Widzew Łódź (zbiorczy) - Strona 10

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 19 lis 2005, 14:23

No dziś mecz z Podbeskidziem. Liczę na zwycięstwo, choc do przerwy jest 0:1. Ale potrafimy grać i wygrywać. Mamy już więcej punktów niż w zeszłym sezonie w pierwszej rundzie i to my jesteśmy liderem. Tak więc musimy zwyciężyc, a wrundzie jesiennej bronić lidera i awansować. Mam nadzieję, że nie odejdzie Boniek.

Awatar użytkownika
TOF
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TOF » 19 lis 2005, 16:11

No i skonczylo sie na 1:1. Czekamy na mecz WKS-u z KSZO.

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 21 lis 2005, 20:53

No proszę czyżby mistrz jesieni :?: wszystko okaże się po meczu Jagielloni ze Świtem. Miała być dominacja Jagi, a jak narazie nie najlepiej im idzie. Widzew moim zdaniem największy faworyt do awansu i dobrze by się stało. Jednak Widzew ma to do siebie, że potrafi zagrać bardzo ładnie i wygrać, aby w następnym spotkaniu zremisować bądź przegrać po słabym meczu. Na wiosnę muszą ustabilizować swoją formę, aby walczyć o awans do Orange Ekstraklasy. Łatwo napewno nie będą mieli, bo w tym sezonie bardzo dużo zespołów ma jeszcze szansę na awans i każdy z pewnością będzie chciał tą szansę wykorzystać. Tak więc po rundzie jesiennej typuję awans na wiosnę i wielki powrót do Ekstraklasy ;) Powodzenia.

Awatar użytkownika
Mort
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mort » 24 lis 2005, 23:55

powiedziano mi że są tutaj tak fanatyczni kibice Widzewa którzy mają bramki tego klubu z Ligi Mistrzów :) może ktoś je udostępnić albo podać do nich linka?? :)

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 25 lis 2005, 12:04

I mamy Mistrza Jesieni. Jestem bardzo dumny z mojego ukochanego klubu;. Teraz pora na roztrenowanie, a od stycznia ostra praca i walka o Ekstraklasę. Dobrze, żę nie odchodzi Boniek, bo bez niego i Szymańskiego nie byłoby Widzewa w drugiej lidze. Na dodatek wreszcie miasto zaczęło nam pomagać.

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 06 gru 2005, 14:24

Nowym zawodnikiem Widzewa został Kelechi Ikenacho. Klub poza tym zainteresowany jest dwoma bramkarzami: Jarkiem Tkoczem i Rafałem Misztalem. Zobaczymy co z tego wyniknie. Ja bym chciał, aby wrócił Adam Piekutowski.

maniakFM
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maniakFM » 07 gru 2005, 13:04

jestem takiego samego zdania jak marcin90,ale przecierz w poigoni wszyscy piłkarze zostali wystawieni na liste transferową więc widzew mógłby się za kim tam rozejrzeć!np.za Peskoviciem grał super w tamtym sezonie w widzewie!!

Awatar użytkownika
Fidel
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fidel » 10 gru 2005, 12:46

Zezon ogórkowy widze w pełnie 8) Po co nam jakis Peskovic czy Piekutowski :wink: Lepiej kupic Nowaka z Ruchu, albo tego bramkarza Świtu. Są młodsi i maja jakies perspektywy a w tym sezonie Peskovic nie wykazał sie jakąś wysoką formą a Widzew to nie jest klub do którego przyjdzie na jedną runde zeby odbudowac forme :twisted: Piekutowski po tamtym sezonie był bardziej przychylny wyjechać z Krakowa do Białegostko niz zostac w Widzewie. Poza tym Widzew nie ma kasy na piekuta :wink: Chłopak etraz siedzial całą runde na ławce i chyba nie ma sensu go sciągać na runde :twisted:
Pozdro 8)
[/url]

Awatar użytkownika
Stachu
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Stachu » 10 gru 2005, 13:04

Wypas że przyszedł Kelechi, teraz mamy najlepszy duet napastników w 2 lidze. Pamiętam że jak grałem w fm 2005 to kupiłem go z Wisły do Widzewa i poprostu wymiatał, mam nadzieje że tak będzie w rzeczywistości :D Pozdro

maniakFM
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maniakFM » 23 gru 2005, 17:59

ciekawe kiedy widzew kogoś kupi!! Łks juz kupił madeja!!

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 23 gru 2005, 18:40

No jak narazie przyszło trochę drobnych sponsorów (oby było ich więcej), i Kelechi Ihenacho. W kręgu zainteresowań Widzewa jest Jacek Magiera, który ostatnio grał w Legii. Poza tym klub rozmawia cały czas z Rafałem Misztalem i w najbliższym czasie się okaże, czy ten młody i utalentowany bramkarz zasili czerwono-biało-czerwonych. Majewski natomiast zapewnił, iż nie jest zainteresowany sprowadzeniem Felipe z Górnika Zabrze.

bartek21siwy
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartek21siwy » 28 gru 2005, 17:43

Zamiast Magiery wolałbym już tego Felipe z Górnika. Przynajmniej nie legionista... :lol:

Tomasz_Zawiercie
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomasz_Zawiercie » 01 sty 2006, 0:27

Pamiętej, że Magiera to nie taki zwykły legionista, np. takiemu Chmiestowi dziękujemy, bo to fanatyk Legii, a Magiera gra po prostu tam gdzie mu płacą.

kaka17
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaka17 » 18 lut 2006, 12:52

:lol: :lol:
Ja sądze ze widzew ma duze szanse na awans do ekstraklasy dobila mnie troche ta decyzja ze pzpn znowu sie czepia widzewa [k****] ten jebany Tomaszewski nei daje spokoju ale wszystko bedzie dobrze poniewaz widzew nie ma zadnych dlogow :lol:
Pozdrawiam wszystkich kibiców WIDZEWA ---Tylko widzew RTS :D

kaka17
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaka17 » 18 lut 2006, 12:57

No i niestety znowu sa jakies pogloski z Pzpn-u w sprawie widzewa i jego długów [k****] ale przeciez widzew nie ma zadnych długów boniek wszystko uregulował mysle ze i tak bedzie na korzysc RTS-U
POzdrawiam kibiców widzewa :twisted:
Tomaszewski-Co?? - Ty KUrwo!!!

TYLKO WIDZEW RTS
:twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”