AC Milan (zbiorczy) - Strona 201

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3346

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 06 gru 2005, 22:44

Ha ha podobalo mi sie jak po ostatnim gwizdku Gattuso podbiegl do Poulsena.Mieli na pienku po pierwszym meczu tych druzyn wiec Rino musial sie wyzyc :P

Forza Milan.Pierwsze miejsce nasze ale walka w tej grupie i w tym meczu byla niesamowita.Az mnie glowa rozbolala :/

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 06 gru 2005, 22:44

Gratuluje wygranej :!: Moze trudno Wam bedzie uwierzyc, ale trzymalem mocno kciuki za Milan, bo chociaz we Wloszech to wrog nr.2 (nr.1 Roma ;)), to w Europie liczy sie sila Calcio :lol: Na dodatek nienawidze niemcow i chyba bym nie przetrawil tego, ze wloski klub zostal wyeliminowany przez szwabow :twisted:

Co do meczu. Milan gral dosyc nerwowo i tak jakby za wolno. Bramka Pirlo piekna, akcje po ktorych padly 2 bramki Kaki rowniez swietne. Co do schalke nie bede sie wypowiadal, zwlaszcza o panu co strzelil gola nr.1 dla niemcow, bo bym chyba bana dostal ;)

Milan gra dalej, ale jest pewne, ze musi cos zmienic w swojej grze, bo nie zajdzie daleko :roll:

Pozdro for all :)

P.S. Brawo Gattusso :!: - szkoda, ze mu w ryj nie dales :twisted:
Ostatnio zmieniony 06 gru 2005, 22:46 przez veelden^, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 06 gru 2005, 22:46

Dla mnie MIlan zagrał słabo, mało brakowała a powtórzył by się mecz z Liverpool'em, tzn nie mecz a sytuacja. Nie wiem czy zasłuzyli na ten awans czy nie, nie mi to oceniać jednak ich gra nie powaliła mnie na kolana. MI najbardziej podobała się gra Dario Rodrigueza. Walczył za dwóch jeszcze na koniec sprół się do Gattuso który cieszył sie jak małpa( z reszta nie trudno go z nia pomylić) która wygrała Lige Mistrzów.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 06 gru 2005, 22:46

UUUUUUUfffffffffffffff

koniec MIlan w 1/16

2 połowa ciekawsza ale czy lepsza nie wiem 2 przebłyski Kaki' i dwie ładne bramki i to chyba wystarczy bo cały mecz nie za bardzo mu wyszedł.
Sheva dobra akcje zrobił ladnie wyminał kilku obronców i wyłozył piłke Kace ktory strzelił.
Ładne zachowanie Pippo przy 3 bramce nie strzelał szukał Shevy ten nie trafił w piłke naszczescie podał do Kaki a ten spokojnie ograł 2 obronców i strzelił brame mimo iz w bramce było 3 zawdoników :lol:

bramka dla Schalke troche szczesliwa bo rykoszet nie widziałem dobrze ale wydaje mi sie ze piłka odbita od Pirlo ktory zagrał bardzo dorby mecz.

Rino to jest wojownik brawa dla niego za to co po meczu pokazał poulsenowi fajnie go Seedorf trzymał heheh a pozniej podbiegł do kibców :D

brawa dla Schalke za ambicje natomiast mimo wygranej Milanisci nie popisali sie nerwowa koncowka na szczescie wygrana ale gre trzeba poprawic.

Forza Milan
Ostatnio zmieniony 06 gru 2005, 22:48 przez Żniwiarze Umysłów-HUNTER-, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 gru 2005, 22:48

Łukasz[ACM] pisze:szkoda że Pippo dał Szewie tą piłke na plecy i jeszcze z kozłem
no nie wiem az tak zle nie zagral, to raczej Szewa z gorszej strony dzisiaj sie pokazal, w sumie podobala mi sie gra Pippo
Ale widzisz jak grali, zbyt nerwowo, po strzeleniu gola zaraz tracili bramke i to w glupi sposob
Mozna powiedziec iz mieli szczescie bo gdyby Kuranyi przymiezyl w tej sytuacji, w ktorej byl zupelnie sam przed bramka lepiej bylby remis :!:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 06 gru 2005, 22:49

Łukasz[ACM] pisze:P.S Jak tam szpaku Question Pare razy dziś zamecił
Najlepsze było "Kaka pociagnał jak powinien pociagnąc i 1-1" pomijajac Antiltopa i Kabjaszwilego itp. SzpaQ trzymał poziom
Mecz bardzo fajny, duzo walki i co najwazniejsze dużo bramek.Gratulacje, zasłużone zwycięstwo i awans ale po nastepnym meczu Gattuso nie bedzie sie już tak cieszył
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 06 gru 2005, 22:51

Chlopaczek pisze:Ha ha podobalo mi sie jak po ostatnim gwizdku Gattuso podbiegl do Poulsena.Mieli na pienku po pierwszym meczu tych druzyn wiec Rino musial sie wyzyc :P
Wielki pikarz maly czlowiek. Nie wiem co nim kierowalo ale jego zachowanie bylo zenujace i zalosne.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 gru 2005, 22:52

Nie ma się co czarowac że Milan męczy ostatnio... 50% swoich możliwości pokazują, długa przerwa w LM nas czeka i jeszcze końcówka rundy ( licze na komplet zwycięstw ). Teraz derby i mam nadzieje że się przełamią i wrócą do swojej optymalnej formy. W tym Shalke same wojowniki, strasznie zaczepiają no ale dziś mecz dla nich było o wszystko więc sie nie dziwie.

babel kaka pociągnął .. tak pociągnął jak miał pociągnać

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3346

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 06 gru 2005, 22:59

Bienias pisze:
Chlopaczek pisze:Ha ha podobalo mi sie jak po ostatnim gwizdku Gattuso podbiegl do Poulsena.Mieli na pienku po pierwszym meczu tych druzyn wiec Rino musial sie wyzyc :P
Wielki pikarz maly czlowiek. Nie wiem co nim kierowalo ale jego zachowanie bylo zenujace i zalosne.
Hmmm wnioskuje ze nie znasz calej sytuacji.Pewnie zauwazyles ze jak tylko Poulsen byl przy pilce to kibice przerazliwie gwizdali?Nie bez powodu.

Ale niewazne.Forza Milan.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 06 gru 2005, 23:00

Chlopaczek pisze:Ha ha podobalo mi sie jak po ostatnim gwizdku Gattuso podbiegl do Poulsena
Tylko kibicowi Milanu moglo sie to podobac. Kiedy tak wymachwial rekami nieodparcie nasuwaly mi sie na mysl sprawy zwiazane z ewolucja czlowieka :? No ale reakcja Poulsena byla dobra... uniesony kciuk, wyraz poblazania na twarzy jakby chcial powiedziec "Fajny jestes, naprawde..." :lol:

Co do meczu to walka niesamowita. Schalke postawilo sie i Milan mial ciezsza przeprawe niz sie wiekszosc spodziewala. Kaka - geniusz, 2,5 bramki, z czego najladniejsza nieuznana :wink:. Pirlo - genialny wolny. Dobry mecz Seedorfa, Gattuso jak zwykle walczak, ale jak dla mnie tym zachowaniem po meczu sie troche skompromitowal. No ale mniejsza z tym.
Reszta Milanu IMHO jakos tak bezbarwnie. No ale ja sie nie znam na calcio, moze tam tak graja :lol:
Co do Schalke to swietny mecz Poulsena. Mozna go nie lubic ale dzisiaj naprawde kilka odbiorow bylo najwyzszej klasy, no i ten spokoj. Wielkie brawa. Nieustepliwy Rafinha (w wersja Szpakowskiego chwilami 'Rafinio' :lol:) chwilami troche wersja zywiolowa :lol: Troche slabiej Kuranyi.

No ale ogolnie brawa za widowisko. :brawo:

Aha i jeszcze jedno - dzieki uprzejmosci niezniszczalnego Darka "Odkrywca Nowych Talentow" Szpakowskiego, wzbogaciliscie sie o nowego napastnika! Uwaga, cytuje - 'Dżilardińjo' :lol: :wink:

EDIT:
Aha, zapomnialem - to byl moj pierwszy post w dziale wloskim... Ufff trema troche byla :wink: w koncu tu sami fanatycy :wink:

:mike:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 gru 2005, 23:03

Odnośnie komenatorów to lepszy i tak jest Gmoch w studiu. To jest jedyny Grande Master. W zasadzie to słuchając go mógłbym się śmiać bez przerwy.

"Z dużego palca to strzelaliśmy kiedyś jak nie mieliśmy butów"

do Borka: "jestem pod wrażeniem pańskiego garnituru i w ogóle wyglądu zewnętrznego no"

Dobry był ten też specjalista co kibicował Schalke i oznajmił już na początku, że na prawej obronie zabraknie Kaki. HALA profesjonalizm.

Szkoda, że teraz zapomniałem kilku tekstów które miałem zapodać, ale może sobie przypomnę jeszcze.

Odnośnie samego spotkania to Milan nie zagrał za dobrze. Do wymiany jest ta ich obrona. Ktoś stwierdził, że ma prawie 200 lat :lol: Ciekawe co będzie za 2 sezony. Nagle pojawią się cudowni następcy? Nie sądzę. Gattuso bardzo mi się podoba jak walczak. Czasem przesadza a to co robił po zakończeniu spotkania to przesada, ale jest bardzo dobry w tym co robi na boisku. Kaka to samo. Sheva zawiódł dziś, ale nie jestem tym szczególnie zaskoczony. Schalke nie było drużyną gorszą, ale nie ma w składzie takich zawodników którzy w pojedynkę zapewnią zwycięstwo.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 06 gru 2005, 23:10

Tylko kibicowi Milanu moglo sie to podobac.
Nie tylko dla kibica Milanu ale takze dla kibiców reprezentacji Włoch

po pierwsze to ME z 2004 roku kiedy to w meczu Włochy - Dania rozpoczał sie ten konflikt.
Prowokacje ,prowokacje faule Poulsena az w koncu Totti nie wytrzymał.
po drugie pierwszy mecz Schalke - Milan w Niemczech rowniez Poulsen pokazał ze jest cham kiedy sedzia nie widzi ten kosi gestykuluje ,prowokuje
dzisiaj było słychac kiedy jest Poulsen przy piłce wtedy były głosne gwizdy kibice tym zachowanie dali do zrozumienia ze go "nie lubia" a jako ze gattuso jest uwielbiany przez kibiców to on po meczu podgrzał atmosfere i ucieszył kibiców tym zachowaniem nie przez przypadek potem podbiegł do kibiców.

Takze dla kibiców ktorzy nie interesuja sie Calcio to było chamskie zachowanie ze strony Rino ale dla kibiców Calcio było to pokazanie jakby ze strony Gattuso "my wygralismy i co teraz powiesz?"
Ostatnio zmieniony 06 gru 2005, 23:18 przez Żniwiarze Umysłów-HUNTER-, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 06 gru 2005, 23:13

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:pokazanie jakby ze strony Gattuso "my wygralismy i co teraz powiesz?"
Czyli zachowanie niegodne profesionalisty :? Nie mógł sie opanować :roll: :?: No trudno ,bywa... wstyd ,ale co tam.

Zachował sie jak Ruud w meczy Holandia - Armenia ( :?: ) :evil:

Gratulacje dla Milanu :brawo:

Pozdro

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 06 gru 2005, 23:15

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:rowniez Poulsen pokazał ze jest cham kiedy sedzia nie widzi ten kosi getykuluje ,prowokuje
czyli robil cos co dla wloskich pilkarzy jest codziennoscia wiec czemu sie dziwisz? Nie powinien tak podchodzic do Poulsena tylko po to zeby pokazac mu jak sie cieszy. Swoja droga Dunczyk swietnie go zripostowal tyk wyciagnietym kciukem :lol:

W sumie sie z toba zgadzam ze obaj sa chamami

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 gru 2005, 23:18

Ibrahimović pisze:Czyli zachowanie niegodne profesionalisty Nie mógł sie opanować No trudno ,bywa... wstyd ,ale co tam.
i kto to pisze, nie moge. Czlowieku a jak okreslisz bezsensowne zachowania Ibry, jezeli tylko mecz mu nie wychodzi :!: przeciez on wtedy jest w stanie zlamac przeciwnikowi noge - tak to jest profesjonalizm

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”