Nie to nie może być takie prostePoszukuja, dobrego i w miare prostego w obsludze programu do tworzenia animacji flashowych.
Macromedia Flash Studio 8 i to by było na tyle

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 10 gru 2005, 17:45
Nie to nie może być takie prostePoszukuja, dobrego i w miare prostego w obsludze programu do tworzenia animacji flashowych.
Mazurek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 10 gru 2005, 19:47
Heh, jak zwykle miałeś racjeMazurek pisze:Po prostu ustaw AB jako domyślną przeglądarke i jeśli ma taką opcje : "Sprawdzaj czy ta przeglądarka jest ustawiona jako domyślna" to ja włącz
A tak BTW to nie lepiej zablokować te reklamy w AB ?
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 12 gru 2005, 19:03
Void
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 12 gru 2005, 22:13
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: VunDer » 12 gru 2005, 22:27
A nie lepiej się pobawić Swishem?Mazurek pisze:Nie to nie może być takie prostePoszukuja, dobrego i w miare prostego w obsludze programu do tworzenia animacji flashowych.![]()
Macromedia Flash Studio 8 i to by było na tyle
VunDer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 12 gru 2005, 22:59
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: VunDer » 12 gru 2005, 23:03
Rozpakowywujesz pierwszy plik (tj. z rozszerzeniem *.r01) klikając na niego prawym przyciskiem myszy i wybierając "wypakuj tutaj" - jeżeli masz WinRara.Void pisze:ale nie wiem, jak go scalić...
VunDer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 12 gru 2005, 23:08
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 13 gru 2005, 11:13
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 13 gru 2005, 12:09
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 13 gru 2005, 12:13
mlody_10 pisze:Juz wszystko jest ok. Działa
Dzięki Tomachos i Loczek
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 13 gru 2005, 18:04
j1mmy pisze:moze totalcmd?
Dzięki za pomoc, ale niestety, cały czas coś takiego wyskakuje...VunDer pisze:Void napisał:
ale nie wiem, jak go scalić...
Rozpakowywujesz pierwszy plik (tj. z rozszerzeniem *.r01) klikając na niego prawym przyciskiem myszy i wybierając "wypakuj tutaj" - jeżeli masz WinRara.
EDIT: Nie zauważyłem Twojego rozszerzenia - proponuję zmienić nazwę pierwszego pliku (tego *.001) na *.r01.
Później poprosi Ciebię, abyć wybrał drugi wolumin, to z wyświetlonej listy plików wybierasz ten z *.002 i już dalej powinno być dobrze

Void
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 13 gru 2005, 23:48
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 14 gru 2005, 18:13
No tak, ale jeśli archiwum ma błędy to zazwyczaj WinRar wywala błąd crc albo coś takiego... A poza tym pobierałem to programem FlashFXP z ktorym nigdy jeszcze nigdy nie miałem problemow...Loczek pisze:1 - walnięte są niektóre pliki, mają błędy i nic już sie zrobić nie da.
Ściągnąłem wszystkie jakie były...Loczek pisze:2 - nie ściągnęłeś któregoś z nich i winrar nie chce Ci wypakować reszty, bo nie może scalić.
Void
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio