Losowanie Grup MS 2006

Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post autor: Anka » 09 gru 2005, 23:16

No i dobrze wywróżyłam - Polska w grupie z Niemcami :!: Kobieca intuicja. :smile2:

Według mnie grupa nie tak silna, ale też nie tak słaba. Niemcy są murowanymi faworytami, bo to przecież gospodarze, no i to przecież uznana marka (zaczynam mówić jak Majdan :P ). Z drugiej jednak strony to będą Mistrzostwa Świata, i Polacy będą za wszelką cenę chcieli wygrać. A dodatkowo zawsze Polska chce pobić Niemców, niezależnie od tego, czy to Mundial, czy mecz podwórkowy.

Wielka szkoda, że nie ma inauguracji Niemcy - Polska. To byłoby wydarzenie. :P Ale serio - fajnie byłoby na początek zagrać w Monachium z gospodarzami... szkoda.

mawik pisze: Grupa C
Argentyna i Holandia
Noo, nie byłabym taka pewna tego. W grupie C będzie bardzo ostra walka, bo tam jeszcze przecież jest Wybrzeże Kości Słoniowej, z Didierem Drogbą na czele! Choć nie wierzę w to, by w 1/8 finału MŚ zabrakło Argentyny czy Holandii. Reasumując - cholernie trudna grupa.

mawik pisze: Grupa H
Hiszpania i Ukraina
Taak, tutaj masz rację, tylko że ja bym dała na pierwsze miejsce Ukrainę, dopiero na drugie Hiszpanię. Bo jednak ekipa Schevy grała równiej, a Hiszpanie mieli pewne kłopoty w grupie.

Pozdrawiam.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”