Real Madryt (zbiorczy) - Strona 208

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 04 gru 2005, 15:45

Ja licze ze Perez zostanie trenerem i wyciągnie Real z kryzysu, przeciez teraz to on ustala skład :P
widac ten sezon tez stracony, ale jakos mnie to nie martwi :D
pozdro

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 gru 2005, 15:48

Jeszcze odnośnie następcy to kto by nim nie był to cudu nie sprawi IMHO. To, że Real gra galaktyczny piach nie jest winą trenera a piłkarzy przede wszystkim. Jak nie ma kto grać to trener nie wejdzie na boisko i nie zmieni tego. Wiem, że to wszystko już oklepane jest, ale to zawodnicy muszą się zmienić a dopiero potem można liczyć na poprawę. Co może zrobić Paul Le Guen? Nie zmusi Zidane'a do tego, aby biegał jak młody jelonek. Nie zmusi Beckhama do tego, aby wykonywał na raz dwie czynności - granie w piłkę i myślenie. Nie zmusi Robinho do tego, aby wreszcie się zaklimatyzował. Nie zmusi Baptisty do tego, aby grał chociaż w połowie tak dobrze jak w Sevilli. Szczerz mówiąc to szkoda by mi było Le Guena póki co. Z tego Realu nic się nie da zrobić.

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 04 gru 2005, 17:25

Kolejny sezon stracony :D . Czyżby Real czekały lata posuchy jak niegdyś Barce?? Mam nadzieję, że tak. Nie będą już się kibice madryskiego zespołu śmiać że Barca przez 6 lat nic nie zdobyła. Zobaczymy ile taki okres potrwa w Realu. Ale to już sprawa Pereza (mam nadzieję że nie odejdzie, bo może to zwiastowac lepsze lata).

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 04 gru 2005, 19:55

Fakt ze Le Guen czy inny dobry trener nic wielkiego z ta druzyna nie zrobi, ale na pewno lepiej ich pouklada niz trener rezerw, a od lata bedzie mogl po swojemu przygotowac zespol. Przyklad Remona pokazal, ze trener "z wewnatrz" nie zawsze jest dobry dla druzyny (oprocz Del Bosque oczywiscie :D ), a poza tym nie wydaje mi sie, zeby taki Beckham czy Ronaldo sluchal uwaznie tego, co ma do powiedzienia jakis tam trener rezerw. Jezeli cos sie dla tyc naszych "gwiazd" w osobie trenera liczy, to jest to na pewno jego autorytet i osiagniecia. A Le Guen mimo, ze mlody, to jedno i drugie juz moim zdaniem posiada. Dlatego jezeli juz zwolnili trenera, to w styczniu powinien przyjsc godny nastepca. Tak to widze :) Pozdro

Dzwonson
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dzwonson » 04 gru 2005, 20:15

No ciekaw jestem kto miałby De luxa zastąpić może Lopez Caro dostanie jakąś wolność i zacznie stawiać na młodych np na Soldado który strzela dla Castilli niemal na zawołanie.Ciekawe co dalej będzie z Realem ja będę z nimi zawsze, ale wolałbym żebym się nie musiał za nich wstydzić
HALA MADRID

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 04 gru 2005, 22:11

Co będzie teraz z Realem bez wielkiego maga De Luxe?? - to pytanie ciśnie się na usta chyba całej piłkarskiej Europie..dlatego też jeszcze raz wypowiem je właśnie ja (dla dobra statystyk :lol: ) no a co może być...powiedzenie, że może być tylko lepiej, byłoby nazbyt ryzykowne, chociaż niewątpliwie możliwe....nie wróże piknej przyszłości Realowi z Lopezem Caro za sterami..być może się mylę...ale wydaje mi się, że nie dostanie on takiej szansy jak jego kolega po fachu, niejaki Garcia Remon, który i tak dość długo piastował ten jakże zaaszczytny urząd...ja na tym stanowisku widziałbym albo del Bosque albo szukającego właśnie pracy Hitzfelda..i w tym momencie zostaje obrzucony wyzwiskami ze strony fanów tego stołecznego klubu...ale wydaje mi się, że ten Ottmar jest już dość wprawiony w "walkę z zaspanymi geniuszami futbolu"..może udało by się mu ich obudzić :lol: ...a jeżeli zostanie ten Lopez Caro to Real, z pomocą Bożą i Partii, będzie miał problemy w walce o czołówkę PD.. 8)
Pozdrawiam...

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 04 gru 2005, 22:46

potwierdziła sie wiadomosc i Luxe zdymisjowany, tylko czy cieszyc sie czy smucic? wsumie to obojetne bo i tak nie da sie odmienic druzyny w ciągu tygodnia :P
Ciekawe co ten trener rezerw pokaze? moze bedzie zbawicielem? a moze kolejnym niewypałem!
teraz kibice Realu muszą sie uzbroic w cierpliwosc bo trzeci sezon idzie jak chyba nic nie wygrają :boruta:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 gru 2005, 22:50

luk1208 pisze:potwierdziła sie wiadomosc i Luxe zdymisjowany, tylko czy cieszyc sie czy smucic?
To zależy z jakiego założenia wychodzimy. Jeżeli niezmiernie cieszą nas kolejne fatalne występy Realu to lepsze by było pozostanie Vanderleia. De Lux na pewno niczego dobrego by nie zdziała tak więc i lepszych wyników też byśmy nie zobaczyli. Nowy trener oczywiście też niczego wielkiego zrobić nie moża, ale jest to w pewnym sensie szansa na zmiany. Jeżeli zmiany to może na lepsze bo gorzej być nie może chyba.

Benhakker
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Benhakker » 04 gru 2005, 22:53

Leo Benhakker:
mistrzostwo Holandii 1980 i 1990 z Ajaksem Amsterdam
mistrzostwo Holandii 1999 i Superpuchar Holandii 2000 z Feyenoordem Rotterdam
mistrzostwo Hiszpanii 1987, 1988 i 1989 oraz Puchar Hiszpanii 1989 z Realem Madryt
1/8 finału Mistrzostw Świata 1990 z reprezentacją Holandii
awans do Mistrzostw Świata 1994 z reprezentacją Arabii Saudyjskiej
awans do Mistrzostw Świata 2006 z reprezentacją Trynidadu i Tobago

Jedna z największych osobowości trenerskich w światowym futbolu. Dwukrotnie był selekcjonerem reprezentacji Holandii, za każdym razem w zastępstwie. W 1990 roku musiał przejąć kadrę po tym jak Rinus Michels niespodziewanie odmówił poprowdzenia drużyny na Mistrzostwach Świata.

Osiągał wielkie sukcesy w Realu Madryt, Ajaksie oraz Feyenoordzie (tu przez trzy lata współpracował z Jerzym Dudkiem), z każdego jednak klubu szybko uciekał w poszukiwaniu coraz to nowych wyzwań, także daleko poza obrzeżem wielkiego futbolu.

W listopadzie 2005 roku po wygraniu dwumeczu barażowego z Bahrajnem wprowadził po raz pierwszy w historii reprezentację Trynidadu i Tobago do finałów Mistrzostw Świata.

Hugo Sanchez:

Były piłkarz Realu młody trener mistrz Meksyku z Pumas(jako trener)

Poul Le Guen:

Młody dobry trener z skucesami były świetny pilkarz!

Vicente Del Bosque:

Zasługi Vicente Del Bosque (po dwa razy poprowadził Real do mistrzostwa Hiszpanii oraz triumfów w Lidze Mistrzów) nadal doceniają kibice "Królewskich''

To są moi kandydaci na następce Luxemburgo

Hala Madrid

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 04 gru 2005, 22:55

ja bym taki pewny nie był ze gorzej byc nie moze :P
Myslisz ze ten trener rezerw bedzie ustalał skład? czy moze Perez? bo wątpie ze np. posadziłby Beckhama na ławe czy onną gwiazdeczke, bo perez odrazu by go wywalił :!:
Dopuki nie przyjdzie do Realu trener, który nie zacznie budowac zespołu od nowa to nie bede sie martwił kto bedzie wyzej Real czy Barca :mike:
pozdro

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 04 gru 2005, 23:14

Olac wywalenie trenere, lepiej zobaczcie sobie kadre jaka zaprezentowal tymczasowy trener na mecz z olympiakosem, zagraja sami mlodzi gniewni dzieki czemu moim zdaniem na boisku mozemy spodzieac sie ostrej walki mlodych wilkow. To nie bylo spotykane od wielu wielu lat by jakimkolwiek meczu sklad realu wypelniali praktycznie sami wychowankowie.

Ale jakby nie bylo podziekujmy De Luxe za czas spedzony w madrycie, nie sprawdzil sie trudno, jednak ja wciarz w niego wierzylem, myslalem ze bedzie rzadzil jeszcze twardsza reka, ze nie pozwoli grac tym ktory mimo wielkiego nazwisko na to nie zasluguja, trudno. Mylilem sie ale oby bylo lepiej, bo na prawde gorzej byc nie moze.

edit/

Nie moge sie powstrzymac i musze rzucic pare slow o loperze caro, co moze byc nowy Sfinks. Pamietacie? On mial tez byc trenerem na chwile, na kilka tygodni, a stal sie trenerem za ktorym obecnie kazdy madritista teskni.

Benhakker
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Benhakker » 04 gru 2005, 23:24

Ja osobiście cbyłem za Luxe do momętu meczu z Barcelonom w tedy gość mnie zawiudł totalnie bo nietylko piłkarze grali źle ale taktyka była dobani. Zamiast w takim meczu pokazać to co Real ma najlepsze, zagrać ofensywnie on stali i patrzyli co robi Barca a ten mecz z Getafe całkiem pogrązył Luxe, wiadomo ze jak gra się w 10 trzeba bronić wyniku ale to niejest jakiś przeciętniak ligowy tylko najlepszy klub XX wieku od nich wymaga się pięknej gry a nie bronienia wyniku! Ale Luxe otym chyba zapomniał a kibice Realu są dumnie z tego że to temu klubowi kibicują i niepozwolą aby klub grał tak zły futbol a bez kibiców niema klubu więc tak czy tak Perez niemiał wyjście musiał zwolnić brazyliczyka i oby zastąpił go szkoleniowiec który wie jak prowadzi się wielki EURPEJSKI zespół.

Hala Madrid

Sfinks 2 razy podchodził do pracy w Realu i raz naprawde był chwilowo( 3 miesiące)...ale za drugim razem...(wszyscy wiedzą).
Ostatnio zmieniony 04 gru 2005, 23:56 przez Benhakker, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 gru 2005, 23:33

adekk pisze:nie wróże piknej przyszłości Realowi z Lopezem Caro za sterami

W Segunda radzi sobie cakiem nieźle...Heh widzieliscie kogo onzabiera do Grecji...mlodzi gniewni pokażą na co ich stać.

Benhakker pisze:Hugo Sanchez:

Były piłkarz Realu młody trener mistrz Meksyku z Pumas(jako trener)

Szkoda że obecnie bez pracy...nie potrzeba nam kolesia który bedzie się uczył u nas...nam trzeba kompletnego trenera posiadajacego, wiedzącego czego chce z twardymi warunkami...

luk1208 pisze:Myslisz ze ten trener rezerw bedzie ustalał skład? czy moze Perez? bo wątpie ze np. posadziłby Beckhama na ławe czy onną gwiazdeczke, bo perez odrazu by go wywalił
Widziałes liste powolanych na mecz z Pireusem? nawet nei ma tam Casillasa...
Mlodzi gniewni pokaża na co ich stać...to jest ich jedna z jakrze nie wielu szans na pokazanie się...moze będzie Soldado show :wink: jest w formie, lider klasyfikacji w Segunda...

Caro zapewne będzie do stycznia...a po tem moze Guen który ejst bez pracy jak równiez Del Bosque czy Ottmar...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 gru 2005, 23:37

Toudinho pisze:Widziałes liste powolanych na mecz z Pireusem? nawet nei ma tam Casillasa...
Jaki kurs na Olimpiakos w STS-ie :?:
Toudinho pisze:W Segunda radzi sobie cakiem nieźle...
21 miejsce na 22 drużyny to doprawdy imponujący wynik. Strach się będzie bać Realu. Zresztą nie bać też strach. Ogólnie paranoja w kraju i poza granicami.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 gru 2005, 23:43

Niggaz pisze:Toudinho napisał:
W Segunda radzi sobie cakiem nieźle...

21 miejsce na 22 drużyny to doprawdy imponujący wynik. Strach się będzie bać Realu. Zresztą nie bać też strach. Ogólnie paranoja w kraju i poza granicami.

Masz tabelte zobacz

http://www.futbolme.com/0506/index2.asp?D1=2&c=

Ta druzyna ma się utrzymać...a mimo tego gra b.dobrze...

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”