Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilos15 » 07 gru 2005, 18:45
Kamilos15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 07 gru 2005, 20:06
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _B_L_A_D_E_ » 07 gru 2005, 20:21
_B_L_A_D_E_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistrz_ciętej_riposty » 08 gru 2005, 15:39
mistrz_ciętej_riposty
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 08 gru 2005, 16:03
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rycy » 08 gru 2005, 16:52
Rycy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistrz_ciętej_riposty » 08 gru 2005, 17:05
mistrz_ciętej_riposty

Post Wyświetl pojedynczy post autor: prezesliga6 » 09 gru 2005, 17:32
prezesliga6
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 gru 2005, 18:52

info znalezione w necie :Jak informuje Biuro Prasowe KP Legia Warszawa, w dniu 9 grudnia br., Klub pozyskał nowego zawodnika. Jest nim 23 letni brazylijski piłkarz, Roger Guerreiro. Urodził się 25 maja 1982 roku. Mierzy 185 cm i waży 80 kg. Występuje na pozycji lewego pomocnika. Swoją karierę rozpoczynał w zespole Sao Caetano. Następnie występował w tak znanych klubach jak Corinthians w 2003. Rozegrał w tym czasie 25 spotkań w ramach Copa Libertadores i lidze brazylijskiej.
W 2004 roku jako zawodnik Flamengo wystąpił w 60 spotkaniach strzelając 12 goli. Rok później był już podstawowym zawodnikiem Celty Vigo, z którą awansował do I ligi hiszpańskiej. Ostatnio występował w zespole Juventude.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 09 gru 2005, 18:59
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 gru 2005, 18:59
Spoko, ten do Legii przyjdzie razem z Jeleniem. Widzę, że nawet ludzie kibicujący Legii nie widzą polityki transferowej swojego klubu. A jeśli to nie polityka, to cóż... z poprzednich transferów wnioskuję, że Kaźmierczaka w Legii nie będzie.cloner pisze:Kazmierczak
Co mu się stało, że zawitał do Polski? Wzrok stracił, czy mu nogę urwało w ostatnim czasie, bo nie wierzę w brak defektów.cloner pisze:Następnie występował w tak znanych klubach jak Corinthians w 2003. Rozegrał w tym czasie 25 spotkań w ramach Copa Libertadores i lidze brazylijskiej.
W 2004 roku jako zawodnik Flamengo wystąpił w 60 spotkaniach strzelając 12 goli. Rok później był już podstawowym zawodnikiem Celty Vigo, z którą awansował do I ligi hiszpańskiej. Ostatnio występował w zespole Juventude.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 gru 2005, 19:10
niestety, ale masz racje, predzej wyjedzie zagranice, anizeli trafi na Lazienkowskapiwus pisze:Spoko, ten do Legii przyjdzie razem z Jeleniem. Widzę, że nawet ludzie kibicujący Legii nie widzą polityki transferowej swojego klubu. A jeśli to nie polityka, to cóż... z poprzednich transferów wnioskuję, że Kaźmierczaka w Legii nie będzie
hmm, nie wiem co sie stalo, ale w lidze brazylijskiej pilkarze nie dostaja jakichs super wynagrodzenpiwus pisze:Co mu się stało, że zawitał do Polski? Wzrok stracił, czy mu nogę urwało w ostatnim czasie, bo nie wierzę w brak defektów
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 09 gru 2005, 19:32

A dlaczego Cantoro zawitał do Polski ... o jakich defektach ja nie wiem ?piwus pisze:Co mu się stało, że zawitał do Polski? Wzrok stracił, czy mu nogę urwało w ostatnim czasie, bo nie wierzę w brak defektów.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 09 gru 2005, 19:40
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 gru 2005, 19:57
Święte oburzenieZico_FCI pisze:A dlaczego Cantoro zawitał do Polski ... o jakich defektach ja nie wiem ?
Nie martw się, w styczniu będzie Jeleń.Zico_FCI pisze:Szkoda, że z transferu Milijasa raczej nic nie będzie ale nie można mieć wszystkiego.
petru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio