nie filozujChlopaczek pisze:Jesli go nie opatentowales to nie mozesz powiedziec ze to Twoj sposob
P.S.1.to był na prawdę ostatni
P.S.2. fajne te nowe emoty
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 gru 2005, 15:34
nie filozujChlopaczek pisze:Jesli go nie opatentowales to nie mozesz powiedziec ze to Twoj sposob
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 03 gru 2005, 16:21
Mazurek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 03 gru 2005, 19:03
Rumeczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 03 gru 2005, 19:16
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 gru 2005, 19:28
Tutaj raczej sa potrzebne programy wykrywajace i tepiace robaki.Takie jak Scan Spyware czy Spy Sweeper.Mazurek pisze: Jest to pusta witryna, ale dość często się ładuje. Jest jakiś sposób na zablokowanie jej ? Żaden antivir nic nie wykazuje...
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 04 gru 2005, 13:46
Loco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 04 gru 2005, 13:55
www.napisy.orgLoco pisze:zna ktos może stronke z napisami do filmów na której były by napisy do American Pie 4??
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 04 gru 2005, 14:05
no właśnie już na tej stronie sprawdzałem i do 4 nie ma napisów, są tylko do pierwszej części. ktos już napewno ogladał ten film, więc niech napisze skąd miał napisy. proszeLakier pisze:www.napisy.orgLoco pisze:zna ktos może stronke z napisami do filmów na której były by napisy do American Pie 4??
Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 04 gru 2005, 14:38
Mazurek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 04 gru 2005, 14:55
ej a słyszałes kiedys o czyms takim jak google ? tam napewno znajdziesz to czego szukaszLoco pisze:no właśnie już na tej stronie sprawdzałem i do 4 nie ma napisów, są tylko do pierwszej części. ktos już napewno ogladał ten film, więc niech napisze skąd miał napisy. prosze
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 09 gru 2005, 10:49
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 gru 2005, 12:03
tylko zmienić przeglądarkę - najlepszy sposób i chyba jedynymlody_10 pisze: Internet Explorerze .
Wiecie jak temu zaradzić ?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 09 gru 2005, 14:22
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 gru 2005, 23:11
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 10 gru 2005, 17:40
Po prostu ustaw AB jako domyślną przeglądarke i jeśli ma taką opcje : "Sprawdzaj czy ta przeglądarka jest ustawiona jako domyślna" to ja włączJa mam ostatnio taki problem, używam Avant Browsera, ale co chwile mi jakieś reklamy itp. wyskakują w Internet Explorerze .
Wiecie jak temu zaradzić ?
Mazurek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio