Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 177

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 06 gru 2005, 18:49

Ajgor pisze:W tym momencie się ośmieszasz... zobacz na liczbę bramek Shevy w 1. sezonie w Serie A...

Ty się ośmieszasz nie potrafiąc czytać ze zrozumieniem, a wypowiadając się.

Ajgor pisze: Jeden z przykładów sam sobie wypisałeś wyżej... JEDEN z przykładów...

Podaj jeszcze parę. Czekam.

A tak swoją drogą...na mojego posta już nie odpowiedziałeś :roll:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 gru 2005, 18:54

Ajgor nic tu po nas... Zlatan to geniusz nie ma co ukrywać, zaraz Ci ktoś napisze że Ronaldinho się od niego techniki uczy...

:arrow: Zlatan Ibrahimović złota piłka 2006 :wink: i to by było tyle odemnie na temat Zlatana bo jak mi ktoś zaczyna pisać żeby mu pokazał lepszych napastników od Ibry to lepiej pomału sie zwijać :D Brakło by mi palcy w rękach i nogach a jeszcze miał bym paru do wymienienia...

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 06 gru 2005, 18:56

bagg pisze: Jest aktulanym Mistrzem Włoch, czyli teoretycznie jest lepszy od choćby Schevy.

Aha czyli od dzisiaj mistrzostwo kraju to zasługa jednego tylko zawodnika ...ok będę pamiętał :wink:

bagg pisze:Na pewno prezentuję lepszy poziom od Gilardino

Nie sądzę...
Ajgor pisze:Zlatan nie dość, że asystuje to jeszcze strzela...czego chcieć więcej

Prawie każdy napastnik oprócz goli notuje asysty...

bagg pisze:W dodatku IMO jest najładniej grającym napastnikiem w Serie A.

Nie sądzę...

bagg pisze:Podaj jeszcze parę. Czekam
:arrow: Ronaldinho
:arrow: Eto'o
:arrow: Henry
:arrow: Adriano w formie
:arrow: Totti
:arrow: Trezeguet
Wystarczy :?: Bo można mnożyć dalej...

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 06 gru 2005, 18:58

Ajgor nic tu po nas

Nie mam nic przeciwko.

Łukasz[ACM] pisze:Zlatan to geniusz nie ma co ukrywać

W końcu w czymś się zgadzamy :D

Łukasz[ACM] pisze:zaraz Ci ktoś napisze że Ronaldinho się od niego techniki uczy...

Wiesz co Ci powiem? Ronaldinho to się może od Ibry techniki uczyć :)

Łukasz[ACM] pisze:Brakło by mi palcy w rękach i nogach a jeszcze miał bym paru do wymienienia...

Żeby się nie okazało, że jesteś gołosłowny to dam Ci szansę ich napisać :D No czekam na ponad 20 napastników lepszych od Zlatana...żeby Ci bvyło łatwiej mogą być spoza Serie A.

EDIT:

Nie...Scudetto nie jest zasługą tylko jednego zawodnika. Ale skoro Ty wyrwałeś moje zdanie z kontekstu to ja mogłem tak napisać. W końcu Zlatan jest Mistrzem, a Scheva 'tylko' Vice-mistrzem. Że niby Zlatan gorszy od Gili? Na pewno nie. To są 2 inne typy zawodników. Zlatan to taki spec od wszystkiego, a Gila od gry głową i umieszczania piłki w siatce(choć w Milanie mu to tak nie wychdzoi :) ). Nie sposób ich porównywać, ale i tak lepiej wypada Zlatan.

Aha i połowa tych zawodników, których podałeś to są raczej mocno ofensywni pomocnicy. A zresztą myślę, że może się równać. No może poza Henrym, ale on jest najlepszy na świecie jeśli chodzi o napad.

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 06 gru 2005, 19:03

Łukasz[ACM] pisze:Ajgor nic tu po nas... Zlatan to geniusz nie ma co ukrywać, zaraz Ci ktoś napisze że Ronaldinho się od niego techniki uczy...

:arrow: Zlatan Ibrahimović złota piłka 2006 :wink: i to by było tyle odemnie na temat Zlatana bo jak mi ktoś zaczyna pisać żeby mu pokazał lepszych napastników od Ibry to lepiej pomału sie zwijać :D Brakło by mi palcy w rękach i nogach a jeszcze miał bym paru do wymienienia...
Zgadzam się w 100%. A na dodatek jest przystojny. Zlatan ma pewna złotą piłkę w przyszłym roku. Dobra, Milaniści zmywamy się chłopaki.
FORZA MILAN!!

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 06 gru 2005, 19:07

bagg pisze:W końcu Zlatan jest Mistrzem, a Scheva 'tylko' Vice-mistrzem

Raczej bym napisał, że klub Ibry jest mistrzem, a klub Shevy vicemistrzem...

bagg pisze:Nie sposób ich porównywać, ale i tak lepiej wypada Zlatan

Jeśli czegoś nie sposób porównać... to się tego nie robi...
bagg pisze: A zresztą myślę, że może się równać
A ja myślę że nie może...

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 06 gru 2005, 19:08

Ajgor pisze:W tym momencie się ośmieszasz...
Nie sądzę.
Ajgor pisze:zobacz na liczbę bramek Shevy w 1. sezonie w Serie A...
Rozmawiamy o teraźniejszości czy o karierze Shevcenki? Co do poczatku strzelania Shevy, chodziło mi ten sezon.
Ajgor pisze:Jeden z przykładów sam sobie wypisałeś wyżej...
W tym momencie się ośmieszasz. Zlatan poprawadził Juve do scudetto w zeszłym sezonie, Sheva tego nie zrobił. Zlatan gra bardzo dobrze w tym sezonie, lepiej od Shevy.
Ajgor pisze:JEDEN z przykładów...
Liczę na że zaprezentujesz nam kolejną porcję Twych wyrafinowanych dowcipów.
Łukasz[ACM] pisze:Zlatan to geniusz nie ma co ukrywać,
Owszem.
Łukasz[ACM] pisze:Zlatana bo jak mi ktoś zaczyna pisać żeby mu pokazał lepszych napastników od Ibry to lepiej pomału sie zwijać
Nikt tak nie napisał. A jeśli zamierzasz negować zdanie najbardziej renomowanych włoskich dziennikarzy w kwestii najlepszego zawodnika mijającego roku - droga wolna.
Łukasz[ACM] pisze:Brakło by mi palcy w rękach i nogach a jeszcze miał bym paru do wymienienia...
Wymień mi tu, teraz, natychmiast, conajmniej 21 napastników lepszych od Zlatana Ibrahimovica.
Ajgor pisze:Aha czyli od dzisiaj mistrzostwo kraju to zasługa jednego tylko zawodnika ...
Scudetto 04/05 do w głównej mierze zasługa Ibry. Czy chcesz, czy nie.
Nie sądzę...
Szkoda.
Ajgor pisze:Prawie każdy napastnik oprócz goli notuje asysty...
Ale nie każdy tym samym zapewnia swojej drużynie mistrzostwo.
Ajgor pisze:Nie sądzę...
To sądź.
Ajgor pisze:Ronaldinho
Eto'o
Henry
Adriano w formie
Totti
Trezeguet
Hej, to my gadamy o najlepszym zawodniku Serie A czy o Fm'ie?

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 06 gru 2005, 19:13

Raczej bym napisał, że klub Ibry jest mistrzem, a klub Shevy vicemistrzem...

Ty na to patrzysz w ten sposób. Dla mnie to Ibra gra w klubie Mistrza Włoch, więc to on zasługuję na miano najlepszego. A Andryji jest 'tylko' Vice-mistrzem.

Jeśli czegoś nie sposób porównać... to się tego nie robi...

A kto mi zabroni? Sam mnie sprokurowałeś do porównania tych zawodników. I Zlatan zarówno grą jak i karierą przewyższa Gilę i to znacznie.

Aha i bym zapomniał. Poprzyj swoje 'nie sądzę' argumentami.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 06 gru 2005, 19:18

bagg pisze:Raczej bym napisał, że klub Ibry jest mistrzem, a klub Shevy vicemistrzem...

Ty na to patrzysz w ten sposób. Dla mnie to Ibra gra w klubie Mistrza Włoch, więc to on zasługuję na miano najlepszego. A Andryji jest 'tylko' Vice-mistrzem.
No tak tyle ze Sheva jeszcze doprowadził Milan do finału Ligi Mistrzów tyle ze nie zabardzo sie popisał w tym meczu ale dzieki jego bramka doszlismy do tego finału
bagg pisze:A kto mi zabroni? Sam mnie sprokurowałeś do porównania tych zawodników. I Zlatan zarówno grą jak i karierą przewyższa Gilę i to znacznie.
No co ty Gila 2 razy vice krol strzelców ligi włoskiej,Młodziezowy Mistrz Europy z reprezentacja Włoch do lat 21 w roku 2004 , krol strzelców tej imprezy wystepił na Olimpiadzie i zdobył brązowy medal pozatym był najlepszym strzelcem na Olimpiadzie (chodzi o reprezentacje Włoch) i jego gol dał im braz
Teraz tez ma wiecej bramek na koncie od Zlatana.
Jedynie co sie zgodze to moze Zlatan gra bardziej widowiskowo choc Gila w Parmie tez piekne bramki strzelał teraz moze troche za duza presja na nim spoczywa.

pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 06 gru 2005, 19:19 przez Żniwiarze Umysłów-HUNTER-, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 gru 2005, 19:19

Z wielką przyjemnością, chyba mam prawo uważać go za średniego napastnika :?: :?:

Włochy:
:arrow: Szewa
:arrow: Adriano
:arrow: Trezeguet
:arrow: Toni
:arrow: Kaka
już nie będę pisał tych co prezentują podobny poziom... np. Martins, Gilardino ( może nie mają tak bajecznej techniki ale szczelają i nadrabiają szybkością. )

Hiszpania:
:arrow: Ronaldinho
:arrow: Eto
:arrow: Ronaldo
:arrow: Baptista
:arrow: Forlan
:arrow: Messi
:arrow: Torres

Anglia:
:arrow: Crespo
:arrow: Henry
:arrow: Gudjonsson
:arrow: Owen
:arrow: Cisse

Niemcy:
:arrow: Makkay
:arrow: Klose

Francja:
:arrow: Wiltord

Holandia:
:arrow: Kuyt

O to 20 których bym chętniej widział w Milanie niż Ibre, możesz się śmiać, pisać że nie mam pojęcia itp. jak dla mnie są oni lepsi :!: Możesz stawiać go nawet na 1 miejscu :wink: Wracając do Szewy to jak narazie w LM jest królem strzelców a w Serie A tez był na dobrej drodze... kontuzja :?

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 06 gru 2005, 19:20

Snipp_ pisze:To sądź.

Dobrze jako nakazujesz panie...

Snipp_ pisze:Scudetto 04/05 do w głównej mierze zasługa Ibry. Czy chcesz, czy nie.

Właściwie to myślę, że nie potrzebnie napisałeś w dużej mierze... Jestem przekonany, że on bez wsparcia kolegów dałby radę...

Snipp_ pisze:A kto mi zabroni

Nikt...

bagg pisze:Sam mnie sprokurowałeś do porównania tych zawodników

Najpierw radzę Ci wytłumaczyć sobie znaczenie słowa sprokurowałeś, bo jest to bezzasadne...

bagg pisze:Poprzyj swoje 'nie sądzę' argumentami

A kto mi nakarze :?:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 06 gru 2005, 19:28

Łukasz[ACM] pisze:O to 20 których bym chętniej widział w Milanie niż Ibre
To mi zalatuje żartem...
Ajgor pisze:Właściwie to myślę, że nie potrzebnie napisałeś w dużej mierze...
Zastanów się, odpocznij, czaju naparz i jeszcze raz przeczytaj. W głównej mierze oznacza, że jego wkład był największy.
Ajgor pisze:Nikt...
To najpierw mi pokaż, gdzie napisał słowa, które zacytowałeś.
Ajgor pisze:A kto mi nakarze
Jeśli chcesz dyskutować, powinieneś przedstawić jakiekolwiek argumenty. Inaczej będziemy zmuszeni Cię wyśmiać.
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:No co ty Gila 2 razy vice krol strzelców ligi włoskiej,Młodziezowy Mistrz Europy z reprezentacja Włoch do lat 21 w roku 2004 , krol strzelców tej imprezy wystepił na Olimpiadzie i zdobył brązowy medal pozatym był najlepszym strzelcem na Olimpiadzie (chodzi o reprezentacje Włoch) i jego gol dał im braz
Teraz tez ma wiecej bramek na koncie od Zlatana.
Jedynie co sie zgodze to moze Zlatan gra bardziej widowiskowo choc Gila w Parmie tez piekne bramki strzelał teraz moze troche za duza presja na nim spoczywa.
Mała subtelna różnica - Gila nie poprowadził swojej druzyny do scudetto, nie gra w Milanie tak jak oczekiwano. Poza tym terefere, ale to tylko osiągnięcia, a wartość zawodnika widzi się gdy się go ogląda w akcji. A tutaj lepsze wrażenie robi Ibra, jakkolwiek wiele brakuje mu do skuteczności Gilardino.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 06 gru 2005, 19:34

No co ty Gila 2 razy vice krol strzelców ligi włoskiej,

Vice. Pozatym Gila we włoskiej lidze dłużej siedzi ;) . Ai Zlatan ma trochę inne zadanie niż Alberto. U nas od 'głównego' strzelania jest Trezeguet.

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:był najlepszym strzelcem na Olimpiadzie (chodzi o reprezentacje Włoch)

:? ?

A teraz zastanówmy się...wolimy Młodzieżowe Mistrzostwo Europy czy Scudetto? No właśnie. Ja wybieram to drugie.

Osiągnięcia Ibry wbrew pozorom nie są taki złe. Wygrał Superpuch Holandii, Został Mistrzem Holandii, wygrał Puchar tej Ligi, a pozatym Mistrzostwo Włoch. I do wszystkiego przyczynił się bramkami, asystami i piękną grą :)

Włochy:
Arrow Szewa
Arrow Adriano
Arrow Trezeguet
Arrow Toni
Arrow Kaka

Adriano? Kaka? Toni? :lol: Kaka jest geniuszem, ale pomocnikiem. Adriano w formie może się równać ze Zlatanem. A Toniego to właściwie dopiero pierwszy rok na takim poziomie, choć trzeba przyznać, że prezentuje się wspaniale.

Hiszpania:
Arrow Ronaldinho
Arrow Eto
Arrow Ronaldo
Arrow Baptista
Arrow Forlan
Arrow Messi
Arrow Torres

Śmiać się czy płakać?

Messi, Ronnie, Baptista to nie napastnicy. Ronaldo już od dawna nic nie prezentuje. Torres i Forlan są nieźli, ale przyznaj...ciężko Ci było kogoś wymyśleć i mocno naciągałeś swoich pupulków.

Łukasz[ACM] pisze:Arrow Crespo
Arrow Henry
Arrow Gudjonsson
Arrow Owen
Arrow Cisse

Chyba w FM'ie. Tylko Henry jest tutaj lepszy od Zlatana.

Niemcy:
Arrow Makkay
Arrow Klose

tiaa...

Francja:
Arrow Wiltord
:rotfl4:

Holandia:
Arrow Kuyt

Zaczynam się zastanawiać czy Ty się na piłce w ogóle znasz :?

A Ajgor...miałobyć 'sprowokowałeś'.
Ostatnio zmieniony 06 gru 2005, 19:36 przez bagg, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 gru 2005, 19:36

To nie był żaden żart. Poprostu nie przepadam za Ibrą i tych 20 zawodników uważam za lepszych co nie znaczy że Ty tak uważasz i ja mam zamiar Ci to udowadniać :wink: " mała " rożnica zdań :lol: Wiadomo że nie pod KAZDYM względem są dla mnie lepsi ale jednak lepsi.
Snipp pisze:Mała subtelna różnica - Gila nie poprowadził swojej druzyny do scudetto, nie gra w Milanie tak jak oczekiwano. Poza tym terefere, ale to tylko osiągnięcia, a wartość zawodnika widzi się gdy się go ogląda w akcji. A tutaj lepsze wrażenie robi Ibra, jakkolwiek wiele brakuje mu do skuteczności Gilardino.
Wiadomo że w Milanie gra sie pod Szewe a nie pod niego... jak narazie ma 8 bramek a wszystkich meczy nie grał, czy to jest mało :?: Jestem przekonany na 100% że drugie tyle jeszcze dołoży a może i więcej :D Wydaje mi się że Zlatan Parmy też by do mistrzostwa by nie poprowadził... Zgadzam się że lepsze wrażenie robi Ibra bo jego zwody robią swoje i czasami jakaś ładna bramka - ale to nie wszystko.

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 06 gru 2005, 19:36

Snipp_ pisze:Jeśli chcesz dyskutować, powinieneś przedstawić jakiekolwiek argumenty. Inaczej będziemy zmuszeni Cię wyśmiać.

Ojej :cry: Naprawdę tacy fachowcy mnie wyśmieją :?: :cry:
Snipp_ pisze:To najpierw mi pokaż, gdzie napisał słowa, które zacytowałeś.

Przed słowami o sprokurowaniu go...
Snipp_ pisze: i jeszcze raz przeczytaj

Komu innemu to mogę doradzić...

Snipp_ pisze:To mi zalatuje żartem...

A mnie żartem zalatuje każdy transfer Realu i co z tego :?: Każdy ma swoją wizję :wink:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”