Phi. Ja polska TV mam głęboko w dupie. Spodziewałem się takiego zajobu z tymi MŚ. Losowanie będzie na pewno na ARD chyba o 20.15. Dla mnie to nawet lepije, bo nie będe musiła słuchać tych analfabetów i ekstra-dowcipnisiów z TVP i Polsatu Sport.serek408 pisze:Czy kotos posiada jakies wiarygodne zrodla jakie stacje pokaza losowanie??
Dzieki i pozdro
To jest właśnie problemWstyd żeby ŻADNA Polska TV nie wykupiła praw do losowania jako JEDYNA spośró wszystkich finalistów
![]()
![]()
![]()
Nawet Togo czy Angola je mają ...
![]()
Co ciekawe nikt z naszych nie ma jeszcze praw do MŚ i jeśli będzie tak jak z losowaniem , czyli nic nie będzie , to ludzie (prócz staruszek oglądających Mode na sukces) wogóle nie będą oglądać TV. Może zainwestują w nowszą technologie czyli internet i dzięki niemu wiele milionów kibiców będzie mogło oglądać finały. Choc to oczywiście nie możliwe![]()
Losowanie zostaje (podobno) na niemieckim ZDF. Ja z trudem znalazłem
JESZCZE RAZ DZIEKUJEMY POLSKA TV
MŚ też mogę nie oglądać po polsku. Znajdzie się jakiś zagraniczny kanał, który będzie pokazywał mecze. A jak nie, to jest jeszcze internet.
Mi już znudziły się fąsy, problemy i kłopoty TVP i Polsatu. Dla mnie mogłyby zaprzetsać nadawanie. Nie zauważyłbym tego.
A to, że Togo i Angla mają wykupionwe prawa do pokazywania istrzostw, to nie jest też dla mnie niespodzianką. Polacy muszą nawiązać do swych tradycji, i zrobić z siebie debili na oczach Ekwadoru, Togo, Ukrainy i Trynidadu i Tobago. Znów będzie głośno o naszym kraju. Znów będą się z nas śmiać, znów połowa z nas nie obejrzy MŚ, znów będziemy wyklinać TVP.
Jaki widać awans naszych do MŚ to jest jeden wielki problem, a nie sznasa na zarobek. Korzeniowski najchętniej wypieprzyłby Polskę z MŚ i w ogóle ich nie pokazał.
A ja ci Robert odpowiadam: Mam Cię w dupie.