Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 157

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 07 gru 2005, 21:14

bagg pisze:Temu to się chyba za bardzo nowa reklama Heyah udzieliła .
Rzeczywiście...
_B_L_A_D_E_ pisze: i pamietajcie INTER JEST THE BEST
nie umie opowiadać bajek :lol:

Awatar użytkownika
_B_L_A_D_E_
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _B_L_A_D_E_ » 07 gru 2005, 21:16

hehehehehehhehehehe oj wy cfaniaczki :D:D:D:D:D ja swoje wiem ;) DAMY RADE :D:D:D i mam nadzieje ze jeszcze Wam szczena opadnie :D:D:D ;)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 gru 2005, 21:43

_B_L_A_D_E_ kiedy :?: :?: Mam nadzieje że podczas Derby :lol: opadnie mi bo pewnie - będę spodziewał sie po Interze czegoś więcej a będzie jak zawsze :wink:

Awatar użytkownika
_B_L_A_D_E_
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _B_L_A_D_E_ » 07 gru 2005, 21:46

zobaczymy drogi Lukaszku :D:D:D TYm razem bedzie inaczej !!!! zobaczysz, no ale bron swoich nikt Ci nie broni :)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 gru 2005, 21:53

HeHe :smoke: ja ich nie bronie... poprostu zaś mówisz Ty i wielu innych że będzie inaczej, ale ostatnimi laty też było strasznie a wygrywał kto wygrywał :wink: Więc teraz nie będzie inaczej :twisted: :bicz2:

Awatar użytkownika
_B_L_A_D_E_
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _B_L_A_D_E_ » 07 gru 2005, 22:00

ZObaczysz Tym razem Inter to musi wygrac !!!! Toldo niech zagra niech zagra Zanetti Atak Adriano-Martins.Cieszcie sie fani Milanu bo Matrix nie zagra !!! On by Wam wyczyscil druzynke :P ale ja i tak wierze w moich playerkow :D:D:D:D Kocham INTER !!!!

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 gru 2005, 22:04

Ojj już wiele razy było to MUSI :D Może wkońcu im sie uda, ale nie liczył bym na to. Mam nadzieje że Inter zagra najmocniejszym składem :twisted: Takie wygrane najlepiej smakują :roll: Milan może mieć problemy z obroną :? Nie wiem co z Maldinim, Simicem no i kontuzja Cafu. Ale damy rade :twisted: :twisted:

P.S Kocham Milan :wink: :mike:

Awatar użytkownika
_B_L_A_D_E_
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _B_L_A_D_E_ » 07 gru 2005, 22:14

Mocno bedziesz plakac po Tym meczu :D:D:D:D ale na to mam nadzieje nie ukrywajac :D:D:D ale chłopie Inter teraz o klase jest lepszy lepiej im sie gra jak nigdy !!! Imperatore sie wstrzelił i wogole posmakujesz tej goryczy ktorej czesciej smakowalismy My ale nie wszystko trwa wiecznie czuje ze to bedzie nasz sezon :D:D:D

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 gru 2005, 22:20

Ostatnio cały czas jej smakowaliście i do tego złe zachowanie doszło - niektórzy już tego psychicznie nie wytrymali. Widocznie się przejedli :wink: Może będę płakać, kto wie ale to samo dotyczy Ciebie. Hmm o klase lepszy :?: Czy wygrane 1:0 z Ascoli ; 1:2 z Messiną i remis z Rangersami świadczą o wysokiej formie Interu :?: Bo jeżeli tak to strasznie niedoceniasz Interu. Ale nie dziwie Ci sie bo w zeszłym sezonie byli królami remisów :lol: ( ale nie w meczach z Milanem :twisted: ) Adriano nie jest w szczytwej formie i da się go zatrzymać :arrow: Nesta. Ja jestem co do tego meczu spokojny, wiem na co stać Milan i że w takich meczach zawsze grają świetnie. :!: :!: Juz się nie moge doczekać. :P

Awatar użytkownika
_B_L_A_D_E_
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _B_L_A_D_E_ » 07 gru 2005, 22:24

Mam nadzieje ze zobaczymy cudowny mecz w ktorym wygra INTER, a Rangersi popatrz na sklad Interu ;) hmmm...........moze Inter nie wykorzystuje swoich sytuacji ale naprawde gra bardzo dobrze brak skutecznosci - chociaz teraz wstrzelil sie Adriano wstrzelił Martins no i Recoba plus niezawodny Cruz, zobaczysz :D:D:D a u Was kiepsko z Defensywa :D:D Nesta tez juz taki bezbledny nie jest porownujac go z Samuelem jest remis :D no a jak Mancio postawi na J.Cesara to Wam przysluge zrobi :D:D TO TRZEBA ZOBACZYC ;)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 gru 2005, 22:30

Nie będę się kłócił... bo to nie ma sensu :D Pare rzeczy co napisałeś wyżej nawet niechce mi się ich komentować bo uważam je za nieco głupie :? Ale się zgodze że to trzeba zobaczyć i zobaczymy wielkie widowisko. :!:

MarcinSzupke
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinSzupke » 08 gru 2005, 11:43

ufff.... Biedni kibice Milanu... żyjecie tylko historią, czy jak? Co było nie powróci. Mecze z poprzednich lat to już przeszłość. Teraz mamy (uwaga ważne!!!) sezon 2005/06, a nie 2004/05, albo 2005/06, kiedy to (baaardzo szczęśliwie) to Milan wygrywał. No ale nawet największych farciarzy szczęście w końcu opuścić musi. Nie twierdzę, że Inter wygra. Mam tylko nadzieję, że w niedzielę obejrzymy fantastyczne widowisko (nie taką żenadę jak Juventus - Milan z poprzedniego sezonu - 90 minut udawanej gry w podaj piłkę zaraz ci oddam), mam nadzieję, że Nerazzuri dadzą z siebie wszystko i pokażą kto rządzi w Mediolanie :wink:

A co do ostatnich wyników Interu, hmmm... z kim Milan ostatnio przegrał?... Chievo?... tak... no klasowa drużyna nie ma co... awcześniej Milanowi uratował zwycięstwo Pippo "emerytura tuż tuż" Inzaghi w 90 minucie, tak? To chyba było Lecce, tak? Oni nie są czasami na ostatnim miejscu?

Pozdrawiam wszystkich fanów Milanu (nadzieja matką głupców)

MarcinSzupke
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinSzupke » 08 gru 2005, 11:46

kurde, nie obudziłem się jeszcze :oops:
ERRATA: Znając prymitywne umysły kibiców Milanu, pewnie ktoś się zaraz doczepi stwierdzenia: Teraz mamy (uwaga ważne!!!) sezon 2005/06, a nie 2004/05, albo 2005/06 no ale poczekajmy (inteligentni wiedzą o co chodzi) :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 gru 2005, 12:11

MarcinSzupke pisze:ufff.... Biedni kibice Milanu... żyjecie tylko historią, czy jak? Co było nie powróci. Mecze z poprzednich lat to już przeszłość. Teraz mamy (uwaga ważne!!!) sezon 2005/06, a nie 2004/05, albo 2005/06, kiedy to (baaardzo szczęśliwie) to Milan wygrywał. No ale nawet największych farciarzy szczęście w końcu opuścić musi. Nie twierdzę, że Inter wygra. Mam tylko nadzieję, że w niedzielę obejrzymy fantastyczne widowisko (nie taką żenadę jak Juventus - Milan z poprzedniego sezonu - 90 minut udawanej gry w podaj piłkę zaraz ci oddam), mam nadzieję, że Nerazzuri dadzą z siebie wszystko i pokażą kto rządzi w Mediolanie Wink

Widze że derby sie zblizaja coraz wiecej dzieci którzy znikną jak wynik bedzie nie odpowiedni. Dziecko jak narazie to Ty tylko może żyć historią. Pewnie nawet nie było Cie na świecie jak Inter wygrał derby :lol:

Juve - Milan ?? wole Milan Juve z tego sezonu i gra która była jak walec :wink: a pamietasz Juve Inter i Nedved napocza Nerazzurich z wolnego :lol: wez troche zejdz na ziemie chłopczyku :lol:

Derby to derby rozumumiem ważny mecz "wojna" itd ale troche pokory. Bo nie wiem na jakiej podstawie tak piszesz. Nie ma faworytów ale wszystko przemawia na Milanem. Czy nie ? Tylko derby to derby....
MarcinSzupke pisze:Pozdrawiam wszystkich fanów Milanu (nadzieja matką głupców)
Moratti: "Odejdzie gry zdobede scudetto " = na zawsze Nerazzuri....

Pozdro fani Interu z którymi może zawsze "pogadać" Sorry miałem na niego nie zwracać uwagi bo wiem jak to jest z dziećmi. Ale troche mnie koleś rozbawił. Derby = mecz sezonu = czego Wam i sobie życze. :!:

P.S. MarcinSzupke - Znając umysł fanów Milan pomyslą znów dzieci szumią przed meczem :lol:

FORZA MILAN
Pozdro

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 08 gru 2005, 12:40

MarcinSzupke pisze:Znając prymitywne umysły kibiców Milanu
Powiedział co wiedział..
Pewnie ktoś się zaraz doczepi stwierdzenia: Teraz mamy (uwaga ważne!!!) sezon 2005/06, a nie 2004/05, albo 2005/06 no ale poczekajmy (inteligentni wiedzą o co chodzi) :wink:
Dzieki za jakże istotne uświadomienie, jestem zdruzgotany. Zaraz biegne zaopatrzeć sie w kalendarz, bo jeszcze przegapie sylwestra.
kurde, nie obudziłem się jeszcze :oops: :
Śpij ..zamknij oczy śnij..

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”