Losowanie Grup MS 2006

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 06 gru 2005, 14:52

Ja tam zbyt wiele po występie Polaków się nie spodziewam ani oczekiwań nie mam dużych tak więc wolałbym zobaczyć chociaż naszą reprezentację w starciu z dobrymi przeciwnikami. Może to by nam pokazało na jakim etapie się zatrzymaliśmy i czego nam brakuje najbardziej.
Nie chciałbym znowu oglądać bitwy z beznadziejnymi Angolami. Z pierwszego koszyka najbardziej pasuje mi Brazylia i Hiszpania. Miło byłoby zobaczyć Polaków na przeciwko Brazylijczyków. Hiszpanie natomiast mogą okazać się przeciwnikiem do ogrania. Wydaje mnie się, że na tych mistrzostwach znowu niczego nie nawojują (Hiszpanie). Będą grali pięknie jak zwykle a przegrają jak zawsze. Nie chciałbym także trafić na gospodarzy. Na boisku grają dwie drużyny po 11 piłkarzy a i tak zawsze wygrywają Niemcy :wink: U siebie będą bardzo groźni. Z drugiego koszyka pasowałby mi Ekwador albo Paragwaj. Starcia z Japońcami czy Koreańcami też odpadają. Oni mają za szybkie buty więc nie mamy szans. Kostaryka byłaby w sam raz.

Brazylia
Ekwador
Polska
Kostaryka

I tym sposobem pod pozorem ciekawych drużyn stworzyłem grupę w której Polacy nie byliby bez szans IMHO :P :lol:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”