Co do losowania to ja sie ciesze ze trafilismy do grupy "A", bo przynajmniej szybko zagramy. Pierwszy przeciwnik nie jest taki zly, mysle ze teoretycznie jest najslabszy w grupie i zawsze najwazniejsze jest wygrac pierwszy mecz. Potem walka z Niemcami, faworytami grupy i na koncu najtrudniejszy mecz z Kostaryka. Mysle ze ten ostatni zadecyduje o tym kto wyjdzie z grupy razem z Niemcami.
Grupa "B" jest interesujaca. Faworytem jest Anglia, ale mysle ze to wlasnie jest ta grupa w ktorej "cos" sie stanie i Anglicy pozegnaja sie z Mundialem. W grupie "C" mamy Holandie, zespol na ktory stawiam ze dojdzie przynajmniej do 1/2 fianlu. Grupa "D" taka sobie. Nie bede ogladal meczy z tej grupy, oprucz Meksyk-Portugalia. Grupa "E" bardzo zacieta. Nie ma faworyta, ale sadze ze Ghana jest skazana na porazke. W "F" Brazil the best i nic wiecej nie mam do powiedzenia, ale w czasie MS bedzie duzo do komentowania. Nastepnie grupa "G". No coz, mam nadzeje ze Francuzi nie zawiada swoich kibicow i strzela jakos bramke, nie tak jak 4 lata temu kiedy to nie zaliczyli zadnego gola.