F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 10

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 01 paź 2004, 21:02

też chciałbym żeby pokonali milan :lol: bedzie ciezko ale powinno sie udać w koncu Barca ma silny skład :lol:

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 03 paź 2004, 21:20

A w lidze Barca znowu wygrywa :!: Tym razem skromnie 1:0 z Numancią po golu Henki.Troche wymęczone te awycięstwo ale jest.Lipa tylko bo... mamy kolejną kontuzje.Edmilson wszedł w drugiej połowie ale już po 2 minutach zniesli go na noszach i podobno jest to jakas powazna kontuzja kolana.Coś te Camp Nou nie służy naszym graczom do zdrowej gry.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 03 paź 2004, 22:14

cieszy kolejne zwyciestwo :lol: smuci natomiast kontuzja Edmilsona :(
oby tylko nie była groźna :!: przerwa w rozgrywkach powinna dobrze posłużyć zawodnikom i powinni zregenerować siły :lol:
Visca el Barca

Awatar użytkownika
Jesus;p
Rezerwowy
Rezerwowy

Barca:Numancia 1:0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 04 paź 2004, 22:17

Nie liczy siem to, ze zwycięstwo skromne!!!! Ważne jest to, że sa na prowadzeniu w ldze i to, że utrzymają je do końca sezonu:D Jush nie odpushcza bo sa najlepsi i to sie liczy:) Niom i LM również do nich należy w tym sezonie :) Musha sie odwdzieczyc swoim wspanialym kibicom za to ze nie bylo ich w LM rok temu:) Jestem pewny, że sobie poradza bez więkshych problemów:) Visca el Barca!! I oby tak dalej;p

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 04 paź 2004, 22:24

i kurde znowu groźna kontuzja :( ;Edmilson zerwał więzadło i poczeka koło 6 miechów;transfer Svensona staje się coraz bardziej możliwy
Ostatnio zmieniony 04 paź 2004, 22:32 przez qczak, łącznie zmieniany 1 raz.

baryla_pce

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baryla_pce » 04 paź 2004, 22:27

1:0 Visca el Larsson !!!!:D a skrót z meczu widzieliście? http://www.fcbarca.com ... naprawde brakowało wykonczenia a wynik moglbyc wyzszy o conajmniej 3 gole :D pozdro dla fanów barcy
$real śmierdzi perezem i beckhamem

jarek82
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jarek82 » 04 paź 2004, 22:58

Fajnie, że znowu są 3 punkty, ale co Rijjkard zrobi bez trzech zawodników, grających na podobnych pozycjach?? To się może źle skończyć :cry:

Awatar użytkownika
Jesus;p
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 05 paź 2004, 17:23

O to co zrobi Rijjkard nie można się martwić!!!! On na pewno coś wymyśli :D Jak na razie świetnie sobie radzi i daje rade :) Dobrze, że działacze klubu w końcu sprowadzili myślącego trenera :)

Awatar użytkownika
Jesus;p
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 05 paź 2004, 17:24

O to co zrobi Rijjkard nie można się martwić!!!! On na pewno coś wymyśli :D Jak na razie świetnie sobie radzi i daje rade :) Dobrze, że działacze klubu w końcu sprowadzili myślącego trenera :)

eryxon
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: eryxon » 05 paź 2004, 18:07

Jestem pierwszy raz na tym forum i od razu chciałbym wyrazić swoje OGROMNE zadowolenie z tego co prezentuje teraz Barca!
Zawsze byłem fanem tego klubu, nawet w tych chudych latach, ale wreszcie wszystko się zmieniło! Boję się tylko o skład obrony Barcelony!
Ale poza tym jest SUPER!

Mam też nadzieje, że Barca skopie dupe tym wieśniakom z Milanu! :)

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 05 paź 2004, 18:51

Eryxon - jestes nowym uzytkwnikiem, dostajesz tylko pisemna reprymende. Na razie obedzie sie bez WP. Nie obrazaj kibiców Milanu i nie uzywaj słowa d***. mam nadzieje, ze zrozumiałes !!!/beckhs

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 05 paź 2004, 20:45

szkoda, że coraz więcej piłkarzy jest kontuzjowanych :( w przerwie zimowej będą potrzebne wzmocnienia, żeby wygrać ligę i ligę mistrzów :lol:

baryla_pce

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baryla_pce » 06 paź 2004, 21:13

co sądzicie na temat chęci sprowadzenia przez barce marcela desaly(nie wiem jak sie pisze) ja uwazam ze jest to dobra decyzja poniewaz przyda sie nam ten weteran aby dograc chociazby do konca rundy czy tez sezonu... on moze przyjsc do nas w kazdej chwili bo jest bez klubu

Awatar użytkownika
Jesus;p
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 06 paź 2004, 21:49

Wg. mnie Marcel Desailly nawet jeśli przejdzie do drużyny to i tak nie zmieni się stylk gry Barcy. Wydaje mi się, że zatrudnianie go to strata pieniędzy, które można wykorzystać na sprowadzenie jakiegos pomocnika na miejsce motty i reshty :D Bo jest maly problem z obsadzeniem ich pozycji 8) Ale damy rade!!!! Visca el Barca

Awatar użytkownika
Jesus;p
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 06 paź 2004, 21:54

Jakiegoś obrońcy porzadnego na miejsce Motty znaczy się... hehe

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”