Squadra Azzurra - Reprezentacja Włoch - Strona 11

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 10 gru 2005, 23:20

Lakier pisze:Gdybym Cie nie lubil, to bym wnioskowal o WP dla Ciebie, Kazik stosuje logiczne argumenty, a taka napinka jest dozwolona.
No oczywiście, ja nie piszę że posty Kazika mają taki sam poziom jak Zazy, tylko chodziło mi o wytrwałość w udowadnianiu swojego zdania. To że Kazik ma logiczne argumenty to chyba każdy widzi :wink:

Lakier pisze:Co do tematu, to jasne, ze w reprezentacji bedzie gral Totti, bo gra caly czas w klubie, a DP ktory moim skromnym zdaniem jest w lepszej dyspozycji od Tottiego bedzie siedzial, bo nie gra i tylko dlatego. Niestety takie sa zasady w druzynach narodowych.
No dokładnie, chyba że Lippi zrozumie, że Totti gra bo nie mają kogo lepszego wystawić na jego pozycji, a DP? w klubie walczy z Treze (który strzela bramki) i ze Zlatanem wiec na razie przy dobrej formie obydwu Alex musi siedzieć. No chyba że by go wystawić za napastnikami :P

Pozdrawiam

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 11 gru 2005, 7:37

bagg pisze:<LILI> Romanista napisał:

za ten tekscik też bym mu dał wp

A ja bym Ci dał bana za całokształt

Też Cie nie lubie :wink: Ale co tam w końcu jak prawie każdego kibica Juve !
Pozdro
Juv pisze:Lakier napisał:
Gdybym Cie nie lubil, to bym wnioskowal o WP dla Ciebie, Kazik stosuje logiczne argumenty, a taka napinka jest dozwolona.

No oczywiście, ja nie piszę że posty Kazika mają taki sam poziom jak Zazy, tylko chodziło mi o wytrwałość w udowadnianiu swojego zdania. To że Kazik ma logiczne argumenty to chyba każdy widzi

od razu widać solidarność kibiców Juve ! Panowie nie ma co pisać że Del Piero jest porównywalny do Tottiego , Bo na czas obecny to bajki !!!!
Może kiedyś ale nie teraz !!

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 11 gru 2005, 22:40

<LILI> Romanista pisze: Proponowałbym zbanować bądź dać z 5 wp Kaziowi za te napinki w strone Zazy!!! A na pw mozna chyba pisac co sie che Nie ??????
Napinki :| to juz z wszechwiedzącym idolem wszystkich nastolatków tego forum zazą nie mozna dyskutowac...
<LILI> Romanista pisze:
Kazik_Kaddafi pisze:Oj, ludzie ... dla Twojej wiadomości piłkarze sami wybierają sobie numery. Po cholere Alex ma Tottiemu odbierać numer 10 skoro sam mu go podarował przed mistrzostwami świata w 2002 roku? Czy Tottiego stać byłoby na taki gest w stronę np. De Rossiego () ? Szczerze mówiąc bardziej spodziewałbym sie oplucia lub spoliczkowania Daniele
za ten tekscik też bym mu dał wp
:rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: No fakt, trzeba dać mu WP za to że Cie uświadomił w tej sprawie :rotfl2:

<LILI> Romanista pisze:od razu widać solidarność kibiców Juve ! Panowie nie ma co pisać że Del Piero jest porównywalny do Tottiego , Bo na czas obecny to bajki !!!!
Może kiedyś ale nie teraz !!
Ktos sie za duzo pokemonow naoglądał :P

Del Piero i Totti to wielcy zawodnicy o podonych umiejetnościach, to który z nich wyjdzie na murawe w pierwszym skłądzie, uzależnione bedzie od duspozycji dnia.... chyba ze Alex zagra na skrzydle :P

Awatar użytkownika
Kazik_Kaddafi
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kazik_Kaddafi » 12 gru 2005, 22:52

Pomijając śmieszą sytuację z panem "zazą" pragnę wrzucić na to forum jedną ciekawostkę z polskiej strony AS Roma.
Wspomniany wyżej pan próbował wszelkimi sposobami, przekonać nas wszystkich w jakiej to wspaniałej formie jest Francesco Totti. Oto słowa trzech ludzi (wśrod ktorych jeden o nicku manitu - pisze newsy, Totnik jest chyba jednym z adminów, a tego 3 to nie znam :P) ale to nie wazne. Ludzie Ci w kazdym bądź razie mają pojecie o swoim klubie i nie mozna napisać, że są to dzieciaki znudzone przegrywaniem przez rzymian kolejnych spotkań i próbujących przelać własne smuty, żaląc się wszystkim w komentarzach. Do rzeczy:

gdybym mial wybierac teraz patrzac na umiejetnosci czysto pilkarskie to wolalbym zeby Rome opuscil Totti niz Cassano. Antonio nawet jak mu sie nie chce strzela gole i jest aktywny. A Totti stoi jak ten ciec przebiegajac okolo 25 metrow w meczu. Jak ma pilke to albo strzela albo marnuje probojac zagrac efektywnie.
Mam dosc tego partactwa i jako pierwszy wyrazam taki poglad otwarcie. Totti do tej pory zagral tylko jeden dobry mecz w tym sezonie - z Interem. A widzialem wiekszosc meczow Romy z tej czesci sezonu. Zapraszam do dyskusji

mexes 12.12.2005, 19:33

Sprzedać Tottiego chyba nikt się w Romie nie odważy, ale coś mi się wydaje, że gdy sezon okaże się naprawdę kiepski, to Totti może sam zdecydować się na odejście.
A tak w ogóle to faktycznie Francesco ostatnio jest w jakimś dołku, gra kiepsko w porównaniu z tym, do czego przyzwyczaił nas w ubiegłych latach, ale niewielu ma odwagę to przyznać. Jedyne, co mnie trochę irytuje to traktowanie go jak świętej nietykalnej krowy. To nie fair, że inni gracze są otwarcie krytykowani, zaś na jego "wpadki" kibice przymykają oczy. Coś takiego nie służy zgraniu drużyny.

manitu 12.12.2005, 20:29

Manitu masz racje... Totti dostaje tyle kasy a robi co mu sie podoba... wcale nie musi nic robic i tak mu nikt nic nie powie !! .. rozgwiazdorzyl sie i nic nie robi... bo po co skoro dostaje tyle kasy !!! .. mnie osobisie Totti ostanio najbardzej wkurza... ikona i legenda kluby... kapitan .. a nic sobia obocnie nie reprezentuje i na bo
isku a poza reputacje ma taka ze szkoda gadac

Totnik 12.12.2005, 21:54

Całą resztę (związaną z miejscem należącym się Tottiemu w kadrze) dopowiedzcie sobie sami ... :roll:

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 12 gru 2005, 23:03

Kazik_Kaddafi pisze:Pomijając śmieszą sytuację z panem "zazą" pragnę wrzucić na to forum jedną ciekawostkę z polskiej strony AS Roma.
Wspomniany wyżej pan próbował wszelkimi sposobami, przekonać nas wszystkich w jakiej to wspaniałej formie jest Francesco Totti. Oto słowa trzech ludzi (wśrod ktorych jeden o nicku manitu - pisze newsy, Totnik jest chyba jednym z adminów, a tego 3 to nie znam ) ale to nie wazne. Ludzie Ci w kazdym bądź razie mają pojecie o swoim klubie i nie mozna napisać, że są to dzieciaki znudzone przegrywaniem przez rzymian kolejnych spotkań i próbujących przelać własne smuty, żaląc się wszystkim w komentarzach. Do rzeczy:

gdybym mial wybierac teraz patrzac na umiejetnosci czysto pilkarskie to wolalbym zeby Rome opuscil Totti niz Cassano. Antonio nawet jak mu sie nie chce strzela gole i jest aktywny. A Totti stoi jak ten ciec przebiegajac okolo 25 metrow w meczu. Jak ma pilke to albo strzela albo marnuje probojac zagrac efektywnie.
Mam dosc tego partactwa i jako pierwszy wyrazam taki poglad otwarcie. Totti do tej pory zagral tylko jeden dobry mecz w tym sezonie - z Interem. A widzialem wiekszosc meczow Romy z tej czesci sezonu. Zapraszam do dyskusji
mexes 12.12.2005, 19:33

Sprzedać Tottiego chyba nikt się w Romie nie odważy, ale coś mi się wydaje, że gdy sezon okaże się naprawdę kiepski, to Totti może sam zdecydować się na odejście.
A tak w ogóle to faktycznie Francesco ostatnio jest w jakimś dołku, gra kiepsko w porównaniu z tym, do czego przyzwyczaił nas w ubiegłych latach, ale niewielu ma odwagę to przyznać. Jedyne, co mnie trochę irytuje to traktowanie go jak świętej nietykalnej krowy. To nie fair, że inni gracze są otwarcie krytykowani, zaś na jego "wpadki" kibice przymykają oczy. Coś takiego nie służy zgraniu drużyny.
manitu 12.12.2005, 20:29

Manitu masz racje... Totti dostaje tyle kasy a robi co mu sie podoba... wcale nie musi nic robic i tak mu nikt nic nie powie !! .. rozgwiazdorzyl sie i nic nie robi... bo po co skoro dostaje tyle kasy !!! .. mnie osobisie Totti ostanio najbardzej wkurza... ikona i legenda kluby... kapitan .. a nic sobia obocnie nie reprezentuje i na bo
isku a poza reputacje ma taka ze szkoda gadac
Totnik 12.12.2005, 21:54

Całą resztę (związaną z miejscem należącym się Tottiemu w kadrze) dopowiedzcie sobie sami ...

Romaniści mówią co sądzą To że Roma ma słaby sezon to nie wina Tottiego a Całego zespołu to że oni zwalają to na niego to ich sprawa lecz mało osób tak twierdzi!!!!!Np : Myślę że wuju by nie zwalał winy na Tottiego lecz na Ca$$ano zresztą i ja bym tak zrobił bo to on psuje atmosfere w klubie swoimi chumorkami!!!

A wy Juventini nawet jakby Del Piero prezentował styl 2 Ligowca to i Tak uwarzalibyście że załuguje on bardziej na klasyczną 10 w rep.niż Totti .

Woku kogoś widzicie drzazge a w swoim belki nie dostrzegacie :roll: !! Nara :D :!:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 12 gru 2005, 23:09

<LILI> Romanista pisze:Myślę że wuju by nie zwalał winy na Tottiego lecz na Ca$$ano zresztą i ja bym tak zrobił bo to on psuje atmosfere w klubie swoimi chumorkami!!!
Tylko jak Cassano zaczal strzelac bramki to sobie odrazu avatara zmieniles :lol:

W ostatnich meczach to wlasnie Cassano prezentuje sie najlepiej ,gdyby dla Romy dobro zespolu i wyniki byly wazniejsze niz "sprawa Cassano" i mimo to ,ze nie chce podpisac kontraktu dawaliby mu czesciej szanse grac to sytuacja napewno wygladala by lepiej bo ostatnio od kiedy dosc regularnie gra to w Romie robi za dwóch (za siebie i za lenia Tottiego )

Takie moje zdanie ... Totti nie tyle nie zasluguje na gre w reprezentacji ,ale nawet na szacunek (przynajmniej dla mnie 8) )

<LILI> Romanista pisze:Ibrahimović znów żyje jednym meczem , 2 lata nie było mu do śmiechu !!!!
(Roma - Juventus 1:4) Przynajmniej mam powody do zadowolenia ( :zwała: )

Pozdro

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 13 gru 2005, 7:02

Ibrahimović pisze:<LILI> Romanista napisał:
Myślę że wuju by nie zwalał winy na Tottiego lecz na Ca$$ano zresztą i ja bym tak zrobił bo to on psuje atmosfere w klubie swoimi chumorkami!!!

Tylko jak Cassano zaczal strzelac bramki to sobie odrazu avatara zmieniles

Jak chcessz wiedzieć to ja tego Avarta miałem prawie od początku!! Nie wiesz to nie pyszcz :D :roll:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 02 sty 2006, 21:45

Telewizja RAI bedzie transmitowac na zywo wszystkie mecze Włochów na MŚ w Niemczech.
Poza meczami Włochów transmitowac beda 25 innych meczów ale tylko tych ciekawszych i tylko w grupach oraz z 1/16 ,1/8 oraz z półfinałów.
Nie beda transmitowac meczu inauguracyjnego oraz finału (chyba ze zgra tam Squadra Azzurra :P )
Ponadto beda pokazywac skroty ze wszystkich meczy.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 sty 2006, 21:52

Hunter a skąd to wiesz ? zakupili prawa ? to pewne ?

Choć w sumie to musi ogólno krajowa stacja pokazać mundial taki jest wymóg :P i dobrze Nasza reprezenacja bedzie grała na Polskich stacjach a Azzuri będa u Włochów :)

P.S Znów będzie wojna ze prawa sprzedali :lol: Pan Szał nie wytrzma :lol:[/b]

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 02 sty 2006, 21:54

*_For_zaza_Milan_* pisze:Hunter a skąd to wiesz ? zakupili prawa ? to pewne ?
skad z oficjalnej strony Milanu :]

*_For_zaza_Milan_* pisze:Nasza reprezenacja bedzie grała na Polskich stacjach
heheh nie byłbym taki pewny :P
chyba jak narazie zadna stacja nie wykupiła albo ja nie wiem :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 sty 2006, 22:03

A to już ofiacjal :wink: Dobrze wiedzieć :wink:

Pewny nie jestem ale sądze że nie dadza tak plamy tym bardzie że tak sie cieszyli tym awansem :) nawet sponsorów znajdą. Może ta przyjaciółka Jurka z gazowni pomoże :lol:

Teraz nowa ustawa o KRRIT jest przerabiana to sie Kaziu zajmie tym :wink:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 03 sty 2006, 9:29

*_For_zaza_Milan_* pisze:Pewny nie jestem ale sądze że nie dadza tak plamy tym bardzie że tak sie cieszyli tym awansem nawet sponsorów znajdą. Może ta przyjaciółka Jurka z gazowni pomoże

No ja bym taki pewny nie był z tymi prawami... Ale jest jedno pocieszenia... jak będą mistrzostwa w chodzie, to wtedy je będziemy mieli zasczyt oglądnąć... Z całym szacunkiem, ale coś mnie Korzeń zawodzi bardzo...

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 27 sty 2006, 14:14

nikt nie napisał o grupie Itali na ME :roll:

No wiec Włosi zagraja w Grupie B z
:arrow: Francja
:arrow: Ukraina
:arrow: Szkocja
:arrow: Litwa
:arrow: Gruzja
:arrow: Wyspy Owcze

Dosyc trudna grupa Szkocja przeciwnik Włochów w eliminacjach do MŚ wiec powtorka Francja i Ukarina najtrudniejsi rywale pozostałe do ogrania.
Nawet dobrze ze taka grupa mocna moze czesciej beda mecze w TV pokazywac ;)

Lippi narazie powiedział ze grupa z wielkimi zespoła, silnymi przeciwnikami takimi jak Francja,Ukraina i Szkocja ale narazie o niej nie mysli skupia sie na MS.

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 27 sty 2006, 15:15

narazie w obliczu MS w Niemczech ta grupa jest malo istotna na nie skupimy sie dopiero we wrzesniu... ale fakt faktem.. grupa Silna licze na ladne mecze Francuzow z Wlochami i na rewanz za ME w 2000r... (ale wtedy plakalemm;()))

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 08 lut 2006, 18:26

Dzis odbyło sie lowoanie grup ME U-21
Azzurrini trafili do grupy B zagraja z:
Dania
Ukraina
Holandia
MME odbeda sie w Portugali od 23 maja do 4 czerwca.
Mam nadzieje ze kadra Gentile powtorzy sukces z 2004 roku i zdobedzie złoty medal :]
Forza Azzurini :!:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”