Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 15 lis 2005, 22:47
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 25 lis 2005, 11:50
marcin90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 25 lis 2005, 12:48
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 25 lis 2005, 17:39
Zgadzam się nie jest źle tylko, że jest bardzo źle, że został w Liverpoolu. Na treningach może dawać z siebie nawet 100000% być w życiowej formie, a i tak nie wejdzie bo nie jest Hiszpanem. No chyba, Reina dozna kontzuji, wtedy szanse są. Nie wiem dlaczego uważasz, że w Liverpoolu ma jeszcze szansę gry. Prawda jest taka, że co by Dudek nie zrobił, zdrowego Reine nie wygryzie ze składu. Jeśli słowa Beniteza, o tym, że nie puści Dudka okażą się prawdą wtedy Dudek może mieć wielkie problemu z wyjechaniem na mundial.Łukasz[ACM] pisze:Dudek zostanie w liverpoolu co też wcale nie jest źle bo żęby grać w 1 składzie musi wykopać z niego reine więc musi na treningach pokazać 100% swoich umiejętności i Jansa też o tym wie ale jak dla mnie Boruc jest bardziej obiecującym bramkarzem na przyszłość Wink
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 25 lis 2005, 19:31
Krawcu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 06 gru 2005, 14:22
Benitez powiedział, że jest mu Dudek potrzebny i w tym miesiącu na pewno otrzyma sznasę gry. Ale pożyjemy, zobaczymy. Ja uważam, że jego czas w tej drużynie już minął, chociaż wiele osób tak mówiło juz rok temu, a jednak Dudi został ich bohaterem.krAwcU pisze:Wg mnie odejdzie w trakcie zimowego okienka. Myślę, że znajdzie się kilku chętnych na Jurka. Ostatnio spekuluje się, że Jerzy może odejść do Benfiki. Myślę, że byłby to dobry wybór, gdyż klub ten jest dobrą drużyną potrzebującą bramkarza, więc Polak miałby pewne miejsce w składzie. Oby tylko Rafa wypuścił go z Liverpoolu...
marcin90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 06 gru 2005, 15:40
Tomi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 gru 2005, 15:50
Który klub z tych które będą grały dalej w LM zechce JurkaTomi pisze:A mi sie zdaje że odejdzie,dziś np.Zagra Carson bo Dudek jest chory(nie wiadomo na co)i pewnie przejdzie do klubu ktory gra w CL
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 06 gru 2005, 18:50
ArsenalNiggaz pisze:Który klub z tych które będą grały dalej w LM zechce JurkaTomi pisze:A mi sie zdaje że odejdzie,dziś np.Zagra Carson bo Dudek jest chory(nie wiadomo na co)i pewnie przejdzie do klubu ktory gra w CL
Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 06 gru 2005, 18:52
ArsenalNiggaz pisze:Który klub z tych które będą grały dalej w LM zechce JurkaTomi pisze:A mi sie zdaje że odejdzie,dziś np.Zagra Carson bo Dudek jest chory(nie wiadomo na co)i pewnie przejdzie do klubu ktory gra w CL
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 06 gru 2005, 19:26
Co do pierwszego to wątpie, żeby włodarze z Philips Stadium zrezygnowali z kapitalnego Gomesa na rzecz starszego Dudka...wierzysz w garbate aniołki ??Tobik33 pisze:wrócić do Holandii PSV , Feyenord.
Radzę Ci spojrzeć, że Dudek ma głowe na swoim miejscuTobik33 pisze: Radze tylko Dudkowi jedno "nie wracaj do Polski !!"
adekk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 06 gru 2005, 19:57
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pique7 » 06 gru 2005, 22:01
pique7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Santiago Muñez » 10 gru 2005, 11:55
Santiago Muñez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 10 gru 2005, 12:09
No chyba żarty sobie robisz..pique7 pisze: Juz w lecie miał go wykupic Arsenal lub PSV.Jednak Polak nigdzie nie odszedł. Teraz jest podobnie.
adekk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio