HALA refleks!!Kaczormistrz pisze:sory ze tak wyskakuje teraz z tym ale jest sprawiedliwie rok temu w meczu z Realem Larson zostaw wyeliminowany do konca sezonu a teraz Raul w meczu z Barca i to wedlug mnie jest sprawiedliwe
A tak wracając do meritum sprawy...rad jestem ponad wszytko....głównym wątkiem nad jakim powinniśmy się zastanawiać to : Barca bez Xavi'ego...mi się wydaje, że Barca wyjątkowo przyzwoicie zaprezentowała się bez tego geniusza ...cieszy postawa Motty...te 3 punkty są bardzo ważne..chyba można nazwać je punktami przełomu..bo teraz oznaczają one bezwzględny prymat Barcy w La Lidze...bo pokonanie takiego rywala, na tak gorącym terenie, gdzie swoje mecze przegrywali europejscy krezusi, jest nie lada wyczynem..te zwycięstwo pokazuje siłe Barcy na tym etapie rozgrywek...ktoś może bystrze zauważyć, że istotna dla całego przebiegu meczu była nieobecność bramkostrzelnego Urugwajczyka Forlana i z pewnością mylić się nie będzie..tylko, że w Barcie też nie wszyscy byli zdolni do tego meczu...ale jeżeli ktoś będzie stawiał nieobecność Forlana nad Xavi'ego to karze poddać karze chłosty..
Pozdrawiam..