Real Madryt (zbiorczy) - Strona 213

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 07 gru 2005, 20:13

_B_L_A_D_E_ pisze:Kolego wszystko pieknie sie zgadzam ale Ronaldo to moj idol wiedz w zyciu nie powiedzial bym ze jest slaby a kto przy mnie mowi cos na jago temat niech odrazu trzyma garde ;)a co do transferow napisalem takie jakie sa mozliwe bo przeciez nie wymysle LAMPARDA RONALDINHO czy AIMARA bo na nich realu stac nie bedzie :D:D:D a Co TEVEZ zły jest ???? !!! człowieku on tam ciagnie to Corinthians :
Sorki nie doczytałem o Ronaldo :)

A Robinho grając w Santosie był zły ????

Tevez musi trawić do słabszego klubu żeby nauczyć się stylu gry europejskiego. Robinho popełnił ten bład i zobacz teraz za to płaci.

Ronaldinho
Ronaldo
Rivaldo
R.Carlos

Potrzebowali czasu żeby pokazać swoje umiejentości. Real myślał że jak kupi Robinho to to będzie nowy Ronaldinho :) :P

Awatar użytkownika
_B_L_A_D_E_
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _B_L_A_D_E_ » 07 gru 2005, 20:17

szczerze ?? Zobacz jak zrobili z Messim ?? nic nie wolali ze gwiazda nie czarowali a chlopak spokojnie trenowal rozwijal sie i nie myslal ze "o jak nie bede trenowal i tak zagram bo gwiazda jestem" pozniej wyskoczyl glodny sukcesu i slawy i oto jest !! chłopak mnie zdumiewa chociaz przyznaje ze nie lubie barcelony :P drazni mnie jakos :P ;) ale Ronaldo tam czarowal :D:D:D w INTERZE też :D:D a co do Cicinho juz wolaja ze nowy Cafu :D widzialem go pare razy i strasznie mi sie podobal :)

mistrz_ciętej_riposty
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistrz_ciętej_riposty » 07 gru 2005, 20:27

Tobik33 pisze: Tevez musi trawić do słabszego klubu żeby nauczyć się stylu gry europejskiego.
Otóż to. Jeśli Tevez nie zacznie trawić to nie ma szans na zwojowanie Europy.

A tak na temat Robinho to ten sezon można uznać jako aklimatyzację, a nie pod żadnym pozorem za rok stracony. Jeśli nowy trener Realu nadal będzie na niego stawiał to chłopak złapie rytm i udowodni na co go stać.

Awatar użytkownika
_B_L_A_D_E_
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _B_L_A_D_E_ » 07 gru 2005, 20:31

ja sie z panami zgadzam lecz czy druzyna taka jak Real Madryt zwana "Królewscy" moze pozwolic sobie aby miec 1 skład i do tego miec w nim zawodnikow ktorzy sie aklimatyzuja ???ROBINHO jest super i skakalem z radosci jak go kupowali ale nie mozna sobie tak pozwolic bo Barca znow za daleko odjedzie

mistrz_ciętej_riposty
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistrz_ciętej_riposty » 07 gru 2005, 20:48

Ależ ja nie mam nic przeciwko temu żeby Barcelona daleko odeszła :) ba, nawet jest to w tej chwili dla mnie priorytetem bo jestem jej kibicem. Jeśli chodzi o Robinho to życze mu powodzenia i szybkiej aklimatyzacji bo chłopak ma talent. Tyle na ten temat. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
_B_L_A_D_E_
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _B_L_A_D_E_ » 07 gru 2005, 20:53

poczekaj poczekaj nie ma tak duzej straty mam nadzieje ze te transferki zostana w czesci spelnione i real zacznie cos cykac :D:D mam nadzieje ze bedziesz plakal na swoich ulubiencow :) pozdro for You :D

mistrz_ciętej_riposty
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistrz_ciętej_riposty » 07 gru 2005, 21:01

Nie wiem jakim sposobem moge płakać na nich, no ale jak mowisz. Podaje sie na Twoje doswiadczenie. Fajna sprawa musi byc ;) Myślę, że mogę płakać przez nich:) co jednak raczej mi sie nie zdarza... A co do pykania Realu to poczekałbym do zmiany prezydenta klubu. Perez jest zbyt kapryśny, a w taki sposob daleko nie zajdzie. Syzyfowe prace z nowymi szkoleniowcami, a taka ciągła karuzela nie rokuje dobrze na przyszłość.

Awatar użytkownika
_B_L_A_D_E_
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _B_L_A_D_E_ » 07 gru 2005, 21:05

Niestety drogi przyjacielu musze sie z Tobą zgodzić :( Luxemburgo był super popatrzcie na Wenngera , fergusona !!!oni mieli czas na budowe zespolu mimo to nadal nic nie maja a Luxi ile dostal kilka miesiecy :( straszna sprawa !!! potrzeba ratunku w postaci zmian w zarzadzie kocham z tamtad Ronaldo !!!!wiec musze im kibicowac czy chcial czy niechcial ;)

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 07 gru 2005, 21:45

Widze ze mamy sojusznika w kibicu nerrazurrich :) To dobrze, bo ja tez poza Realem, ktorego kocham, sympatyzuje z Interem :D Zgadzam sie ze transfery i wzmocnienia sa niezbedne. Wierze tez w Robinho i mam nadzieje ze CI wszyscy, ktorzy go juz skreslili wkrotce przekonaja sie jak bardzo sie mylili :) Na zmiane prezesa nie ma jednak co liczyc, Perez raczej zostanie do 2008 roku. Pozostaje tylko wierzyc, ze sie w koncu otrzasnie i wprowadzi reformy w druzynie.
P.S. Trzymam kciuki za Inter w niedziele w derbach Mediolanu
Pozdro Blade

Awatar użytkownika
_B_L_A_D_E_
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _B_L_A_D_E_ » 07 gru 2005, 21:52

Dzieki chłopie !!! Wszyscy bedziemy trzmać kciuki i damy rade Ac Milan to nic wielkiego :P a Real, Real wkoncu chwyci rytm i zacznie wygrwac z Ronaldo ktory podbije Europe !!!a w Madrycie taka wscieklosc ze transferki sa nieuchronne wiec licze ze ktorys z moich typowanych ich wzmocni wtedy widze szanse dla "Galacticos" Pozdrowka dla Ciebie makis

Pozdrówka ziombel, chyba powoli będziemy się żegnać.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 gru 2005, 22:00

B_L_A_D_E pisze:Wszyscy bedziemy trzmać kciuki i damy rade Ac Milan to nic wielkiego
Bądźmy poważni :lol: Nie ważne czy to wielkie zadanie czy nie, Inter nie wygra 8) Oczywiście nie odbieram mu szans na zwycięstwo... Co do Realu to mimo rezerw niespodziewałem się że Real wczoraj przegra, myślałem że będzie remis. Real miał okazje żeby podwyższyć no ale PECH. Zobaczymy co pokaże nowy tymczasowy coach :D

Awatar użytkownika
_B_L_A_D_E_
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _B_L_A_D_E_ » 07 gru 2005, 22:35

Lukasz bierzemy rozjem az do meczu i juz nie gadamy bo na kazdym temacie bedzim to walkowac :D:D:D narazie ROZJEM :D:D:D a Real zobaczymy tymczasowym coachem moze cos zdzialac :D:D:D

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 07 gru 2005, 22:39

dalej sie łudzicie ze Lopez cos osiągnie z realem???????? prawda jest taka ze chocby jaki trener nie przyszedł to i tak nic nie osiągnie bo tym zawodnikom brakuje juz motywacji, wiekszosc osiągneła juz w piłce wszystko i teraz tylko zarabiają dobrą kase bo głupi perez im płaci nie za gre tylko na nazwiska :P mnie to oczywiscie nie martwi, ale do 2008 roku sytuacja sie nie zmieni :!:

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 08 gru 2005, 9:49

Slyszeliscie ostatnia rewelacje prasy, ze Real chce kupic Ibrahimovica za 51 mln euro :?: Ah te spekulacje prasowe :D Chociaz ja bym sie nie obrazil, to wspanialy pilkarz, ale Juve go raczej nie pusci. Z drugiej strony 51 mln to kupa kasy. Fajnie ze lacza takiego pilkarza z Madrytem. Pomarzyc ludzka rzecz... :D

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 08 gru 2005, 9:55

Laczyc takiego pilkarza z realem z reszta nie po raz pierwszy w obecnej sytuacji w klubie to po prostu skandal !! Moje zdenerwowanie poczynaniami Pereza rosnie z dnia na dzien, chyba w koncu przestawie sie na inny klub a wroce do madrytu jak perez odejdzie.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”