Real Madryt (zbiorczy) - Strona 214

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 08 gru 2005, 11:19

makis pisze:Slyszeliscie ostatnia rewelacje prasy, ze Real chce kupic Ibrahimovica za 51 mln euro :?: Ah te spekulacje prasowe :D Chociaz ja bym sie nie obrazil, to wspanialy pilkarz, ale Juve go raczej nie pusci. Z drugiej strony 51 mln to kupa kasy. Fajnie ze lacza takiego pilkarza z Madrytem. Pomarzyc ludzka rzecz... :D
Dobrze, że za marzenia nie karają. Ibrahimović nie po to przychodził w roli Noego do Juventusu, ażeby teraz Real go zakupił.
luk1208 pisze:alej sie łudzicie ze Lopez cos osiągnie z realem???????? prawda jest taka ze chocby jaki trener nie przyszedł to i tak nic nie osiągnie bo tym zawodnikom brakuje juz motywacji, wiekszosc osiągneła juz w piłce wszystko i teraz tylko zarabiają dobrą kase bo głupi perez im płaci nie za gre tylko na nazwiska mnie to oczywiscie nie martwi, ale do 2008 roku sytuacja sie nie zmieni
Lopez? Claudio Lopez, Jennifer Lopez? Fransisco Lopez? Taak, wynitni trenerzy, co osiągną wszystko z każdym :whistle:
Głupi Perez? A no inteligensją ostatnimi czasy nie grzeszy. Czy głupi, nie wiem, nie gadałem z nim, ale wierzę Ci na słowo.
Kasa za nazwiska ... w Manchesterze United ( choć kocham ten klub ) jest identycznie. Ubolewać nad tym trzeba, modlitwa, pokuta + spowiedź, może damy radę coś wywalczyć :won:

Do 2008 roku sytuacja się nie zmieni, zaiste. W dwa lata w sumie, nie da się zbudować czegoś z niczego. Wartość poszczególnych zawodników maleje wprost proporcjonalnie do występów na murawie. No ale skoro ( podobnie jak w Milanie ) dziadki mają decydować o motorze napędowym nowego samochodu, to sory, ale prędkości on nie rozwinie :angry2:

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 08 gru 2005, 15:02

makis pisze:Slyszeliscie ostatnia rewelacje prasy, ze Real chce kupic Ibrahimovica za 51 mln euro :?: Ah te spekulacje prasowe :D Chociaz ja bym sie nie obrazil, to wspanialy pilkarz, ale Juve go raczej nie pusci. Z drugiej strony 51 mln to kupa kasy. Fajnie ze lacza takiego pilkarza z Madrytem. Pomarzyc ludzka rzecz... :D
Na bank przejdzie już to widze :) Choć Pereza to na wszysto stać :) Jak Ibra by przeszedł to wcale by to za bardzo Realowi nie pomogło im jest potrzebny porządny rozgrywający. Jak już mówilem Real może skończyć ja MU czego im nie życze ale takie są fakty....

POZDRO 4@ll

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 08 gru 2005, 15:54

Wiecie co mi sie najbardziej podoba? To, ze aktualnie Real jest w sytuacji jakiej jest, wiec kazdy chce byc fajny i powiedziec cos nowego, koniecznie sensacyjnego. Niewazne, czy pracuje w Marce, Asie czy w Nowym Dniu. Tak wiec w Realu beda juz pracowac Mourinho, jego asytstentem bedzie Capello a reczniki bedzie podawal Benitez. Nowych zawodnikow jest juz tylu, ze trzeba bedzie stworzyc 4 druzyny, zeby wszyscy mogli grac w LM. Tylko nie wiem za bardzo dlaczego nikt jeszcze nie wspomnial, ze ja tez mam podpisac kontrakt w Madrycie :think: Tylko jak juz to info tez poda prasa, to prosze nie zalewajcie mnie pytaniami, bo i tak obowiazuje mnie tajemnica.

Ale to przeciez nic zlego. Im za to placa, to jest ich praca. Najsmieszniejsi w tym wszystkim sa ci, ktorzy wierza w to wszystko. Czasem wypada sie zastanowic nad tym co sie przeczyta na Onecie czy innym wysoko wiarygodnym portalu a nie lykac wszystko i podniecac sie do absurdalnych granic.
To tyle. Taka mala dygresja. Pozdro dla wszystkich naiwnych :D
:mike:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 08 gru 2005, 19:40

Tobik33 pisze: Jak już mówilem Real może skończyć ja MU

Niestety nie, Real wyszedl z grupy MU nie, 60% sznas mamy że trafimy na wlochów...Juve, Inter, Milan... :wink: :mike:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 gru 2005, 20:13

Macie szczescie ze nastepne mecze odbeda sie za 3 miechy. Z obecna forma nie mielibyscie szans awansu z zadna rozstawiona druzyna

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 08 gru 2005, 20:19

Toudinho pisze:Niestety nie, Real wyszedl z grupy MU nie, 60% sznas mamy że trafimy na wlochów...Juve, Inter, Milan... :wink: :mike:
Powiedziałem "może" a nie że skończyli tak ja MU. Teraz awansowali ale za rok mogą już nie awansować... Real trafiając na Juve albo Ac Milan w tej formie może odrazu oddać walkower :) :P
Ostatnio zmieniony 08 gru 2005, 20:20 przez Tobik33, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 08 gru 2005, 20:19

Niestety nie, Real wyszedl z grupy MU nie, 60% sznas mamy że trafimy na wlochów...Juve, Inter, Milan...

Nie obraziłbym się. Zgadzam się z Bieniasem. Macie ogromne szczęście, że do meczów jeszcze kawał czasu. Gdybyście mieli grać z Juve jutro to mógłby być piękny pogrom. A tak, jeśli je wylosujecie będę musiał na to poczekać jeszcze 3 miesiące :?

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 08 gru 2005, 20:22

Toudinho pisze:60% sznas mamy że trafimy na wlochów...Juve, Inter, Milan...

Przeciez z Milanem czy Juve to wam bedzie ciezko jak np. z Barcelona :lol:

Obecnie Milan czy Juve sa o klase lepsze od Realu ,ale do 1/8 jest daleko cos sie moze zmienic w Realu ,ale czy na lepsze :roll:

Zobaczymy :P

Pozdro

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 08 gru 2005, 20:34

Ibrahimović pisze:Toudinho napisał:
60% sznas mamy że trafimy na wlochów...Juve, Inter, Milan...

Czy ja dobrze rozumiem Ty sie cieszysz ,ze Real moze trafic na Włochów

Nie nie ciesze się, czy odpadniemy z wlochami czy z anglikami nie robi mi to roznicy, nie am sie co ludizc na jaka kolwiek szanse w LM sa tak silne ekipy ze nawet wielki Milan, Juve beda miały problemy...Nie sądze by Real w ciągu 3 miesiecy nabrał mistrzowskiej formy chociaz 3 lata temu, tracił ja w mgnieniu oka...

Juz niedługo styczen kolejne okienkop transferowe...moze jakies nowe twarze... :roll:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 08 gru 2005, 21:34

heh chyba kibice Realu bedą sie modlic zeby nie trafili na Juve , bo historia ,mmoze sie powtórzyc i znowu bedzie kleska :P
A tak powaznie to stawiam ze Real trafi na Arsenal i bedzie to super widowisko i oczywiscie wygra Arsenal :wink:
juz jutro sie przeknamy kto ma racje w kwesti przeciwników :P

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 08 gru 2005, 21:37

luk1208 pisze:juz jutro sie przeknamy kto ma racje w kwesti przeciwników

Jutro to sie przekonamy jakie beda grupy MŚ 2006 ,losownie LM odbedzie sie 16 Grudnia

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 08 gru 2005, 21:39

Jutro to sie przekonamy jakie beda grupy MŚ 2006 ,losownie LM odbedzie sie 16 Grudnia
heh to mi sie pomyliło, ale wiedziałem ze jakies jutro jest losowanie :P
dzieki za poprawke :wink:

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 08 gru 2005, 22:50

Trener piłkarzy londyńskiego Arsenalu, Arsene Wenger stwierdził, że nie jest zainteresowany pracą w Realu Madryt.

Wenger jest wymieniany jako jeden z potencjalnych następców Vanderleia Luxemburgo, zwolnionego z tego hiszpańskiego klubu.

- To może być bardzo atrakcyjna propozycja, ale tylko dla takiego trenera, który aktualnie jest bez pracy - uważa Wenger. - Real nie gwarantuje stabilności zatrudnienia, w ostatnim 2,5 roku w klubie pracowało pięciu szkoleniowców. Tak częstych zmian w klubie nie można tłumaczyć tylko winą trenerów, problem słabszych rezultatów uzyskiwanych przez Real jest poważniejszy.

Wenger dodał, że ma z angielskim klubem kontrakt podpisany do
zakończenia sezonu w 2008 roku i chce się z umowy wywiązać.

Trener piłkarskiej reprezentacji Anglii Sven-Goran Eriksson zdementował informacje o propozycji objęcia funkcji trenera madryckiego Realu po zdymisjonowanym w niedzielę przez kierownictwo klubu Brazylijczyku Vanderlei Luxemburgo.

- Nie mam i nie miałem żadnego kontaktu z przedstawicielami Realu w sprawie pracy w tym klubie - stwierdził Eriksson w wywiadzie udzielonym szwedzkiemu dziennikowi "Nya Wermlands-Tidningen". - Wszystkie informacje na ten temat są nieprawdziwe.

Eriksson dodał, że obowiązuje go 2,5 letni kontrakt jako trenera reprezentacji Anglii i zamierza się z niego wywiązać.

To kto w takim razie będzie nowym trenerem ? Capello raczej odpada... więc Dechamps albo le Guen ?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 gru 2005, 22:54

Real na dzień dzisiejszy byłby skazany na porażkę praktycznie z każdym z możliwych przeciwników, ale zanim dojdzie do pierwszych spotkań może się jeszcze coś zmienić. Nie liczę na to, że Real zacznie grać dobrze, ale może będą grać chociaż nieco lepiej niż obecnie. Wtedy w przypadku słabszej dyspozycji takiego np: Arsenalu, szansa Realu jakaś by była. Dużą rolę jak zwykle odegra szczęście i to nie tylko podczas losowania, ale i samych spotkań. Iker i Ronaldo mogą jeszcze pociągnąć ten wózek.

A teraz mały bonus :lol: Nigdy wcześniej tego nie robiłem bo nie uznaję tego typu napinki, ale ten koment mnie tak totalnie rozbawił, że nie mogę wytrzymać i muszę go tutaj wkleić :P

Komentarz ten pochodzi z fioletowej stronki Realu pod tematem o odejściu Luxemburgo.
2005.12.08, godz. 21:41, piteras
a mnie to denerwuje ...................ile w ciagu 2 czy 3 sezonow mozna zmieniac tRENErow ...................strasznie zle REAL zrobil trza bylo dac mu szanse a w oknie zimowym kupic takich pilkarzy jak: c.ronaldo , bonera , ioqiemte z udinesse poczekac na raULA el kapitano i jeszcze kogos np.xabi alonso w defensywe i to by tak wygladalo
-----------------------------------i.casijas------------------------------------------------------
r.carlos------------------bonera------------ramos---------------------diogo----------------
----------------------xabi alonso ----------beckcham ----------------------------------------zizu---------------------------z.ronaldo-----------------baptisa------------------ronaldo---------------robinho(raul)--
a nie nakupuja cioty w zimie albo jaki hu..... i lipa bedzie to my musimy wygrac na Now Camo zeby miec 3 pkt. i Wygrac la lige a co dopiero mazyc o LIDZE MISTRZow
:lol2:

Więcej nie będę wklejał takich rzeczy :roll: To był pierwszy i ostatni raz.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 08 gru 2005, 23:01

Ja chcialbym zeby trafili na Inter. To bylby ciekawy mecz, pilkarze typu Figo, Solari i Samuel mieliby szanse zeby znowu zaprezentowac sie przed kibicami na Santiago Bernabeu i pokazac ze zbyt wczesnie z nich zrezygnowano ( a tak bylo moim zdaniem z Solarim i Samuelem). Nie obrazilbym sie tez na Liverpool. Wyniki meczow z tymi druzynami bylyby sprawa otwarta. Ale Juve i Milan... To juz co innego, obawiam sie ze sa teraz poza zasiegiem :)

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”