Również nie jestem zwolennikiem talentu Ruuda. Strzela wiele bramek i chwała mu za to. Ale on nie zna takiego pojęcia jak technika.futbolowa pisze:Niestety. W ogóle nigdy go nie lubiłam i mam nadzieję, że klub się go pozbędzie i kupi bardziej przydatnego zawodnika. Fakt - strzela dużo bramek, ale tylko jak mu piłka 'skapnie' gdzieś w polu karnym. Jest takim samym drewniakiem na patykowatych nogach jak nasz Grzesio.Manumef pisze:Ruud van Nistelrooy to z pełnym zaangażowaniem grał w meczu z Villarreal, gdzie miał na sobie opaskę kapitana. Wczoraj niepokazał nic. Zupełnie nic...
Ricardo Oliveira przybywaj!
Też nie chcę skreślać Crisa, bo to jednak dwudziestolenit zawodnik, który dopiero co przeżył śmierć ojca, doświadczył upokorzenia 9domniemany gwałt). Tylko martwi mnie jego zaangażowanie w grę.futbolowa pisze:Znowu poprzesadzał z tymi sztuczkami. Jak nie przesadne dryblingi, to jakiieś sztuczki, które niewiele dają... Ja jednak Crisa bym nie skreślała. Jest młodym i naprawdę dobrym zawodnikiem.Manumef pisze:Cristiano Ronaldo wygrałby konkurs na najbardziej efektownego piłkarza. Szkoda tylko, że jego sztuczki techniczne nie przynoszą pożytku drużynie.
I zrobił to w najbardziej odpowiednim momencie dla niego.fieldy pisze:Nawet Keane odszedł bo się odważył skrytykować kolegów - teraz widać jak trafna była jego opinia.
Nie przekreślaj zawodnika po jednym nieudanym meczu.Diamen23 pisze:Przed wczorajszym meczem bardzo ceniłem Rio Ferdinanda i Cristiano Ronaldo. Pierwszego uważałem za jednego z najlepszych obrońców świata , a Portugalczyk był dla mnie synonimem techniki i pięknych zagrań. Powiem więcej po mistrzostwach Europy zakochałem się w grze tego piłkarza. Widocznie obu zbyt wysoko ceniłem. Tak słabego meczu w ich wykonaniu nigdy nie widziałem!
Podskakiwałbym z radości gdyby do United dołączyli piłkarze z takim talentem, potenjałem i ambicją jak w/w Park i Zokora.Diamen23 pisze:Man.U się skończyło. Ba , nic nie zapowiada zmian na lepsze. Odejdą pewnie gwiazdy a na ich miejsce sprowadzone zostaną Zokory i Parki. Nie sądze by Glazer wydał trochę kasy na nowego zawodnika. Należy mieć tylko nadzieję , że nowa fala zawodników jest tak utalentowana jak ich poprzednicy.
Pozwolę sobie na małą analizę:
Sir Alex Ferguson i Carlos Queiroz odchodzą, a na ich miejsce na początku przyszłego sezonu przychodzi Paul LeGuen.
Pozycja bramkarza - nie musimy się martwić o następne 1,5 roku. Jestem pewien, że Edwin nadal będzie bronił na wysokim poziomie. Gdyby jednak stało się coś niespodziewanego - Heurelio Gomes.
Obrona - Gary powinien jeszcze pograć przez dwa sezony, ale niestety nie widać godnego następcy. Sądze, iż Bardsley nie jest jeszcze gotowy na grę w pierwszym składzie. Ferdinandowi można dać szansę, no chyba, że ten chce dalej zbierać kokosy za nic nierobienie. Real - pożądny klub, akurat dla gwiazd. Heinze niestety kontuzjowany i niewiadomo kiedy wróci po kontuzji. O'Shea...ech
prawa obrona: Nigel de Jong
środek: Ledley King, Oguchi Onyewu, Gabriel Milito
lewa flanka: Fabio Aurelio, Ludovic Magnin, Gregory Tafforeau
Pomoc - zmiany potrzebne od zaraz. Smith nie zastąpi Keane'a, a Scholes nie potrafi panować nad piłką.
Środek: Didier Zokora, Mahamadou Diarra, Tymoschuk
Lewe skrzydło: Florent Malouda
Już jesteśmy fieldyfieldy pisze:[zapraszam do tematu o tym najlepszym Angielskim klubie - to poruszymy kilka kwestii]
Aha...fala pisze:Manchester United odpadł z LM