Losowanie Grup MS 2006

Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post autor: Anka » 11 gru 2005, 12:07

Corinthians pisze:Nie chce się z Wami kłócić, ale nie moge sobie wyobrazić WKS na 2, a nawet na 3 miejscu.
Z jednej strony racja, ale nie sądzę, by Wybrzeże Kości Słoniowej zagrało gorzej od Serbów. To trochę nieprawdopodobne. ;)

Diamen23 pisze:A tak , czy słyszeliście , że polski hymn ma wykonywać Iwan i Delfin? Łypiący Hardkor Wink
Ja słyszałam, że zaśpiewa Doda... :smile2:

czeher pisze: Tego bym nie powiedzial, trudno wskazac najslabsza druzyne, chyba troche latwej najmocniejsza - jak dla mnie jest to Holandia choiaz kto wie
Mysle iz niektorzy troche przeceniaja Argentyne, Zobaczymy co Stankovic i spolka zaprezentuje
Przecienianie Argentyny... ciekawa możliwość. Z jednej strony to wspaniały zespół, ale z drugiej to masz rację - przecież oni nic nie zdobywają! :lol: Według mnie Argentyna na równi jest z Holandią - grają tam świetni piłkarze, czasem przeganiający w talencie podopiecznych van Bastena, ale 'Oranje' mają wspaniałego taktyka, który pewne luki potrafi zapełnic.

czeher pisze: Wracajac do naszej grupy Exclamation to wiecie ze jezlei wyjdziemy to trafimy na ANGLIE badz SZWECJE Exclamation Exclamation Exclamation czyli nasi odwieczni rywale w przeroznych eliminacjach, zawsze staja nam na drodze - watpie czy poradzimy sobie z nimi
Jakbyśmy pokonali Niemców, w składzie nie byłoby Rasiaka, Lewandowskiego i innych Brazylijczyków naturalizowanych na Polaków, to jestem spokojna. :)

Pozdrawiam.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”