Legia Warszawa (L) (zbiorczy) - Strona 38

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 03 gru 2005, 19:32

jak najbardziej zwycięstwo cieszy, ale to niespodzianką nie było ;)
cieszy powrót na Legie kibiców :) 11000 to już coś ;) świetna atmosfera musiała byc :)
Janczyk gra ostatnio świetnie, wywalczył miejsce w składzie i trudno będzie mu je odebrać :) Powiedział po meczu, że niema ofert z Marsylii i mam nadzieję, że to prawda, bo moze on być w Legii napastnikiem na lata...
Włodarczyk znowu zawiódł, ale cóż....moze jeszcze będzie strzelał znowu...ale i tak trzeba kupić napastnika, najlepiej jakiegoś sprawdzonego ;)
jak to powiedział trener Arki "Legia gra obecnie najlepszy futbol w Polsce" i trudno się temu dziwić...Wisła za bardzo sie osłabiła i będzie musiała ostro walczyć o obrone tytułu....a ostatni mecz sezonu na Legii....Brawo Legia, brawo Wdowczyk, brawo kibice 8) oprawa godna Łazienkowskiej ;)

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1494
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 03 gru 2005, 20:20

Bonso pisze:"Legia gra obecnie najlepszy futbol w Polsce"
hmmm w Polsce to troche za mało :P :wink: miejmy nadzieje ze jak zdobedziemy mistrza to i na arenie klubowej wiecej zdziałamy i moze wkoncu ta Liga Mistrzów ... :roll:
Bonso pisze:ale i tak trzeba kupić napastnika, najlepiej jakiegoś sprawdzonego
obecnie to jedynie Piechna sie nadaje a tak to nalezy dac szanse Korzymowi :!: a jesli juz faktycznie chca kogos sciagnac to chyba kandydatów za granica trzeba szukac ... ale nie zapominajmy ze jest jeszcze Zjawinski :wink:
Bonso pisze:Brawo Legia, brawo Wdowczyk, brawo kibice oprawa godna Łazienkowskiej
widac ze Wdowczyk zna sie na swoim fachu jesli zdobedzie z (L) mistrza to bedzie to jego druga stołeczna druzyna z mistrzem w kieszeni ten trener powoli staje sie legenda :arrow: co do oprawy meczu to najlepsza jaka ja pamietam to była chyba oprawa meczu z Valencia kibice zachowywali sie rewelacyjnie pamietam nawet ze po meczu trener Valencji powiedział ze nie spodziewał sie ze w Polsce sa tak wspaniali kibice i ze to pomogło w tym meczu Legi :wink:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2161
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 03 gru 2005, 21:05

No i zwycięstwo :)
W pierwszej połowie jakoś ciężko było przebić się przez obronę Arki, ale w drugiej już poszło gładko :)
Jańczyk bardzo ładnie wkomponował się w zespół i myślę, że teraz będzie stale grał w pierwszej 11-ce Legii, bo naprawdę na to zasługuje.

Szkoda, że jeszcze nie udało się wyprzedzić Wisły, ale liczę, że prędzej czy później to nastąpi :)

Awatar użytkownika
Rycy
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rycy » 04 gru 2005, 10:02

Tak myślę co by teraz było jakby Wdowczyka zatrudniono już rok temu...Byśmy mieli lepszych piłkarzy i pewnie mistrzostwo byłoby jeszcze bardziej na wyciągnięcie ręki niż teraz...Wdowiec wie kogo sprowadza i myślę, że nawet ten wyśmiewany Gottawald okaże się dobrym wzmocnieniem. To co sprowadził Zielu to totalna katastrofa-Chmiest, Ghanem czy Kaczorowski to ofiary i naprawdę cieszę się że Chmiest z Ghanemem odchodzą w zimie, a ,,chórzysta" już wybił...

Janczyk to najlepszy zakup Zielińskiego i jeden z najlepszych w ostatnich latach. Myślę że Dawid będzie w najbliższym czasie obok Włodara najpewniejszym kandydatem do gry w napadzie (w sumie to nie ma ich zbyt wielu...) i że Korzym już do Legii nie wróci i będzie się kisił u cieniasów z Wodzisławia...

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 04 gru 2005, 10:27

Rycy pisze:i że Korzym już do Legii nie wróci i będzie się kisił u cieniasów z Wodzisławia...
po co ma sie kisic skoro ma talent i jest tylko wypozyczony z (L) ? on był na testach w Chelsea i oni chcieli z nim kontrakt podpisac tylko ze (L) zrobiła psikusa i teraz Korzym bedzie grał dla nas ja jestem jak najbardziej za sciagnieciem jego sprzedaniem Włodarczyka wtedy bedzie mógł tak jak Janczyk zostac objawieniem rundy bo predyspozycje do tego niewatpliwie ma :wink:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 04 gru 2005, 10:40

Tez uwazam ze Korzym powinien wrócic do Legi, ten chłopak ma talent i jest jeszcze młody, dlatego nie nalezy go skreslac :razz:
Natomiast jezeli chodzi o napad Legi to uwazam ze Janczyk powinien grac z jakims lepszym piłkarzem bo Włodarczyk, z szacunkiem za gole, jest bardzo nie skuteczny i powinien odejsc :!:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2161
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 04 gru 2005, 12:47

coco pisze:tak jak Janczyk zostac objawieniem rundy bo predyspozycje do tego niewatpliwie ma
Największym objawieniem to jest Błaszczykowski :P :P

Zgodzić się trzeba, że przy Wdowczyku Legia kwitnie. Zieliński to była jedna wielka pomyłka, która nie powinna mieć miejsca. Ale dziwne jest to, że już pod sam koniec jego 'kadencji' w telewizji wypowiadał się pan Walter, twierdzący, iż Zieliński to znakomity fachowiec, który bardzo dobrze sobie radzi :roll: :roll:

A Włodarczyka nie lubię i drażni mnie jak marnuje dogodne sytuacje, które klasowy napastnik wykorzystać powinien. Jest jednak doświadczonym zawodnikiem, a i taki potrzebny jest w ataku...

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 04 gru 2005, 12:52

futbolowa pisze:Największym objawieniem to jest Błaszczykowski
z jednej strony chodziło mi o objawienie w Legi a z drugiej to Błaszczykowski gra na zupełnie innej pozycji niz Janczyk a napastnikowi zawsze jest trudniej z wiadomych wzgledów :wink:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 05 gru 2005, 16:43

Nenad Milijas piłkarzem Legii :witam:
Kapitan Serbskiej młodzieżówki, środkowy pomocnik, ma 22 lata, 185 cm i 81 kg...W tym sezonie imponuje skutecznością, i myślę, że moze sie w Legii przydać, szczególnie teraz kiedy kontuzje maja Surma i Djoković, moze tworzyć ciekawą pare w środku pomocy z Burkhardtem ;)
Piłkarza zapewne polecił Drago Okuka, były trener Legii, który obecnie prowadzi młodzieżówke Serbii ;)

Z koleji, Burkhardt został dowołany do kadry B na mecz ze Szkocją ;)...jak na razie kadra B, ale jeśli będzie grał dalej tak jak gra, to moze niedługo znowu zawitać to pierwszej reprezentacji...moze nawet pojechac na mundial ;)
Jak na razie trzeba powiedzieć, że mimo niezbyt dobrego początku, teraz "Bury" jest jednym z liderów drużyny i sądze, że Legia powinna jak najszybciej wykupić go z Amici ;)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8646
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 gru 2005, 16:48

Bonso : Miljas jeszcze nie jest naszym pilkarzem :(

ale zostanie nim jutro ;)
Otóż okazało się, że umowa nie została jeszcze podpisana. Owszem, Milijas był w klubie i na dziś planowano parafowanie kontraktu, ale ostatecznie do niego nie doszło. Rozmowy będą kontynuowane jutro.
mam nadzieje, ze Wdowczyk wie co robi :)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 05 gru 2005, 17:01

cloner pisze:mam nadzieje, ze Wdowczyk wie co robi
gdyby nie wiedział co robi to (L) by teraz tak nie grała :wink:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 05 gru 2005, 18:31

Ciekawe jak ten Milijas bedzie grał? wsumie jest młody ale moze teraz pomoc Legi bedzie sie składac z młodych piłkarzy :D
Widac (L) ma teraz bardzo młody skład i jak sie zgrają to moga zdominowac lide polską na wiele lat :wink:

Awatar użytkownika
Raffels
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raffels » 05 gru 2005, 21:34

Jeszcze raz wszystkich zapraszam na nasz kanal mircowy #legia. Tutorial pisalem strone wczesniej, zachecam do odwiedzania nas.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8646
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 gru 2005, 21:42

Raffels pisze:Jeszcze raz wszystkich zapraszam na nasz kanal mircowy #legia. Tutorial pisalem strone wczesniej, zachecam do odwiedzania nas.
nie mircowy, tylko ircowy :lol:
widze, ze znawca tematu z Ciebie ;)

p.s. - jaki masz nick :?:
wejde sobie na chwile teraz ;)

Awatar użytkownika
Raffels
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raffels » 06 gru 2005, 18:10

Oj tam nie łap mnie za słwka ;-DCzasem można się pomylić. Nick mam taki jak tu na forum.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”