Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 28 mar 2021, 15:28
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 28 mar 2021, 18:31
Wyspy handlowe?piotrcies pisze: ↑28 mar 2021, 15:28W mojej galerii punkt podobny do Sicksticka (serwis+akcesoria) zaczął ostatnio sprzedawać usługi dla domu (bodajże internet jednego z dostawców) i są obecnie otwarci; punkt sprzedający galanterię zaczął sprzedawać jakieś niemieckie testy na COVID - też jest otwarty. Trzeba dziś kombinować, ale się udaje.
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 28 mar 2021, 19:41
Jaką chcesz poradę, jak to poradzić powinien jakiś doradca podatkowy albo nawet ogarnięty księgowy Twojemu szefowi? Ja wiem tyle co sam poczytam albo usłyszę od znajomych czy klientów. A dużo rzeczy z tego co słysze się przydaje.
o PKD się mówiło już dawno. Ludzi, którzy wpisywali sobie różne PKD albo zmieniali główne albo zmieniali dane na FV, żeby podciągnąć działanie pod dane branże znam przynajmniej kilku. Naprawdę, mega szanuje ludzi, którzy w Polsce potrafią prowadzić firmę w 100% legalnie, ale takich jest pewnie promil.
DDK
DDK

gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 29 mar 2021, 11:06
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 mar 2021, 15:47

cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 29 mar 2021, 15:59
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 29 mar 2021, 16:11
To wszystko fikcja, na granicy ruch jak na jarmarku.cloner pisze:
kolejny sposób na zniechęcenie do podróży oraz kupowanie testów w Polsce![]()
wszyscy na kwarantannę2:
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 29 mar 2021, 16:16
Jestem ciekawy kto to napisal. Na poludniowej granicy ruch pojazdow zapierdziela az milo. Tak samo na granicy z Niemcami.
Sesto Elemento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 mar 2021, 16:19
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 29 mar 2021, 18:15
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 29 mar 2021, 21:32
No właśnie u nas jedna wyspa z ciuchami jest otwarta. Napisali na kartce A4 mazakiem "odbiory internetowe", a normalnie obsługują.sickstick pisze: ↑28 mar 2021, 18:31Gdybyśmy mu mieli lokale to też byśmy normalnie handlowali, bez żadnej potrzeby kombinowania - sprzedajemy przecież m.in usługi Play czy Virgin. Natomiast wyspy handlowe są objęte lockdownem niezależnie od prowadzonej działalności, niezależnie czy masz wyspę z usługami kosmetycznymi, salon Play czy lody na gałki - lockdown = zamknięte wyspy. Nie da się tego obejść. Kombinować można tylko jeśli masz sklep w lokalu.
futbolowa
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 29 mar 2021, 22:32
piotrcies
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio