Losowanie Grup MS 2006

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: snake » 07 gru 2005, 19:34

Corinthians pisze:Dla mnie Meksyk jest jednym z faworytow mistrzostw. Zespół na równym poziomie, ze znakomitym trenerem i pilkarzami. Wszyscy chcecie, żeby Polska zagrała z Meksykiem, bo sugerujecie się pradawnym meczem, w którym to Polska B czy C wypociła remis
Jesli myslisz ze Meksyk jest trudnym zespolem to powiec mi jaki zespol z pierwszego koszyka jest latwy? Nie ma zadnego. Meksyk to jest jedyny na ktory wolalbym trafic. Jesli tak sie stanie to automatycznie zostanie wyeliminowane inne kraje z czwatrego koszyka ze strefy CONCACAF takie jak USA, Kostaryka, T&T z ktorymi poprostu Polska sie nie zmierzy w grupie. W tamim przypadku nie chcialbym trafic na nikogo innego, tylko na Iran, bo Korea juz nam pokazala na co ich stac. Bylo to juz dawno ale oni sie polepszyli. Tak samo Japoncycy. Wydaje mi sie ze sa niewygodnym rywalem. Jesli mialbym wybrac miedzy Arabia i Iranem to wole Iran. Poziom gry jest podobny. Te druzyny graly ze soba 10 razy. Iran wygral 4 razy a Arabia wygrala 3 razy. Ostatnim razem w 2001 roku byl remis 2:2. Bilans jest lepszy dla Iranu, ale Arabia grala wiecej razy na MS.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”