Walcza ale w ostatnich latach przewaznie jest remisDiamen23 pisze:W derbach Mediolanu nigdy nie można wskazać faworyta , bo zawsze obie drużyny walczą o najwyższe cele.
wiec osmielam sie wytypowac wynik meczu 0:0 - oba kluby sa bardzo nieskuteczne

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 gru 2005, 11:20
Walcza ale w ostatnich latach przewaznie jest remisDiamen23 pisze:W derbach Mediolanu nigdy nie można wskazać faworyta , bo zawsze obie drużyny walczą o najwyższe cele.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 04 gru 2005, 11:21
Jasne, kazdy fanatyk Calcio, wie ze Inter zawsze daje dupy w meczach z Milanem. Jednym slowem bez zbednych ceregieli postawie u bukow na Milan 100 zyka.Diamen23 pisze:
Żebyś się nie przeliczył. Derby żądzą się swoimi prawami i nawet gdy w meczu jest zdecydowany faworyt to często wynik jest niespodzianką.
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 04 gru 2005, 11:43
mariuszmilan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 gru 2005, 11:58
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: doberman90 » 04 gru 2005, 12:07
doberman90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 04 gru 2005, 12:18
Łukasz[ACM] pisze:Skoro się nie domyślasz o co mu chodziło to Twój problem Ja wiem że Milan ma ciężką sytuacje w grupie ale poradzą sobie Jak Juve dziś przegra to będzie dalej 5pkt rożnicy, czy to jest jakaś ogromna różnica nie do odrobienia W zeszłym sezonie Juve straciło 6pkt w dwie kolejki
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 gru 2005, 12:18
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 04 gru 2005, 13:27
Ibrahimović pisze:Aha ,czyli ty sam nie wiesz o co ci chodzilo ,hehe
Ajgor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 04 gru 2005, 13:30
AgaM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 gru 2005, 13:55
Po pierwsze w takich meczach nie ma zdecydowanego faworyta a już napewno taki faworytem nie jest Milan który ostatnie dwa mecze zagrał słabo więc nie wiem o co Ci chodziDiamen23 pisze:Żebyś się nie przeliczył . Derby żądzą się swoimi prawami i nawet gdy w meczu jest zdecydowany faworyt to często wynik jest niespodzianką. W derbach Mediolanu nigdy nie można wskazać faworyta , bo zawsze obie drużyny walczą o najwyższe cele.
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 gru 2005, 14:16
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 04 gru 2005, 14:22
Przeczytaj jeszcze raz:Łukasz[ACM] pisze:Po pierwsze w takich meczach nie ma zdecydowanego faworyta a już napewno taki faworytem nie jest Milan który ostatnie dwa mecze zagrał słabo więc nie wiem o co Ci chodzi Jestem spokojny bo bardziej sie martwie o mecz z Shalke a potem przejdziemy do Interu
Tekst pod podkreślonym nie mówi o derbach Mediolanu tylko ogólnie o derbach.Diamen23 pisze:Żebyś się nie przeliczył . Derby żądzą się swoimi prawami i nawet gdy w meczu jest zdecydowany faworyt to często wynik jest niespodzianką. W derbach Mediolanu nigdy nie można wskazać faworyta , bo zawsze obie drużyny walczą o najwyższe cele.
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 gru 2005, 14:41
Piszesz mi żebym sie nie przeliczył więc uważasz że ja wskazuje Milan na faworyta co jest nieprawdą bo tak nie napisałem, napisałem tylko że jestem o ten mecz spokojny bo przed Milanem Shalke i to mnie bardziej na tą chwile martwi.Diamen23 pisze:Żebyś się nie przeliczył. Derby żądzą się swoimi prawami i nawet gdy w meczu jest zdecydowany faworyt to często wynik jest niespodzianką. W derbach Mediolanu nigdy nie można wskazać faworyta
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 04 gru 2005, 14:48

Kendo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 04 gru 2005, 14:50
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio