No ja też do końca myślalem ze remis a tu porażkaŁukasz[ACM] pisze:Maateusz_JuveFan też tak patrze 1.80 Ci siadlo myśle że mamy remisaAle brakło Ci 1gr
czeher może dla większych atrakcji zrobimy kiedyś jakąś kolejke LM i UEFA![]()
Pozdrawiam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 05 gru 2005, 16:24
No ja też do końca myślalem ze remis a tu porażkaŁukasz[ACM] pisze:Maateusz_JuveFan też tak patrze 1.80 Ci siadlo myśle że mamy remisaAle brakło Ci 1gr
czeher może dla większych atrakcji zrobimy kiedyś jakąś kolejke LM i UEFA![]()
Maateusz_JuveFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 05 gru 2005, 17:20
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 gru 2005, 17:23
zgadza siękama_reda pisze:Chyba sama angielska zostanie
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 05 gru 2005, 17:54
MaWiK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 05 gru 2005, 18:15
gringo7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 05 gru 2005, 18:25
Maateusz_JuveFan pisze:Może zacznijmy wybierać z oferty Profesjonala, tam sa wyższe kursy prawie we wszystkich meczach chyba niż w STS'ie
Dla mnie to stereotyp, owszem niektore kursy sie roznia ale wg mnie wychodzi na jedno, raz tu wieksza a raz mniejsze np lmfieldy pisze:Ja bym się tylko zastanowił nad pomysłem z braniem kursów z Profa
Chyba to samo sie rozwiazalo, teraz bedzie przerwaMaateusz_JuveFan pisze:Może niech sie wszyscy wypowiedza, ale jeśli już by miało być cos takiego to LM łączona z Pucharem UEFA moim zdaniem
No w okresie swiatecznym tylko Angielskie - mozemy wtedy tez zrobic przerwe - ale zobaczymy pozniejkama_reda pisze:A co będziemy obstawiać tak za 2-4 tygodnie Chyba sama angielska zostanie
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 gru 2005, 18:30
wydaje mi sie, ze przerwa nie bedzie dobrym pomyslemNo w okresie swiatecznym tylko Angielskie - mozemy wtedy tez zrobic przerwe - ale zobaczymy pozniej
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 05 gru 2005, 18:30
BartekTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 05 gru 2005, 18:34
teraz juz za pozno, nie wsyzscy oddaja pewnie typy, a teraz istatnia kolejka juzBartekTS pisze:Typujemy Lige Mistrzów??
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 05 gru 2005, 20:25
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 05 gru 2005, 20:35
nie mowie ze nie w tym przypadku ale w przypadku innych meczy sa nizsze i wychodzi na zero, dla jednego przypadku nie bedziemy nic zmieniac, zobacz sobie stawki na wszytskie ligi w weekend - sa czasem spore wahania raz na korzysc STS a raz na korzysc ProfaŁukasz[ACM] pisze:No może w LM te kursy są inne ale jak jest liga to zazwyczaj w profku te kursy są przy niektórych meczach 3gr więszke i dzięki temu mój rywal miał by remisa...
zawsze mozna wszytskie zdarzenia z weekenduŁukasz[ACM] pisze:Możemy obstawiać hokej
jakby zatypowal wczesniej a nie w sobote mialby dwa gole za ten mecz3gr więszke i dzięki temu mój rywal miał by remisa
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 05 gru 2005, 20:44
Ja wole zaczekać przynajmniej na 2 dni przed jakimś meczem i się upewnić czy nie ma jakiejś kontuzji itp.czeher pisze:jakby zatypowal wczesniej a nie w sobote mialby dwa gole za ten mecz
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 05 gru 2005, 20:46
Maateusz_JuveFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 05 gru 2005, 20:48
kazdy ma swoja taktyke, ale zawsze wiaze sie z tym pewne ryzykoŁukasz[ACM] pisze:Ja wole zaczekać przynajmniej na 2 dni przed jakimś meczem i się upewnić czy nie ma jakiejś kontuzji itp.
Tak bylo w pierwszej kolejce ale w tej zmienilem i sprawdzalem czy dobrze niektorzy podaja stawki z danego dnia - zreszta pisalem to juz kiedysMaateusz_JuveFan pisze:Przeciez kursy sa brane z ostatniego dnia dawania typow nie
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 05 gru 2005, 21:05
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio