"Święta Wojna na San Siro" ... - Strona 21

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto tym razem wygra 'Świętą Wojnę'

Milan
14
38%
Inter
10
27%
Padnie remis
6
16%
Berlusconi wygra wybory
7
19%
Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 11 gru 2005, 21:35

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Zgadzam sie ze Milan nic nie gra ale rok temu tak samo było w Serie A Milan nic nie grał ale wygrał wtedy jeszcze dosc szczesliwie
No właśnie też się tego boje. Szkoda że Oba słabo gra bo miał kilka sytuacji które powinien lepiej rozegrać. Dziwne troche, że Figo gral całą połowe na lewej stronie a Deki na prawej ... może teraz się zamienią. Zobaczymy jak będzie może Cruz wejdzie za Obe :wink:

edit

GRANDE ADRIANO
Ostatnio zmieniony 11 gru 2005, 22:25 przez Zico_FCI, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 11 gru 2005, 21:39

No i zamiast pieknej gry pilkarzy, swietnych akcji czy festiwaliu bramek ogladamy festiwal ale ... Błędów pana messiny. Moze ten drugi karny mniej kontrowersyjny ale pierwszy wyjety z kapelusza i jeszcze żółta dla nesty nie ladnie, nie ladnie. Milan na razie niemrawo w środku toczy sie walka na razie na korzysc chyba interu. ten mecz moze byc przelomowy dla Szewy bo strzelil brame i mam nadzieje ze jeszcze cos dolozy. jak ktos slusznie zauwazyl na razie lepiej z dwojki stoperow Nesta-Kaładze lepiej gra Gruzin. nesta o mały włos nie wyleciał z boiska no i sprokurował(nie spowodował0 karnego. na razie najlepiej jest na prawej stronie Milanu gdzie genialnie skrzydła Figo podcina Stam. Oby tak dalej. mecz rozpoczyna sie od nowa choc mysle ze Milan ,ma teraz przewage psychiczna i jest na fali. Licze na jakies ziany moze Jankul ale na razie za wczesnie

P.S Fajna wiazanke Mancini puscil Messinie po faulu Nest na Adriano 8)

FORZA MILAN

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 11 gru 2005, 22:27

3-2 I ADRIANO
Niestety juz 11 punktów.Jestem załamany.Ta bramka mnie podłamała.vieri krył adriano ciekawe czemu.Co do meczu to 2 połowa dużo lepsza w wykonaniu Milanu.Słupek Kaki.Ale prz 2 bramce kardynalny bład didy.to tyle

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 gru 2005, 22:29

Wspaniała wojna na San Siro :D :!: :!: :!: :!: jeszcze teraz się trzęse i nie wierze :D Grande Inter Grande Adi Grande Oba

FORZA INTERNAZIONALE

Derby odczarowane :!: :D kapitalny spektakl 8) naj Derby w Europie i to nie podlega dyskusji :D Jeszcze raz Grazie :D :D :D :D :D
Jestem w siódmym niebie :D

Co warte podkreślenia wszystkie gole padły ze stałych fragmentów gry ... GRANDE INTER

Szalona noc na San Siro
DERBY DLA INTERU :D :D :D

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 11 gru 2005, 22:30

Jestem w niebie kocham INTER Kocham Adriano
Bravo INTER

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8640
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 gru 2005, 22:32

Wielkie brawa dla FC INTERNAZIONALE :brawo: :brawo:
GRANDE ADRIANO :brawo:
AC na kolanach :lol: :lol:

yeeeeeeahhh :)

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 11 gru 2005, 22:34

:cry: :cry:
Gratuluje Nerrazurim zwyciestwa.

Widac jak na dłoni ze Milan jest w kryzysie 2 porazka z rzedu (nie liczac LM) 11 pkt straty do Juve czarno to widze.
2 połowa to troche lepsza gra Milanu ale co z tego skoro przegrywamy nie ma co pisac ide napic sie czegos

Forca Messina

Forza Milan
Ostatnio zmieniony 11 gru 2005, 22:40 przez Żniwiarze Umysłów-HUNTER-, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 gru 2005, 22:34

Piękny mecz, nie kibicuje zadnej z druzyn choć wolalem Inter, i Inter wygrał, bravo, Oba troche namarnowal okazji, ale swoje zrobił, ciesza tez 2 gole być moze przyszlego Blancos ( Adriano, pomarzyć zawsze mozna :wink:). Inter pokazal w tym meczu że zakonczy ten sezon wysoko, mam nadzieje że Juve teraz będzie się potykać.
Szkoda ze ten pierwszy karny był kontrowersyjny, kibice Milanu beda sie czepiac sedzieg, ale szczeście sprzyja lepszym. No i Figo przezywa druga mlodośc...

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 11 gru 2005, 22:40

Szkoda ze ten pierwszy karny był kontrowersyjny, kibice Milanu beda sie czepiac sedzieg,
No nie można zganiac winy na sedziego. Mecz był kapitalny, porywające widowisko. 2 połowa dla Milanu lepsza choc ta drużyna jest w kryzysie nie ma co pisać Gratuluje Interowi Zwycięstwa

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 gru 2005, 22:48

Uffffff już troche ochłonąłem :D Ale dla takich chwil warto żyć :D :D :D

Trzeba przyznać , że druga połowa przyniosła max emocji szczególnie dla Nas :twisted: nie ma też co zganiać wszystkiego na Messine bo Inter był po prostu lepszy :P :D

Pojedynek Kaka-Veron dla Seby 8) pojedynek Inter-Milan dla Nerazzurrich :D .
Wracając jeszcze do Kaki to pokazał się z dobrej strony (ten strzał po rykoszecie i słupek - uffff ) , ładnie też kiwał , ale zwycięża INTER :D
Troche zdziwiło mnie to , że przy drugim golu dla Milanu Stama pokrył Cordoba :roll: przecież tam powinien stać conajmniej Adriano. Ale wszystko poszło w wybaczenie w doliczonym czasie :D

JESZCZE RAZ GRANDE ZA SUPER MECZ I ZA ZWYCIĘSTWO :!: twierdza Milan przełamana :twisted:

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 11 gru 2005, 22:51

serek408 pisze:twierdza Milan przełamana :twisted:
Nie ma się czym podniecać. Chievo też się udało.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 11 gru 2005, 22:52

gratulacje dla Interu za gre do konca i za zwyciestwo, byli lepsi w tym meczu i w pelni na nie zasluzyli :D Figo ladnie chwilami szarpal, Samuel jak zawsze brutalny... :D

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 gru 2005, 22:53

'Piotrek' pisze:Nie ma się czym podniecać. Chievo też się udało.

Weź ty Piotrek kibicu za dyche nie wwalaj się teraz ze swoją ironią bo nie trafiłeś ... takich chwil kupić nie można :D

FORZA INTER :D :D :D

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 11 gru 2005, 22:56

Karny co prawda z kapelucza ,ten dla Milanu tez taki naciagany ,ale Inter przewazał i zwyciestwo jak najbardziej zasłuzone :!:

Gratulacje :!: :!: :!:

Forza Juve

P.S zaza zapadł w zimowy sen :roll: Jednak jest sprawiedliwosc .Aga sie spisala :)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 gru 2005, 22:56

W koncu musielismy z nimi przegrac.Wygrali wiec widocznie byli lepsi z wynikiem nie bede polemizowal.Mozna sie zastanawiac czy wynik jest sprawiedliwy.Tylko czy w pilce obowiazuje takie pojecie jak sprawiedliwosc?Chyba nie.Za to obowiazuje zasada ze kto strzeli wiecej bramek wygrywa wiec trzy punkty Interowi sie naleza.Gratulacje.

Milan zagral nawet niezle.Nie mam do nich pretensji.Walczyli w drugiej polowie dominowali ale to wynikalo z taktyki Interu bronienia wyniku i szybkich kontr po odzyskaniu pilki.Dobru mecz Kaki mial duza ochote do gry inicjowal grozne akcje Milanu.Szewa niestety w drugiej polowie niczym sie nie wyroznil czyzby nie mogl znalezc sobie miejsca na boisku?14 bramke przeciwko Interowi strzelil ale to na dzisiaj bylo za malo.Generalnie bramkarze nie mielu duzo pracy i puscili wiekszosc strzalow ktore lecialy w swiatlo ich bramek.
Obrona Milanu tez tak srednio.Duzo bedzie pretensji do Nesty za slaby wystep ale moim zdaniem on nie zawinil.
I tutaj dochodzimy do sedziowania.Zawsze jak sa mecze tej rangi mam nadzieje ze sedziowie beda tylko tlem.Nie beda kreatorami tylko cieniami biegajacymi czy to miedzy pilkarzami czy po liniach.Niestety sedzia Messina nie spisal sie (zapamietam go sobie).Skoro od tego sezonu juz nie ma losowego doboru sedziow tylko wybiera sie ich normalnie to wierze ze dzialacze LEga Calcio poslali go na derby w jak najlepsze wierze.Musial sobie wczesniejszymi meczami zasluzyc.Mam nadzieje ze po tym meczu bedzie sedziowal dlugo klasyki w stylu Treviso-Messina.
Pierwszy karny w ogole nie wiem skad.W pierwszym momencie nie wiedzialem co sie dzieje jak wyciagnal zolta kartke.Oczywiscie mozna zakladac ze Nesta sam sie w polu karnym przewrocil i dotkanal pilke reka.Tylko po co mialby to robic?Jak wspomnialem wczesniej od tego momentu przestalem ogladac mecz i wrocilem dopiero jak zawolali mnie ze padlo wyrownanie.Jeszcze przez to zoltko NEsta mogl wyleciec z boiska bo za faul na Adriano kartka sie nalezala.To by byly jaja karny i kartka z rekawa a potem druga sluszna tylko ze w konsekwencji czerwona za dwie zolte.
Karny dla Milanu moim zdaniem tez naciagany bo nasluchalem sie Wita Zelazko ktory mowil ze karnych za odbicie pilki z tak bliskiej odleblosci przy zerowej szansie na reakcje nie powinno sie gwizdac.
Do tego wszystkiego sadze ze przed bramka na 2:1 dla Interu Adriano nie byl faulowany.Wydaje mi sie ze Kaladze trafil w pilke i wybil ja spod nog napastnika niebieskich.Musze to jeszcze raz objerzec ale wydaje mi sie ze wlasnie tak bylo.Czyli nie dosc ze nie powinno byc wolnego to jeszcze kartki dla Kaladze.
Karteczki dla Samuela i Simica tez byc powinny tylko nie wiem czy czerwonego czy zoltego koloru ale jakies na pewno.

Podsumowujace wyscig o mistrza wydaje sie przegrany.Kazdy fan musi wierzyc i ja tez wierze ale bedzie cholernie ciezko dogonic Stara Dame.
Jeszcze raz gratulacje dla Interu oraz dla obydwu druzyn za stworzenie bylo nie bylo dobrego widowiska (nawet bardzo :) ).

Forza Milan.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”