Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jones
Skład B
Skład B
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Jones » 10 gru 2005, 17:11

No tak zgadzam sie z wami, że większość kibiców staje sie dopiero po wielkich wygranych(jak np. Barca z ostatniego czasu, czy Real z 2002), ale ja np. wiernie Barcy zaczołem kibicować nie jak wygrywali i wozili każdego tylko wtedy, kiedy sromotnie przegrywała. Czyli jakies 3-4 lata temu. A co innego być kibicem Barcelony "z powołania" a co innego być niedzielnym kibicem. A takimi z pewością jest najnowsza fala 12-13 latków, którzy zaczęli kibicować Barcy. Raz widzialem taki komentarz po przegranym w tamtym roku Gran Derby: " Barca to ch*je, kibicowałem im pół roku, ale mam ich teraz w dupie, a Ronaldinho niech sie swoimi zębami teraz udusi, znowu zostaje kibicem Realu" Czy cos takiego, Co z takich ludzi za kibice? I tacy są w większosci najnowsi kibice Barcy, co można już wnioskować po komentarzach np. na Bo. No cóż nie zmienimy tego, ale tacy ludzie przynoszą wstyd prawdziwym fanom blaugrany, tak jak 12 latkowie przynoszą wstyd prawdziwym fanom Realu, i żałują, że teraz wszyscy są tak postrzegani.

Wróć do „Hiszpania”