totonero Berlusconi i jego przekrety oraz te czerwone <cenzura> z Mediolanu (chyba ze jestes fanem Interu to mowisz Milan a myslisz nudna pilka bo oni lubia sobie wyobrazac ze Inter gra najladniejsza pilke w Serie A).

Nie chce mi sie krytykowac pilkarzy nawet trenera nie bede krytykowal.Dalej podtrzymuje swoje slowa ze go trzeba wywalic i sciagnac Marco ale to po sezonie.Carlo nie potrafi motywowac pilkarzy z tego co widac.Na mecze z wielkimi to oni sami sie mobilizuja (o mecz z Interem za tydzien sie nie martwie) ale na spotkania z beniaminkami?Naprawde duzo bym oddal zeby sie dowiedziec co Ancelotti mowi pilkarzom przed meczem z Chievo Treviso czy Lecce.
Konkludujac jest srednio ale naprawde zle moze byc dzis kolo godziny 17.

Forza Milan.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 04 gru 2005, 10:02

Naprawde niespodzianka spora :shock: Nie pierwszy raz potkneliście się na terenie Chievo i widać , że drużyna która była kandydatem do spadku walczy o puchary. Brawo :!:

Już za tydzień Święta Wojna :!: :D na takie mecze nie trzeba mobilizować piłkarzy , Derby to Derby rządzą się swoimi prawami. Co prawda przed Milanem jeszcze walka o wyjście z grupy LM , ale już terez można zaczynać wojne psychologiczną przed Spotkaniem :) I jak zawsze faworyta w Derbach nie ma :!:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 gru 2005, 11:06

Ibrahimović uważasz że prestiż nie jest ważny :?: :roll: Dla każdego kibica, piłkarza czy działacza zwycięstwo w tak prestiżowym meczu jest bardzo ważne i na te mecze Milan zawsze jest przygotowywany. Rozumując z wypowiedzi Juventusowi trzeba odebrać wszelkie szanse na LM :P

Chlopaczek dokładnie, o jakim kryzysie mowa :?: To już meczu w dzisiejszej piłce nie można przegrać :roll:

czeher mnie dziś zadowala nawet 1:0 i tez ide całym sercem za Fiorentiną - trzeba być optymistą.

Jak narazie o derby jestem spokojny, bardziej martwie się o mecz LM z Shalke.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 04 gru 2005, 11:13

Łukasz[ACM] pisze:Ibrahimović uważasz że prestiż nie jest ważny Dla każdego kibica, piłkarza czy działacza zwycięstwo w tak prestiżowym meczu jest bardzo ważne i na te mecze Milan zawsze jest przygotowywany. Rozumując z wypowiedzi Juventusowi trzeba odebrać wszelkie szanse na LM
Jak nie wiesz o co chodzi to siedz cicho 8)

Nie chodzi o to ,ze prestiz nie jest wazny ,chodzi o to ,ze tutaj jeden koles napisal ,ze lepiej jest przegrac 5 meczy z beniaminkami ,a wygrac z Juve czy Interem ,i od tego sie "zaczęło".

Jest zawsze przygotowany ,ale nie zawsze wygrywa ,uwazasz ,ze jesli wygraja nawet 2 mecze z Juve ( :lol: ) czy 2 z Interem ,a beda przegrywac czy remisowac z Sampdoria ,Ascoli ,Chievo,PSV,Schalke to bedzie cacy :roll:

\
Łukasz[ACM] pisze:Rozumując z wypowiedzi Juventusowi trzeba odebrać wszelkie szanse na LM

No ,No tylko ,ze Juventus jak narazie gra dalej ,a Milan jak narazie jeszce nie awansowal. :zwała:

Pozdro :boruta:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 04 gru 2005, 11:17

Łukasz[ACM] pisze:Jak narazie o derby jestem spokojny
Żebyś się nie przeliczył :? . Derby żądzą się swoimi prawami i nawet gdy w meczu jest zdecydowany faworyt to często wynik jest niespodzianką. W derbach Mediolanu nigdy nie można wskazać faworyta , bo zawsze obie drużyny walczą o najwyższe cele.
Wracając do wczorajszego meczu:
porażka Milanu była dla mnie niespodzianką , ale jeśli spojrzeć na grę Chievo wcale taką sensacją nie jest. Nie sądze by można mówić o kryzysie , najwyżej o wpadce.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”