Wiem że samibagg pisze:E tam. Sami go wzieliście

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 gru 2005, 19:00
Wiem że samibagg pisze:E tam. Sami go wzieliście
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 06 gru 2005, 19:02
I kto to mówiŁukasz[ACM] pisze:Vieri dostał to na co zasłóżył taka jest prawda![]()
A ta nagroda wpełni mu sie należy, niech już odejdzie z Milanu bo Inter dał nam zwykłego pasożyta który tylko okrada nasz budżet
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 06 gru 2005, 19:03
bagg pisze:E tam. Sami go wzieliście
bagg pisze:To dobrze...przyjemnie się go ogląda
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 06 gru 2005, 19:07
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 gru 2005, 19:26
Mogłem go nie lubić zanim trafił do Milanu a nie zrobił NIC aby to uległo zmieanie. Jest taka zasada że jeżeli kibicuje jakiemuś klubowi to wszystkich musze uwielbiaćwazi pisze:I kto to mówi
Kibic Milanu, oddany swojemu klubowi i zawodnikom...
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 06 gru 2005, 19:37
W tym jednym zdaniu są dwa stwierdzenia, które nie powinny być wystukane z klawiatury prawdziwego kibica Milanu.Vieri dostał to na co zasłóżył taka jest prawda A ta nagroda wpełni mu sie należy, niech już odejdzie z Milanu bo Inter dał nam zwykłego pasożyta który tylko okrada nasz budżet
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 06 gru 2005, 19:40
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:A to ze kase bierze duzo (choc nie iwadomo ile) to napewno nie zaszkodzi Sylvio i nie zacznie sprzedawac najlepszych
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Nie ma co juz rozpaczac ze jest w naszej kadrze Bobo trzeba to zniesc i poczekac do konca sezonu wtedy napewno sie z nim rozstaniemy no chyba ze złapie forme
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:P.S. 200 strona wybiła
Ajgor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 gru 2005, 19:56
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 06 gru 2005, 20:02
Czyli muszę wielbić wszystkich zawodników mojego ulubionego klubu? Nawet jeśli są ogromnymi pomyłkami, sprowadzeni zostali jako zapchajdziury i ciągną grubą kase za piach? Kim jesteś, że oceniasz jakimi kibicami są inni?wazi pisze:W tym jednym zdaniu są dwa stwierdzenia, które nie powinny być wystukane z klawiatury prawdziwego kibica Milanu.
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 06 gru 2005, 20:03
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 06 gru 2005, 20:05

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 gru 2005, 21:36
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 06 gru 2005, 21:36
a jednakŻniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:ednak Maldini zagra mam nadzieje ze nie zapłavi za to zadna kontuzja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 gru 2005, 21:40
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 gru 2005, 22:39
Łukasz_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio